Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért volt csóró egyetemistaké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt csóró egyetemistaként több barátnőm is, ha most pedig anyagilag nagyon jól álló, a világban utazgató férfiként sehol semmi?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan utazgatsz? Ha túl gyakran több hétre elutazgatsz, az sokmindenkinél kizáró ok, hiszen nem mindenki szeretne folyamatosan menésben lenni, munka miatt sokaknak egyhelyben kell maradni stb.

Egyetem tele van fiatalokkal, és állandó helyen tanulnak, szerintem semmiképp sem előnyös ismerkedésre ha mozgásban vagy.

A pénz meg nem sokat számít egy bizonyos intelligenciaszint felett.

2019. ápr. 3. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Talán akkor szerethetö voltál.
2019. ápr. 4. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Akkor még nem rontott meg a pénz
2019. ápr. 4. 07:26
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj, hamarosan kapod a privát üzeneteket
2019. ápr. 4. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert akkor nem volt sorhasad .
2019. ápr. 4. 11:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Sorhas? Elég vékony vagyok, és az is voltam.
2019. ápr. 4. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!