Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy elvárás az férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy elvárás az férfiként hogy elvárom hogy a második randin a nő hívjon meg és fizessen?

Figyelt kérdés
Nyilván az első randin én hívom meg mert mégis én vagyok a férfi. De mivel egyenjogúság van így úgy gondolom hogy második randin a nő hívom meg ne csak én fizessem és tartsam el
2019. ápr. 6. 12:54
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
10. Épp ellenkezőleg pontosan ugyanannyi nak tartom magamat mint egy nőnek abszolút nem vagyok felsőbbrendű ezért egy nőt megtisztelem azzal hogy ugyanolyan embernek gondolom mint én vagyok és ugyanúgy elvárom hogy legalább második randin ő fizessen...
2019. ápr. 6. 13:09
 12/44 anonim ***** válasza:
90%
"ne csak én fizessem és tartsam el" - fognak meg meglepetesek erni, amikor a csaladodat kell eltartanod :'D.
2019. ápr. 6. 13:16
 13/44 A kérdező kommentje:
Pontosan így van 7-es egy úri nőtől meg elvárható hogy úri módon fizessen mint ahogy egy úri férfi
2019. ápr. 6. 13:17
 14/44 A kérdező kommentje:
12. Szerencsére mem egy olyan családok ismerek ahol nem a férfi hanem a nő tartja el a családot
2019. ápr. 6. 13:18
 15/44 anonim ***** válasza:
92%
Nekem évek múltán se engedi,hogy fizessek.Kávét,reggelit vihetek neki,de soha egy nőnek nem hagyta,hogy fizessen.
2019. ápr. 6. 13:20
 16/44 A kérdező kommentje:
15. Sajnálom hogy egy tipikus Lúzer a párod ha hülye akkor fizessen de legalább mondatja magáról hogy ÚRIEMBER 😁😁
2019. ápr. 6. 13:22
 17/44 anonim ***** válasza:
93%
ha már meghívod a 2. randira akkor már eltartod? vagy a randi után be is vásárolsz neki a hétre kaját vagy h gondoltad? xd
2019. ápr. 6. 13:27
 18/44 anonim ***** válasza:
95%

Tegyük fel, hogy az első randi egy kávézóban van. 2 kávé, esetleg egy-egy süti. Majd Te elhívod őt egy második randira, mondjuk ebédelni. Akkor is elvárod , hogy fizessen?

Ha viszont ugyanúgy kávézni mentek, legyen meg a gesztus, hogy fizetsz, az olyan nő aki mondjuk "felső vezető, vagy olyan típusú anyagiak terén es az anyagiak megosztása terén,mint akit te magad mellé akarsz, úgyis felajanlja hogy most fizet ő. Ekkor eldontod hogy elfogadod vagy feleztek.. Ha pedig természetesnek veszi hogy mindent te fizetsz, akkor legalább tudod, hogy ennek ennyi..

Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki elhív, akkor úgy van vele hogy ő fizet, az más kérdés, hogy én nagyon ritkán van, hogy nem fizetem a saját részem.De ugye ez nem a kérdés része.

2019. ápr. 6. 13:28
 19/44 A kérdező kommentje:
17. Látom az agyi kapacitásod nem fogja fel mi az hogy átvitt értelem de nem baj
2019. ápr. 6. 13:28
 20/44 anonim ***** válasza:
67%

31 éves nő vagyok, és soha nem vártam el hogy fizessenek helyettem.

Én azt az elvet vallom, hogy aki meg hívja a másikat randira az fizessen.

Ergo ha én hívom el a második randira akkor én fizetek.

Nálam ez nem a feminizmusról szól,egyszerűen ilyen beállítottságú vagyok.

De ez nem csak a randikra érvényes, hanem pl hogy ha egy barátommal találkozom.

2019. ápr. 6. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!