Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartjátok elítélendőnek azt, ha valaki prostituálthoz megy?
Nem ítelem el. De a prostitúciót én nem tartom rendes foglalkozásnak. Szerintem undorító hogy egy ember (mindegy hogy férfi vagy nő) pénzért árulja a testét és vagy 200-an megfordultak benne. És egyszerűen nem tudnék lefekedüni egy olyannal akiről tudom hogy volt már dolga prostituálttal. Tudom hogy ezt férfiként nehéz megérteni, nyilván mindenkinek vannak igényei és egy férfi máshogy éli meg a szexualitást sok esetben.
Szóval számomra maga a prostitúció viddzataszító. És azzal hogy valaki úgymond résztvett benne úgy hogy lefeküdt egy prostival az illetőt is visszataszítóvá teszi szexuálisan. Mert hogy még ennyire sem tartja magát semmire hogy prostihoz megy.
Mi mők máshogy vagyunk beprogramozva, máshogy állunk ehhez hozzá.
De ha nem akarod hogy ez gondoz okozzon, ne reklámzod. Magánügy.
”És azzal hogy valaki úgymond résztvett benne úgy hogy lefeküdt egy prostival az illetőt is visszataszítóvá teszi szexuálisan. Mert hogy még ennyire sem tartja magát semmire hogy prostihoz megy.”
Én annyira se tartom magam, hogy prostihoz menjek, de ja ez nektek a baj, hogy nem férfi, úgy is ez van az egész mögött, ha valaki selejt az várjon éveket, hátha egyszer valaki megszánja, lehet meghal szűzen (úgy hogy 10x akkora libidoja van, mint egy nőnek, aki persze akkor kap valakit amikor akar), de kit érdekel, ha csúnya rossz oldalra lép akkor felejtse el, hogy barátnője lesz minden féle hazudozás nélkül, csodálatos érzés selejt férfinak lenni.
Kicsit más az, hogy valaki elítéli, meg az, hogy nem kezd olyannal, aki prostihoz jár.
Én nem ítélem el, de nem kezdenék olyannal, aki ilyet csinált.
Számomra a szex a párkapcsolat része, a szerelem egyik kifejezése, egy bizalmon alapuló kölcsönös örömszerzés, semmiképpen se egy pénzzé tehető valami.
Semmi bajom azokkal, akik prostihoz járnak, de páromul olyasvalakit választok, akinek az enyémhez hasonló értékrendje van.
25/N
Na most gyerekek, a helyzet a következő. Azoknak a csajoknak, akik jönnek itt az "értékrenddel" meg ilyenekkel, szerintem halvány színjátszó gőzük sincsen arról, hogy mi az ábra azokkal a férfiakkal, akik már a falat kaparnák, mert sehogyan máshogy nem jutnak szexhez. Halvány látomásuk sincsen arról, hogy vajon milyen az, amikor egy szép, kívánatos nő láttán az agyműködésük is leáll, és a szemgolyóikat kb. a földről kell összeszedni.
Itt már hölgyeim, messze nem értékrendről, meg kölcsönös vonzalmon alapuló történetről van szó! Ez nekünk ugyanis már elképzelhetetlenül nagy luxus lenne! Itt már kőkemény kényszerhelyzet van, ahol az a tét, hogy egyáltalán nőhöz érhessünk. És az a legborzasztóbb az egészben, hogy tudjuk, hogy nincs más reményünk, csak a prostituáltak. Itt már a túlélés a tét a szex és nő nélküli élet kietlen évtizedeiben. Máshogy fogalmazva, vagy megisszuk a sáros vizet, vagy pedig szomjan halunk. Nem pedig értékrendről gondolkozunk, mert van az a pont, amitől kezdve elszakad a fonál, és nem bírjuk tovább. Amikor már minden igényt és vágyat feladva a túlélésért küzdünk, mert érezzük, hogy nincs remény.
Csajok, hallottatok már arról, hogy a férfiaknak erősebb a szexuális vágyuk? De ezt a kérdező is leírta a kérdés alatt. Nem véletlen, hogy ez a legősibb szakma.
Azok a nők, akik ilyen értékrendi meg elvi dolgokra hivatkozva ítélik el ezt a dolgot, három okból teszik ezt szerintem.
