Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás az férfiként hogy elvárom hogy a második randin a nő hívjon meg és fizessen?
34 éves vagyok. Soha nem fizettem férfinak. A 8 éve tartó házasságomban talán ha 3X kinyitottam a pénztárcámat egy programnál de azt is valami véletlen folytán. De előtte sem soha...és még tudnám fokozni, hogy mi mindent nem fizetek de hosszú lenne Komolyan ha ez a mai elvárás nem csodálom, hogy ennyi tartósan szingli nő van. Annyi igényetek van , legyen tiszta a lakás, a nő dolgozzon, közben neveljen gyereket de nézzen is ki valahogy ja és legyen kedve szexelni aztán reggelig sorolhatnám a listát...és még fizessünk is mindent felesben. Lassan jobb lesz nélkületek!
Az én 39 éves férjem még régi vágású fazon, elvár de ad is. Tudja mitől FÉRFI a férfi. 34/N
#42 gyönyörűen kifejtette a lényeget.
Hányszor futottam bele én is ilyenekbe...Tele a pasi pénzzel, azt se tudja, mit vegyen magának, közben meg felezi a számlát a csajával, akinek viszont kuss a neve, mert nőből van.
Önző, egoista gyökerek az ilyenek, akkor se kéne ilyen, ha rajtunk múlna az emberi faj fennmaradása.
#33 voltam.
42-es.Teljesen igazad van.Én 37 évesen tul egy váláson belefáradtam.Még jo,hogy nincs gyerek mert az is csak az én gondom lenne.Inkább akkora macskát veszek ami kilog az ajton XD
(Tényleg veszek egy Maine Coont- :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!