Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
"Ez a királyi többes nyilván rá és a lehasadt személyiségrészeire vonatkozik."
nem
a 17 éves fiamra és a 31 éves legjobb barátomra
"ezeknek nem jó ám akárki! Na most, próbálj meg egy ilyet meghódítani"
kis kisebbségi komplexus?
te is tanulhatnáél, építhetnél izgalmas életet, lehtene tartások, önállóan alakíthatnád a sorsod, én ezt tettem
vagy választhatnál a magad szintjén nőt, de te sokkal jobbat akarsz
önkép, önismeret!!
és azt a nőt aztán, aki akad, nem nyomni, bántani, nem sajnálni magad, szemétkedni, játszmázni!!!
"Még azt is elfogadom, ha egy nő úgy dönt, hogy egyedül akar élni, csak ne hordanák fenn ennyire az orrukat, és ne hinnének ilyen hülyeségekben."
Elfogadod? nem szólhatsz bele, semmi közöd hozzá. A te életed a tied csak. Ne akard megmondani, mit tegyenek, gondoljanak, hogyan éljenek a nők.
"Nem tudom, hogy ezek a feministák még soha nem éreztek olyat, hogy meglátnak valakit valahol, egy idegen férfit, és marhára megtetszik nekik arcra, meg testre is, minden tekintetben?Dehogynem! sokszor!
Ilyenkor már esetleg ők is kezdeményeznének, vagy ez hogy van náluk?
Igen. Miért, mit hittél?
Ezek a feministák – mint valami állatfaj, komolyan. Miért címkézel? Egyszerűen egy álláspont a feminizmus, logikus érvekkel. Lejjebb kéne adnod az elkényeztetett, önsajnáltató, anyuka után síró egódból, hogy ezt értsd. De szerintem kognitíve ois vannak gondjaid, nem érted, amit írok.
"Hagyja őt békén mindenki, ő csak a kiválkasztottakkal áll szóba."
Én értem, hogy szeretnéd, ha szóba állnának veled. De neki ez miért kötelessége? Kivel kéne még szóba állni, azok kívül, akivel akar? Egy ilyen lánynál egy este tucatnyian bepróbálkoznak, és egész életében ez megy, amíg fiatal. Mit kéne tennie, mindenkivel leállni?
"Egy bizonyos személy kb. 5 felhasználónévvel."
egy néven vagyok, öcsi
"te is tanulhatnáél, építhetnél izgalmas életet, lehtene tartások, önállóan alakíthatnád a sorsod, én ezt tettem"
Talán már leírtam pár ezerszer, de látom nem ment át: te NŐ vagy. Ha értelmi fogyatékos lennél is lenne, aki magától odamenne hozzád.
"vagy választhatnál a magad szintjén nőt, de te sokkal jobbat akarsz"
Bagoly mondja verébnek. A 400 válaszból kb. 200-ban arról győzködsz minket, hogy te mennyire jó nő vagy.
"Ne akard megmondani, mit tegyenek, gondoljanak, hogyan éljenek a nők."
Jahm, mert azt csak neked szabad, ugye? :) Miért nem reagálsz inkább a prostikról szóló válaszomra? Tudod, amiben te kívülről megmondod, hogy nekik mi a jó.
"Egyszerűen egy álláspont a feminizmus, logikus érvekkel."
PFFFFFFFFFF :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A feministák meg a logika, lol. A nap vicce.
Miért is csak a vezetőségi helyekre akartok kvótákat, miért nem akartok egységes nyugdíjkorhatárt? Még mindig várom a választ. Mert ezt jelentené a logika, a következetesség. Lóf**zt vagytok ti logikusak. Egy politikai ideológia vagytok, egy undorító, túltolt áldozati szerep, és a férfilét minden előnye kéne nektek a hátrányok nélkül. Elmentek ti a p*csába mind ahányan vagytok. Szánalmas hülye feministák. Majd kihaltok egyszer,
"De szerintem kognitíve ois vannak gondjaid, nem érted, amit írok."
Kognitíve nekem vannak gondjaim, mondja ezt az, aki annyira nem képes, hogy metaforákat értelmezzen a magyartanári diplomájával :D
"egy néven vagyok, öcsi"
Más kérdésnél láttalak már más százalékkal, de tökmindegy. Ha csak arról van szó, hogy ennyire lepontoztak, akkor külön röhögök rajta, k*rvára megérdemelted :D
"Én értem, hogy szeretnéd, ha szóba állnának veled. De neki ez miért kötelessége? Kivel kéne még szóba állni, azok kívül, akivel akar?"
Akivel akar, azok rendre s**gfejek, miközben a világnak azt a mesét adja, hogy neki "érzelmes, kedves, udvarias" stb. pasik kellenek. A képmutatás zavar minket.
elég gyerekes a pontokon rugózni, itt kattintgat az összes sértett nyomoronc
erős ember nem veszi fel ezt
nem én voltam más kérdésnél
egy nevem van
"A 400 válaszból kb. 200-ban arról győzködsz minket, hogy te mennyire jó nő vagy."
Senkit nem kell győzködnöm, egyszerűen önazonos vagyok, és nem szégyellem a kvalitásaimat. Van egy igényszintem, nem adom lejjebb, nem szólhat bele senki, az is az erőszak egyik jele, hogy ennyire bele akartok dumálni, egy nő hogy éljen, kit válasszon, akarjon-e kapcsolatot.
Ez a magánügye, ne taglald, csak irigynek tűnsz tőle.
Semmire nem megyünk olyan férfiakkal, akik nekünk nem tetszenek, nem kívánjuk őket, ők terhek, és van, hogy zaklatóvá válnak. Nagyon kemény egy ilyet lerázni.
Komolyan mondom, hányok tőled, 53%-os. (Annak ellenére, hogy egyébként a prostitúcióval kapcsolatos álláspontunk hasonló, és ellenzem a női kvótát is.) Le se szarod te, amit a nők a saját szemszögükből próbálnak átadni neked, jobban akarod tudni mindenki helyett, hogy neki személy szerint mennyi problémája adódik társkeresés terén, meg úgy egyáltalán az életben. Akinek nincs farka, az fogja be a pofáját, mert fogalma sem lehet arról, hogy Neked milyen szar, még ha életében nem érdeklődött a személye (max. a pinája) iránt férfi, akkor sem, sőt, ő vessen magára, vele tuti valami gáz van és tehetne ellene, te meg azért vagy egyedül, mert nem elég széles a vállad. :D És mindezt full komolyan gondolod, fel sem merül benned, hogy _esetleg_ sarkítva látod a valóságot, sérült ember lévén. Te anélkül döntöd el, hogy nekem könnyebb, hogy megkísérelnél belehelyezkedni a problémáimba, de én egy rideg, empátiátlan, magát királykisasszonynak képzelő geczi vagyok, ha nem helyezkedek bele a tieidbe.
(Ha csak a minden tekintetben tökéletes férfiak rúghatnak labdába, akkor a heteróknak a maximum 10, de inkább 1-5%-a él párkapcsolatban, a többiek meg vagy nők és az égvilágon semmi igényük sincs szerető társra, vagy férfiak és szenvednek, mint az állat, ugye? Ez a te "racionális" világképed.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!