Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartja sok nő elitélendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartja sok nő elitélendőnek, ha egy pasas nem akar komoly kapcsolatot és csak dugni akar?

Figyelt kérdés
Én sosem vágytam konkrét párkapcsolatra. Egyedül szeretek élni, gyereket meg egyáltalán nem akarok soha. Az persze nem esne rosszul, ha lenne egy állandó barátnőm és akár el lehetne menni vele ide oda, de olyanra, hogy összeköltözni, meg gyereket nevelgetni, olyanra egyáltalán nem vágyom. Ez miért olyan elfogadhatatlan sok nő számára? Vannak akik úgymond kihasználásnak veszik így az együttlétet, vagy mi az oka ennek? 34/F

2016. okt. 4. 17:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

Azért tegyünk különbséget az elítélés és az elutasítás között.

Én pl abszolút nem ítéllek el, ha téged az ilyen élet tesz boldoggá, abban nincs semmi rossz, toljad ezerrel.

Viszont elhajtanálak, ha nálam próbálkoznál ilyen alkalmi/laza kapcsolatos dologgal.

Egyszerűen keress olyan csajt, aki szintén nem akar semmi komolyat, aztán kész.

2016. okt. 4. 18:08
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Nem ítélnek el, csak a többség nem akar 34 évesen posztegyetemista életet élni, mint te. És nem úgy gondolkozik egy kapcsolatról, hogy legyen már ott, de én minimális lóf..szt bele nem teszek. Nem akarok a másiknak a párja lenni jóban-rosszban, segíteni, ha baja van, vigasztalni, törődni vele, tervezni a jövőt stb. A férfiak és a nők 90+ százaléka ebből 20-25 éves kora között kigyógyul.

Neked abban a kisebbségben kell keresgélned nőt magadnak, aki úgy gondolkozik, mint te. Elég szűk lesz a halmaz, mivel a férfiak többsége, csakúgy mint a nők többsége, azért hajlandó a minimális lóf...sznál többet is invesztálni egy kapcsolatba veled ellentétben, és azok elhappolják előled a nőket.

2016. okt. 4. 18:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A probléma akkor van, ha ezt nem közlöd előre. Ha előre közlöd, és a nő belemegy, az nem kihasználás. De van sok férfi, aki nem tisztázza ezt előre, vagy a szituációból nem derül ki, esetleg épp az ellenkezője lenne a logikus következtetés (tehát a férfi a viselkedésével kvázi becsapja a nőt).
2016. okt. 4. 18:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
és így van, nem elítélés a visszautasítás
2016. okt. 4. 18:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Általában azok ítélik el akik komoly kapcsolatra hajtanak.

Nekem nincs ezzel semmi bajom, ha az illető előre közli, hogy mi a helyzet és nem X együtt töltött idő után.

2016. okt. 4. 18:38
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
A nők evolúciós okokból biztonságra vágynak. A biztonságot pedig nem lehet hetente másik partner oldalán érezni. A nő alapból tehát monogám beállítottságú, még ha ezt a mai lánykák igyekeznek is elfelejteni. A nő a szexet is jobban élvezi, ha nem mindig mással, hanem egy olyan férfi oldalán éli meg, aki iránt érez is valamit. Mondjuk szerelmet, ha ismerős neked ez a szó.
2016. okt. 4. 18:39
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

Amíg ezt mással akarod, pont nem érdekel. Magánügy.

Ha nekem jönne ezzel a szöveggel egy pasas, akkor meg elhajtom. Finoman szólva nem egymást keressük.

Ráadásul minden kockázat a nőé. Gondolom te is tudod, hogy 100%-os biztonságos védekezés nincs. Ha gond van, te eltűnsz, a csaj meg így járt.

Pont ez az egyoldalú kockázat az oka, hogy a nők megválogatják, kivel gyakorolják a gyerekcsinálást. Tudniillik a szex célja a szaporodás. Csak azért élvezed, hogy önként csináld.

2016. okt. 4. 18:42
 18/25 A kérdező kommentje:

"És nem úgy gondolkozik egy kapcsolatról, hogy legyen már ott, de én minimális lóf..szt bele nem teszek."

Mert a nők mit tesznek olyan nagyon bele egy kapcsolatba már bocs. A szex is többnyire abból áll a nőknél, hogy csak szét teszik a lábukat. Az is nekünk férfiaknak jelent nagyobb "munkát" ha úgy vesszük. Az meg, hogy nem akarok lízingelni egy magatehetetlen nőszemályt, aki képtelen eltartani magát és arra kell eni a férfi, hogy eltartsa, attól még nem vagyok kihasználó szerintem. Meg kell tanulni a nőknek is eltartaniuk magukat rendesen és nem csak a sültgalambra várni. Mindenben az egyenjogúságot követelik, de ha dolgozni kell, ott már azért nem annyira szeretik kivenni a részüket..

Nem csak pénzforrást kéne látni egy férfiban, mi is érző lények vagyunk, akárcsak a nők, azzal a különbséggel, hogy mi nem pályázunk a nők vagyonára. Ha csak erről szól a dolog, akkor akár egy gazdag 80 éveshez is hozzá lehet menni (mint ahogy sokan meg is teszik) és akkor meg lesz a biztonság, amire annyira vágynak. Rettentően képmutató világban élünk sajnos, ez az itteni válaszok többségéből is jól látszik..

2016. okt. 4. 19:08
 19/25 anonim ***** válasza:
96%

Ja, szóval neked egy kapcsolatba invesztálni az arról szól, mennyi pénzt teszel bele? Hát, akkor mit csodálkozol, hogy a kutyának sem kellesz?

Másnál egy kicsit szofisztikáltabb ez a tenni valamit egy kapcsolatért dolog. Én pl. amellett, hogy eltartom magam nőként, képes vagyok mást is adni, és nem csak szexet. Ami szintén nem arról szól, hogy szétteszem a lábam, és elvárom a tömörgyönyört. Hanem, ha kell, segítek a páromnak, ahogy csak tudok. Tanáccsal, ötletekkel, ha baja van, beteg, elmegyek a gyógyszeéért a patikába, ha lerohad a kocsija, érte megyek, meg hát bármiben, ami adódik, számíthat rám, és persze fordítva. Mindenféle priceless dolgokat adunk a másiknak. A lóvénak ehhez semmi köze.

Amúgy azért nincs neked nőd szerintem, mert annyira narcisztikus van, annyira szerelmes vagy magadba, hogy fölösleges is. Bármelyik csak szétteszi a lábát nőnél jobban jár a magad fajta egy ötcombú barinőjével vagy egy guminővel.

2016. okt. 4. 19:21
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Áruld már el hogy te hol élsz? Lehet jobb hely után kéne nézned vagy jobb társaság után. Felénk a nők többsége eltartja, vagy eltartotta magát egyedül is.

És a férfiaknak nem kell megtanulni ellátni magukat végre? A többség csak egy lyukat kertes ami néha a pótanyuci szerepét is eljátsza, eteti, mossa a szaros gatyáját, kitörli a fenekét, ápolja ha elkapja a halálos náthát... Ja hogy nekik ezt szabad, mert férfiak?

Amúgy meg szegény férfiak is vannak érzéseik, haha... Azért akarsz te is csak érzéketlenül dugni?? :D

Ja és sok nő van, aki nem akar gyereket vagy összeköltözni. De érzelmeket ők is akarnak.

2016. okt. 4. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!