Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy elvárás az férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy elvárás az férfiként hogy elvárom hogy a második randin a nő hívjon meg és fizessen?

Figyelt kérdés
Nyilván az első randin én hívom meg mert mégis én vagyok a férfi. De mivel egyenjogúság van így úgy gondolom hogy második randin a nő hívom meg ne csak én fizessem és tartsam el
2019. ápr. 6. 12:54
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Ne keverd a jogot és az illemet.
2019. ápr. 6. 14:37
 32/44 anonim ***** válasza:
92%

Egyenjogúság van. Elvben. A gyakorlat meg az, hogy még mindig kevesebbet keres ugyanolyan munkakörben egy nő, mint egy ferfi. Nem beszélve arról az időszakról, amikor gyerek születik, és a nő évekig otthon van GYED-en. Én végigcsináltam, mocskosul kiszolgáltatott helyzet az, és azóta azt mondom, hogy elmehet a búsba az olyan pasi, aki filléreskedik, és felezgeti a számlát. Ha akkora lúzer, hogy nem futja rá neki, akkor azért lapát, ha meg futná, de az "elvei" nem engedik fizetni, akkor meg azért.

Egy közös háztartásban felváltva vásárolunk be. Ha főzök nekünk valamit, arra értelemszerűen èn vásárolok be. De egy étteremben engem ne égessen a számolgatással, meg a felezgetéssel, mert engem irritál.

Egyébként meg sosem volt gond ezzel, aki nem így gondolkodik, azzal más okból sem szoktunk vonzódni egymáshoz.

2019. ápr. 6. 15:16
 33/44 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom, kedves kérdező, amikor nővel élsz együtt, te hetente kipucolod a wc-t, a wc kefét, ablakot is, függönyt is mosol, tiszta a fürdőkád, hófehér a csap, a tükör nem köpetes, ágyneműd tiszta friss, szekrény teteje nem poros, főzni is rendszeresen szoktál, bevásárolsz, tiszták a tv kapcsolók, a villanykapcsolók, tiszta a lépcsőház rád eső része, spájzod rendben van tartva, stb stb a többi napi házi munkát még fel sem soroltam. Vagy ezek mind a nő dolgai??
2019. ápr. 6. 15:31
 34/44 anonim ***** válasza:
46%
Én nem értem, miért nem lehet a másik érzéseit figyelembe venni. Privátban is kapom ilyenkor a kioktatásokat, de hogy a férfinek rossz, ha nem fizethet. De ha nekem nőként rosszul esik, hogy nem fizethetek, mert úgy érzem, tartozom valamivel, akkor nem lenne egyszerűbb engedni, hogy odanyomjam a terminálhoz a kártyámat? És akkor lenne több randi? Miért csak a férfi egoval kell foglalkozni?
2019. ápr. 6. 16:00
 35/44 anonim ***** válasza:

#27 - Mind a ketten emberek vagyunk. Mindent csinálhatsz, amivel másnak nem ártasz. Nem zavarna, ha én fázósabb lennék nálad és odaadnád a kabátod (bár még nem találkoztam olyannal, aki jobban bírja a hideget nálam :D).

Nekem azzal van a bajom, amikor a nő fel van háborodva, hogy biztos azért csinálok XY dolgot, mert nem kezelem egyenlő félként.

Amiket írtál, az mind maximálisan érthető és jó is. Egyiknél sem az a helyzet, hogy 'ne azért ne engedj előre a liftnél, mert én nő vagyok és ne tegyél nekem szívességet', hanem mert nem szeretsz előre bemenni. Hatalmas a különbség a kettő között.

2019. ápr. 6. 16:14
 36/44 anonim ***** válasza:
93%

Ekkora beképzelt f@ szt!😄

Neked nem kell második randin törnöd a fejed, mert az első után egy normális nő nem is akarna többet. És nem azért mondom ezt, mert elvárnám, hogy a férfi fizessen mindig. Egy normális, rendes nő tudja hogyan kell az ilyesmit viszonozni a férfinek, de sosem égetné magát olyannal,aki a fagyiárusnál kéri a rá eső részt. Írtó gáz vagy, vedd észre magad!

De tudod mit, kívánom, hogy ha össze is jönne valakivel, a neked főzött vacsora/sütemény hozzávalóit számoljátok ki és osszátok el az összeget. Na meg ha épp ő utazik hozzád, kérje el az útiköltség felét. Ja és ha épp te vagy az ő lakásán, adj már bele a vízszámlába is, miután lehúztad magad után a sz@ rt!

2019. ápr. 6. 16:50
 37/44 anonim ***** válasza:
91%

De egy kispályás lúzer vagy !

Vagy megtanulod hogy a nő - barátnő pénzbe kerül neked vagy nem lesz senkid!

2019. ápr. 6. 16:50
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kíváncsi vagyok, mikor és hogyan közölnéd a nővel, hogy a következő randit ő állja, készüljön úgy. Mert oké, hogy mindig tartok magamnál egy taxira valót, de szerintem a nők nagy része nem számit arra, hogy neki fizetnie KELL második randin.

Vázold fel kérlek, mikor és hogyan szólsz a nőnek.

2019. ápr. 6. 16:55
 39/44 anonim ***** válasza:
91%
Miért kérdezed ha neked ilyen az elvárásod és ezt tartod helyesnek? Vagy mindenkit meg akarsz gyözni a fillérbaco álláspontod helyességéröl? Engem nem fogsz!!
2019. ápr. 6. 17:19
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én nőként már az első randin felajánlom hogy fizetem a részem, de ha a srác elfogadja, kicsi az esélye, hogy lesz köztünk valami. Nekem ez egyértelmű jel, hogy nem akar belém invesztálni egy nyomorult kávét sem. Viszont a második randira híváskor eleve jelzem, hogy most én szeretném őt meghívni. Innentől megegyezés kérdése, hogyan fizetünk. De ha én sütök, főzök neki és ő emellé a filléreket számolgatja az étteremben, akkor is rövid úton vége.

A te problémád az, hogy ha ez nálad "elvárás" akkor ezt valahogy meg kell beszélned a nővel. Nos, én mint írtam, a felezés híve vagyok, de ha ilyen beszédet levágnál nekem, vége lenne gyorsan.

2019. ápr. 6. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!