1: kb. a Dél-afrikai Köztársaság legmélyebb bányáinak a szintjén van a libidójuk
2: marhára könnyen megy nekik az ismerkedés, párkeresés, a szexkapcsolat kialakítása meg még könnyebben
3: esetleg az van, én is élek a gyanúperrel, amit az egyik hozzászóló leírt, hogy konkurenciát látnak a prostituáltakban, és emiatt rossz szemmel nézik azokat a férfiakat, akik pénzért jutnak nőhöz, nem pedig "kiérdemelték" az ő, mármint a nők döntése alapján, így szerintük ezek a férfiak "csalnak"
De ez a három lehetőség össze is keveredik egymással, lehet, hogy mind a három az oka. Egy szó mint száz, szerintem ilyen tudat alatti mechanizmusok működnek az ilyen "értékrendről" papoló nőkben. És ezt maximum maguknak merik csak bevallani. El vannak kényeztetve, és nem tudják, hogy milyen a kényszerhelyzet, amikor már a "túlélés" a tét, az, hogy egyáltalán az ellenkező neműhöz érjen az ember, mert már nincs más esély. Maga a prostitúció létezése a fő bizonyíték erre az egészre. Mert ugyan férfi prostituáltak is vannak, de az ő számuk elenyésző a nőkhöz képest. És ezeket a dolgokat a nők sosem fogják nyíltan elismerni, hanem inkább hivatkoznak értékrendre, minthogy elismerjék, hogy sérti az egekben járó önérzetüket, ha egy férfinél elszakad a fonál, és pénzért jut nőhöz jobb híján.
"Miért elítélendő az, ha valaki időnként egy hivatásosnál könnyít magán, hogy az élete többi óráját ne a szex utáni sóvárgás töltse ki?"
A munkával kéne esetleg kitöltenie élete többi óráját...
Nagyon sajnálom, ha egy minimális önuralom sincs benne, de ez nem jogosítja fel arra, hogy tárgyiasítson egy másik embert. A prostitúció nem más mint szexrabszolgaság. Ráadásul nagyon gyakran válnak az emberkereskedelem áldozataivá. Elég szomorú, hogy senkit nem érdekel, hogy mi folyik a háttérben. Mert itt nem arról van szó, hogy reszelsz benne fél órát, ott hagysz pénzt és a dolog le van tudva.
És teljesen mindegy, hogy férfi vagy női prostituáltról van szó. Nyilván sokkal több a nő, de a férfi prostituáltak is ugyanúgy áldozatok.
Nem tudnék párkapcsolatban lenni egy olyan emberrel, aki ennyire szemellenzős és a saját kis élvezeti miatt támogat egy ilyen rendszert, minimálisan sem becsülve az embertársait.
"Halvány látomásuk sincsen arról, hogy vajon milyen az, amikor egy szép, kívánatos nő láttán az agyműködésük is leáll, és a szemgolyóikat kb. a földről kell összeszedni."
Bocsi, de leszarom magasról, hogy szerencsétlen férfiaknak min kell keresztülmenniük azon, hogy féken tudják tartani a farkukat. Semmi nem jogosít fel egy embert másnak a kizsákmányolására és megvételére. Mi lesz a következő? Hogy a pedofilokat is védeni fogják, hogy jajj, hát nem bírt magával a finom kis hús láttán. Min kellett keresztülmennie, mikor az agyában leszállt a köd...
Ha már itt tartunk, egyébként nem kevés fiatal korú prostituált is van, kamu életkori adatokkal. Őket legtöbbször a nevelőotthonokból cserkészik be, "jövőt" adva nekik. Gondolom, ezzel sincs semmi probléma.
Na, éppen ez a lényeg. Nem szeretnék olyannal együtt lenni, akinél a farka viszketése minden mást felülír.
Mondd, te nem olyan párt szeretnél magad mellé, akivel az alapvető dolgokban hasonlóan gondolkoztok?
Hogy gondolod, hogy lehet egészséges párkapcsolat két olyan ember között, akik homlokegyenest mást gondolnak magáról a kapcsolat és a testiség alapjairól? Ha mást jelent számukra egy férfi és egy nő kapcsolata? Ha mást jelent számukra a szexualitás?
A kúrást meg ne emlegesd már úgy, mintha meghalnál nélküle, nevetséges... Túlélés, persze.... :DDDD
70%-os te egy idióta, csőlátású barom vagy, akinek fogalma sincs a férfi szervezet, a férfiasság működéséről, tipikus femináci 0iq-val.
A prostik saját magukat adják el, tárgyiasítják, ha van kínálat, és van akinek szüksége van rá, az miért ne elhetne vele?
78%-os te is tudatlan vagy
“Számomra a szex a párkapcsolat része, a szerelem egyik kifejezése, egy bizalmon alapuló kölcsönös örömszerzés, semmiképpen se egy pénzzé tehető valami.
Semmi bajom azokkal, akik prostihoz járnak, de páromul olyasvalakit választok, akinek az enyémhez hasonló értékrendje van.“
Ilyen férfit nem fogsz találni, vagy nem fogod választani, mert ő az a tipikus lúzer, férfiatlan, akivel szoba se allnal, mint én. Az igazi férfiak akikre a jó nők buknak nagy ivbol tesznek az elveitekre, mindenkit meghuznak akit lehet és puszta szexuális tárgynak tekintik a nőket, nem hiába olyan lazák is veletek, meg dominansak stb. Idővel persze megállapodtak, de addig, sok sírás lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!