Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartjátok elítélendőnek azt, ha valaki prostituálthoz megy?
Már találtam ilyen férfit, hozzá is mentem, ne aggódj értem. :)
Nem attól lesz valaki férfi, hogy mindent megbsz, amin lyuk van, sőt....
31-es addig a jó amíg élsz a kis tudatlan álomvilagodban :)
Ha ilyen a párod akkor vagy marhára feminin amit kizarok, mert akkor nem jöttél volna össze vele, vagy van valami defektje ami miatt nem élte ki magát, vagy már kielte magát, csak nem dicsekszik vele. Egy igazi férfi szoknyapacer fiatalon és pont telibeszarja az ideologiakat, az erkölcsöt, ha nem jut neki nő, hát megy prostizni és ezt honnan tudom? Magamból aki egy szánalmas, feminin lúzer gondolkodású aki mindig beleesett valakibe évekre és nem használt ki semmilyen esetleges alkalmat szeretet nélkül, mert nem akart senkit sem kihasználni, így csak egy köcsög gondolkodik, akikre tapadnak a nők, akik igazi vaganyak, nem gondolkodnak ilyeneken.
Akármilyen meglepő, nem mindenki olyan, mint te. :)
Más az álomvilágod, és más a valóság, ezt kéne megérteni.
Amúgy kinek érzed magad, hogy konzekvensen kijelentsd, hogy milyen az összes férfi a világon? Nem zavar, hogy nullintes állat szintjére degradálod a saját nemed? Mert engem speciel zavar, mikor valaki leírja a férfitársait, csak mert ő maga a dugásban látja az élet értelmét.
Neked megy a szex érzelmek nélkül is, oké. Másnak meg nem.
Istenem... nem azt pofazom, hogy nekem pont nem megy? Szövegértés
”csak mert ő maga a dugásban látja az élet értelmét.”
Pont nem
“Amúgy kinek érzed magad, hogy konzekvensen kijelentsd, hogy milyen az összes férfi a világon? “
Egy olyan embernek aki sok mindent látott már. Nem az összes férfiról beszélek, férfiról, mint archetipusrol. A szememben az a férfias akire nedvesedik a nőknek (a nőies nőknek, azoknak akiket szeretek) és én pontosan jól ismerem ezeknek a férfiaknak a gondolkodását, pontosan tudom miben különbözünk fizikailag, lelkileg, szellemileg stb.
”Nem zavar, hogy nullintes állat szintjére degradálod a saját nemed?“
Miért degradalo a masculin jegyek? Ezt nem értem... miért degradalo a masculin (vadász) szexuális gondolkodás, mivel jobb a másik véglet, a feminin, a szubmissziv, passzív oldal? Ugyanolyan allatias, gyarló mind két nem, semmi különbség, persze nem a csak a két véglet létezik, de én ebből indulok ki, az aranyos kiscsajokból és azokból akikre ők buknak.
"Ilyen férfit nem fogsz találni, vagy nem fogod választani, mert ő az a tipikus lúzer, férfiatlan, akivel szoba se allnal, mint én."
Kijelentetted, hogy NINCS olyan pasi, akinek kell érzelem a szexhez ÉS nem "lúzer".
Utána még egyszer biztosra mész, és kifejted, hogy a párom vagy hazug, vagy defektes. ("Ha ilyen a párod akkor vagy marhára feminin amit kizarok, mert akkor nem jöttél volna össze vele, vagy van valami defektje ami miatt nem élte ki magát, vagy már kielte magát, csak nem dicsekszik vele."
Tök jó, hogy jobban ismered a páromat, mint én, aki együtt élek vele évek óta.
"mennek az elvek, erkölcsök a levesbe, mert a vér már nem az agyban lesz"
Ez mióta "masculin jegy"? Ezt primitivitásnak hívják.
Az igazi férfinak pont, hogy vannak elvei, és tartja magát hozzájuk.
