Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy elvárás az férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy elvárás az férfiként hogy elvárom hogy a második randin a nő hívjon meg és fizessen?

Figyelt kérdés
Nyilván az első randin én hívom meg mert mégis én vagyok a férfi. De mivel egyenjogúság van így úgy gondolom hogy második randin a nő hívom meg ne csak én fizessem és tartsam el
2019. ápr. 6. 12:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
93%
Kiscsillagom örülnél te,ha csak feleannyira lennél féfi,mint ő.Azért,mert te sajnálod a pénzed,és elvárod,hogy tartsanak,más még nem sajnálja attól akit szeret.De nagyon egyszerű,vidd el sétálni,mindenki hozza a maga kis elemózsiáját,leültök egy bokorba,és még ö
2019. ápr. 6. 13:34
 22/44 anonim ***** válasza:
92%
Véletlenül elküldtem.Tehát össze is bújhattok,csak szólj neki,hogy gumit is vigyen,mert arra sincs pénzed.
2019. ápr. 6. 13:35
 23/44 anonim ***** válasza:
83%
lol te meg azt értsd meg h ilyen retardált kérdéssel csak savazni fognak, am nem kell elvárnod semmit a 2. randin mert ilyen személyiséggel örülhetsz ha nem rohan haza az első randi alatt xD
2019. ápr. 6. 13:40
 24/44 anonim ***** válasza:
89%
Én falusi vagyok,ő városi.Nem az volt sose az életcélom,hogy harminc eves koromra egy rusnya,megkeseredett dög legyek,idióta gyerekekkel és még hülyébb férjjel.Társat akarok magam mellett,olyat akire számithatok,nem olyat aki kiszámolja nekem a kakaóscsiga felének az árát.Ti vagytok belecsampulva a pénzbe,ha sajnáltok valakitől egy kavét,akkor mi lesz ,ha elmegy szülni?Adsz neki száraz kenyeret meg vizet?Ismerek olyat,aki egy napra csak három pelenkát engedélyezett,na ti is ilyenek vagytok.
2019. ápr. 6. 13:46
 25/44 anonim ***** válasza:
91%
Attól, hogy első randin fizetsz egy sz.ros 300 forintos kávét, attól még nem te vagy a bőkezű eltartó te szerencsétlen. Jöhetne nekem akármilyen jó kiállású legényke, ha a második randin elkezdene cincogni, hogy fizessek én, mert egyenjogúság van, odab.sznék elé egy ötszázast és lelépnék. Nem azért, mert egyébként nem fizetnék, hanem azért, mert ettől az attitűdtől hánynom kell. És általában ezek azok a pasik, akik ledobják a vonalkódos alsógatyájukat a szennyestartó mellé.
2019. ápr. 6. 13:46
 26/44 anonim ***** válasza:
51%

"Ahogy gyűlölöm azokat a nőket, akik felháborodnak, ha nőként kezelem őket és mondjuk felajánlom a kabátomat, majd 'he há egyenjogúság van, azt hiszed nem bírom a hideget'."

De akkor én odaadhatom a kabátomat a férfinak, ha fázik, én meg bírom és szeretem a hideget? Vehetek neki virágot, ha mindig akartam valakinek virágot venni, de nem vonzódom a nőkhöz? Megmondhatom neki azt, amit SZERETEK, anélkül, hogy izmozást látna benne? Pl. szeretem, ha az emberek után mehetek a lépcsőn. Nem tudom, erre mi a kitalált etikett, de szeretek hátul menni. Vagy nem szeretem, ha liftben előre engednek, mert bezártságérzésem van, ha sarokba nyomnak. Metrón is az ajtó mellé állok.

Vagy ezeket tűrnöm kell, mert vélt feminizmust látnak bele?

2019. ápr. 6. 13:56
 27/44 anonim ***** válasza:
85%
Mekkora zsidó vagy.
2019. ápr. 6. 14:25
 28/44 anonim ***** válasza:
32%

Mi a barátaimmal úgy szoktuk meg, hogy elmegyünk valahová és egyszer az egyik, máskor a másik fizet. Nem azért, mert feminizmus vagy demokrácia van, hanem mert jól esik nekik egy kedves gesztus, ahogy nekem is jól esik egy kedves gesztus. Barátokat meg azért írtam, mert sok randi szokott azért ezzel végződni, mikoris kijelenti valaki, hogy legyünk barátok, majd eltűnik a francba szó nélkül. Na ennek fényében azért elég sokat elárul az, ha már 2,3,4,5 randin túl an esetleg az ember és még egy csokit, nyakmasszázst, üdítót, akármit nem kapott viszonzásképp.

32/f

2019. ápr. 6. 14:29
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha én randiznék egy pasival, akkor 2-3x fizessen ő, aztán jövök én, és viszonoznám a kedvességet, ennyi...
2019. ápr. 6. 14:32
 30/44 piroska és a farkas ***** válasza:
96%
Màr eleve miért kell beülni vhova és fogyasztani egy randin? Ilyesmi, h egy jó séta,csak úgy, màr nincs is? Közel 7 éve ismertem meg a férjemet, az elején még a tàvolsàgi buszjegyet is ő vette meg nekem, " ugye nem gondoltad, h Te fizetsz?" kérdés kíséretében, én meg vittem kettőnknek az àltalam sütött ràntotthusit, és akkor még 1,5 hónapja sem ismertük egymàst. Vagy éppen nevetve vàltottuk be a nyertes túrórudipapírt, dobtuk össze a maradék készpénzünket, h ketten együnk egy adag sültkrumplit...de örültünk annak is, ha Szépkàrtyàs utalàsa jött, és fel sem merült, h a következő étkezés az én fizetésemből menjen. Az első pillanattól tudtuk, h közös lesz az út, a célok, a pénznek, legalàbbis ami az " enyém- tiéd" részét illeti, sosem tulajdonítottunk a szükségesnél fontosabb szerepet.
2019. ápr. 6. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!