Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy elvárás az férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy elvárás az férfiként hogy elvárom hogy a második randin a nő hívjon meg és fizessen?

Figyelt kérdés
Nyilván az első randin én hívom meg mert mégis én vagyok a férfi. De mivel egyenjogúság van így úgy gondolom hogy második randin a nő hívom meg ne csak én fizessem és tartsam el
2019. ápr. 6. 12:54
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk ettől nem tartod el:D, de nem túl nagy elvárás. Aki nem bírja(akarja) a randipartnerét meghívni egy italra az gáz. Lapát, nem szórakozok. (akár férfi akár nő).
2019. ápr. 6. 12:57
 2/44 anonim ***** válasza:
76%
Egy úriember a tizedik randin is úriember, nem szorul rá hogy a nő fizessen!
2019. ápr. 6. 12:58
 3/44 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy gondolom, hogy annak a félnek illő fizetni aki úgymond elhívja a másikat.
2019. ápr. 6. 12:59
 4/44 A kérdező kommentje:
2. Attól úriember egy úriember hogy mindig fizet?
2019. ápr. 6. 13:01
 5/44 anonim ***** válasza:
84%
Ohh, szerencsére kevés ilyen pasi van, azért aki FÉRFI, az nem ilyen fillérbasszó mint te.
2019. ápr. 6. 13:01
 6/44 anonim ***** válasza:
88%

Azt vársz el, amit akarsz. A te dolgod.

Off:

Olyan ratyi olvasni ezt az 'egyenjogúság van' szöveget. Az ilyenektől megkérdezném (tehát válaszolhatsz is rá, ha akarsz), hogy ha visszamennénk mondjuk 400 évet a történelemben, akkor te lenéznéd a nőket? Kevesebbnek tartanád őket a férfiaknál?

Sőt hozzuk fel a rasszistaságot. A négereket is kevesebbre tartod?

Az én szememben az az alap, hogy azokat az embereket tisztelni és megbecsülni kell, akik normálisak. Nem vagyunk egyenlőek. Ez sajnos így van. Különben mindenki ugyanolyan lenne. Vannak emberek, akik többet érnek a másiknál. Egy sorozatgyilkos vs a rák ellenszerének megtalálója. Utóbbinak több joga van az én szememben bármihez, mint előbbinek (sőt előbbi számomra megszűnik embernek lenni).

Remélhetőleg ha már elmész randizni valakivel ÉS második randi is lesz, akkor az az ember normális. Tehát érvényesül rá a 'tisztelni és megbecsülni' pont.

Innentől kezdve egyszerűen förtelmes azt olvasni, hogy 'oké, akkor most ő fizet, me' há' egyenjogúúúsáág van'.

Tehát én lenézem azokat a férfiakat és nőket is, akik ebből az egyenjogúságból 'háborút' csinálnak. Ha nővel vagyok, akkor igenis nőként bánok vele és teszem azt hidegben odaadom neki a kabátomat, ha fázik. Nem pedig 'há egyenjogúság van he'.

Ahogy gyűlölöm azokat a nőket, akik felháborodnak, ha nőként kezelem őket és mondjuk felajánlom a kabátomat, majd 'he há egyenjogúság van, azt hiszed nem bírom a hideget'.

2019. ápr. 6. 13:04
 7/44 anonim ***** válasza:
15%

2-es az az úriember, aki eltartja a nőt...? mert az úriember gazdag, ergo aki nem gazdag nem is lehet úriember? istenem de primitív vagy. mi van ha egy nő többet keres a párjánál?

ez a szokás azért alakult ki mert 200 évvel ezelőtt a nők nem dolgoztak, nem volt keresetük, emiatt értelemszerűen pénzük se volt. most a 21. században tudtommal a nők ugyanannyit keresnek mint a férfiak, vagyis semmi értelme ennek a régi elavult szokásnak. az első 2-3 randit én szoktam állni utána szóvá teszem tisztázás végett a dolgot, ha leesik az álla, hogy mi az, hogy magának kell fizetnie amit megeszik/iszik akkor örültem, de nem szeretném, hogy valaki huzamos ideig élősködjön rajtam.

2019. ápr. 6. 13:05
 8/44 A kérdező kommentje:
És egy nő az lehet fillérba....? Miért mindig a férfinak kell fizetni? A nő is lehet már felső vezeti, eddig pl csak nő vezetőim voltak dupla pénzért? Ha engedjük hogy nő lehessen vezető, katona, rendőr stb ami akar lenni akkor ebben is vegyék ki a részüket.
2019. ápr. 6. 13:05
 9/44 anonim ***** válasza:
91%

Én csak a magam nevében írtam! Le is lettem pontozva.... Akkor inkább úgy írom, hogy nem attól lesz úriember az úriember hogy fizet, viszont én mindig fizetek és nem várom el hogy meghívjon a nő egy 300 forintos sütire meg egy kávéra. Sőt, még egy drágább vacsora vagy ebéd sem vág földhöz, ha párszor elhívom a nőt.

Minden férfi más, ha te elvárod hogy fizessenek neked, hát legyen úgy.

2019. ápr. 6. 13:06
 10/44 anonim ***** válasza:
89%

" Ha engedjük hogy"

Ezzel meg is kaptam a kérdésemre a választ. Te tényleg felsőbbrendűnek tartod magad a nőkhöz képest. Szánalmas.

2019. ápr. 6. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!