Már te magad is belekeveredsz ebbe a baromságba, szerintem inkább hagyjuk :D
Amúgy is most nézem a %-od és nagyon gyanús, régen volt egy 48% aki pont ugyanilyen marhaságokat hordott össze és olyan volt vele vitatkozni, mint egy galambbal sakkozni...
Na ebből is látszik, hogy a nők sem értik a férfiakat. Nektek duplán is könnyebb, mert egyrészt kisebb bennetek a szexuális vágy, másrészt jóval könnyebben találtok párt akármilyen kapcsolatra.
Képtelenek vagytok megérteni, hogy mi máshogyan működünk. Óriási tévedés azt hinni, hogy attól, hogy bennünk erősebb a nemi vágy, emiatt nekünk ez a legfontosabb. Nekünk minden kéne, viszont sokaknak nem jut viszonzott érzelem, meg normális kapcsolat, sőt még szexkapcsolat sem. A prostitúció legalább ez utóbbit kielégíti, mert mi tényleg ketté tudjuk választani a szexet az érzelmektől. Szó sincs róla, hogy a szex mindent felülír, de amikor egy eleve a nőknél erősebb nemi vággyal rendelkező férfi még a szexet sem tudja megkapni, nemcsak az érzelmeket, akkor mi a frászt csináljon egy ilyen frusztrált férfi?! Már tudom is, szerintetek haljon meg szűzen!
A túlélést sem szó szerint kell érteni, de bizonyára akadtak már olyan férfiak, akik a nőhiány miatt öngyilkosok lettek.
Most már tényleg látom, hogy nektek fogalmatok sincsen a férfiak működéséről!
Az állítólag érzékenyebb, együttérzőbb nők valójában le sem tojják a férfiak érzelmeit és problémáit. Ezt ti magatok írtátok!
"Na ebből is látszik, hogy a nők sem értik a férfiakat. Nektek duplán is könnyebb, mert egyrészt kisebb bennetek a szexuális vágy"
Érdekes, anno 3 pasimmal is azért ment tönkre a kapcsolatom, mert ők nem kívántak engem, akármivel próbálkoztam. A környezetemben elég gyakori a hasonló. Már itt az oldalon is sok hasonló kérdést láttam. A libidó egyénfüggő.
"Óriási tévedés azt hinni, hogy attól, hogy bennünk erősebb a nemi vágy, emiatt nekünk ez a legfontosabb."
Szerintem ilyet senki nem is állított. Bennem is erős a nemi vágy, mégse ez a legfontosabb.
"Nekünk minden kéne, viszont sokaknak nem jut viszonzott érzelem, meg normális kapcsolat, sőt még szexkapcsolat sem. A prostitúció legalább ez utóbbit kielégíti, mert mi tényleg ketté tudjuk választani a szexet az érzelmektől."
Jajj, már megint ez a királyi többes. TE ketté tudod választani. Szuper!
"Szó sincs róla, hogy a szex mindent felülír"
Hmm, pedig 48% éppen erről írt, hogy felülírja az elveket és az értékrendet. Pontosan erről volt szó eddig.
"de amikor egy eleve a nőknél erősebb nemi vággyal rendelkező férfi még a szexet sem tudja megkapni, nemcsak az érzelmeket, akkor mi a frászt csináljon egy ilyen frusztrált férfi?!"
Azt, amit bármelyik ember csinál, ha szeretne valamit: tesz érte.
"A túlélést sem szó szerint kell érteni, de bizonyára akadtak már olyan férfiak, akik a nőhiány miatt öngyilkosok lettek."
Bizonyára. Nekem meg egy nő rokonom lett öngyilkos még sok-sok éve, mert nem lehetett együtt a férfival, akibe bele volt habarodva. Vannak, akiknek lelki problémáik vannak, és nem tudják feldolgozni.
"Most már tényleg látom, hogy nektek fogalmatok sincsen a férfiak működéséről!"
Itt pedig sok embernek nincs fogalma az emberek működéséről.
"Az állítólag érzékenyebb, együttérzőbb nők valójában le sem tojják a férfiak érzelmeit és problémáit. Ezt ti magatok írtátok!"
Hol? Ki az a "ti"? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!