Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy elvárás az férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy elvárás az férfiként hogy elvárom hogy a második randin a nő hívjon meg és fizessen?

Figyelt kérdés
Nyilván az első randin én hívom meg mert mégis én vagyok a férfi. De mivel egyenjogúság van így úgy gondolom hogy második randin a nő hívom meg ne csak én fizessem és tartsam el
2019. ápr. 6. 12:54
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
mert mégis én vagyok a férfi vs De mivel egyenjogúság van. Nem érzed az ellentmondást? :D Amúgy meg nálam, meg szerintem sok más nőnél esélyed sem lenne. Na nem azért, mert nem lenne pénzem visszahívni, hanem az elv miatt. Ismerem a hozzád hasonlókat, sajnos volt szerencsém párral randizni, de nem véletlenül nem lett egyikből se semmi. Mondjuk ők már az első randin tisztázták, hogy mindenki magának fizet mindent az egyenjogúság jegyében. De ez persze csak a randiig volt érvényes, amúgy már ecsetelték, hogy majd főzhetek, moshatok rájuk :D (nem vicc, tényleg megtörtént). Aztán amikor mondtam, hogy bocsi de ha egyenlőség van, akkor te is tudsz főzni meg takarítani, akkor persze jött a hápogás, hogy de izé, hát de te vagy a nő -.- . Akkor most milyen elvekről is van szó?
2019. ápr. 6. 19:27
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

34 éves vagyok. Soha nem fizettem férfinak. A 8 éve tartó házasságomban talán ha 3X kinyitottam a pénztárcámat egy programnál de azt is valami véletlen folytán. De előtte sem soha...és még tudnám fokozni, hogy mi mindent nem fizetek de hosszú lenne Komolyan ha ez a mai elvárás nem csodálom, hogy ennyi tartósan szingli nő van. Annyi igényetek van , legyen tiszta a lakás, a nő dolgozzon, közben neveljen gyereket de nézzen is ki valahogy ja és legyen kedve szexelni aztán reggelig sorolhatnám a listát...és még fizessünk is mindent felesben. Lassan jobb lesz nélkületek!

Az én 39 éves férjem még régi vágású fazon, elvár de ad is. Tudja mitől FÉRFI a férfi. 34/N

2019. ápr. 6. 20:02
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

#42 gyönyörűen kifejtette a lényeget.

Hányszor futottam bele én is ilyenekbe...Tele a pasi pénzzel, azt se tudja, mit vegyen magának, közben meg felezi a számlát a csajával, akinek viszont kuss a neve, mert nőből van.

Önző, egoista gyökerek az ilyenek, akkor se kéne ilyen, ha rajtunk múlna az emberi faj fennmaradása.

#33 voltam.

2019. ápr. 7. 12:11
 44/44 anonim ***** válasza:

42-es.Teljesen igazad van.Én 37 évesen tul egy váláson belefáradtam.Még jo,hogy nincs gyerek mert az is csak az én gondom lenne.Inkább akkora macskát veszek ami kilog az ajton XD

(Tényleg veszek egy Maine Coont- :) )

2019. ápr. 8. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!