Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként elvárás már a borotvált hónalj?
Figyelt kérdés
16/F vagyok,eddig nem igazán érdekelt,de most feltűnt hogy sok oszt.társ,ismerősömnek olyan (izompólókban,v strandon)és gondolkodom rajta énis.Ha igen ,hogyan kell?Úgy mint arcot,vagy vmi egyéb?:p2011. szept. 14. 19:18
2/18 anonim válasza:
nee nee léégyszi nee ne borotváld le! annyira undorító hogy minden fiú csupasz mint valami 8 éves kisfiú... és annyira b.uuzis... nee légyszi ne!!!
3/18 Tajparaszt válasza:
Mi?????????
Fogalmazd át, ebből egy kukkot sem értek.
4/18 anonim válasza:
szerintem jobb ha borotválod.
5/18 Koldus válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:21
6/18 Tajparaszt válasza:
Jaaa,
nem olvastam a kérdést :D
Nem tudok segíteni sajnos, én nem borotválom csak hajvágóval lenyisszantom rövidre.
7/18 Koldus válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:21
Attól, hogy a hónaljam meg mondjuk intim részen csupasz vagyok a testem többi részén még szőrös vagyok és nem názek ki úgy mint egy 8 éves kisfiú...
25/F
8/18 anonim válasza:
Nem elvárás, csak van akit zavar, ennyi.
Inkább a lányoknál elvárás.
9/18 anonim válasza:
Nem elvárás, de én megkövetelem egy férfin.Én kozmetikus vagyok szóval ez is közrejátszhat a dolgokban:D
10/18 anonim válasza:
engem nem zsvar ha egy pasi nem borotválja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!