Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
"Ők is ezt teszik, de őket valamiért mégse szabad ezért számon kérni..."
En szamon kerem oket. Te szamon kered oket. Az a reteg, ahonnan jovok lightos konzervativ emberekbol all, ok mind szamon kerik. Az a politikai vonulat, amihez tartozom szamon keri oket. En pont azt erzem, h a jobboldalon folyton csak a nok vannak elszamoltatva, mert jelenleg nincs onallo jobboldali ideologia, csak antibaloldal meg antiliberalizmus. A baloldal a ferfiakat szidja, erre a jobboldal sertodott oviskent megcsinalja ugyanazt pepitaban. Kialakult az allohaboru, a nemek harca es en a kis szegenyes eszkoztarammal probalok ez ellen tenni. Olyan keshegyre meno vitaim voltak mar itt nokkel, hetekig jott a nulla szazalek meg a figyelmeztetesek, hogy ilyen gondolkodassal megerdemlem, hogy elnyomjanak.
Ha tenyleg hiszel a nemek kulonbozosegeben es tradicionalisabb felfogasod van akkor plane tudnod kell, hogy a ferfi az aktiv, a kezdemenyezo, az iranyito. A no meg kovet, rad hangolodik, dont afelol, hogy kell-e neki az az elet, amit te kinalni tudsz. Nincs mas lehetoseg, mint peldat venni azokrol, akik sikerrel jartak ugyanabban a vilagban, amiben te elsz.
Ez mind rendben van, lollypop93, csak nagyon nehéz egy olyan világban magányos harcosnak lennem, ahol a nők feje kollektíve tele van ezzel a modern nőről szóló hülyeséggel. Nézd csak meg a bloggerünket, valóságos mítoszt kerekített ki magából: ő az Öntudatos, Modern, Egyedülálló 21. századi Nő, Neki Nem Kell férfi, mert tökéletesen Teljes Életet él Egyedül is, figyel az Egészségére, a Rendszeres Sportra, ő megérdemli a Legjobb Férfit, az igazi férfit, mert Neki az Jár, de ha nincs, az se baj, mert ő annyira modern, hogy tökéletesen önellátó és Büszke, hogy mindent el tud érni magától. Ezeket csak a blogjában írja, de vess rá egy pillantást, miket írt ide: egyenesen arról fantáziált, hogy majd eljön egy kor, ahol nem lesznek férfiak, mert tulajdonképpen semmi szükség ránk, csak irtjuk meg erőszakoljuk a káprázatos, tökéletes, éteri nőket feleslegesen.
Nyilván ő egy válságtermék, de hány ilyen van, úristen... mindenki annyira tudja, hogy ő mennyire jó, meg hogy ő mit akar az élettől, és ezeknek nem jó ám akárki! Na most, próbálj meg egy ilyet meghódítani. Meghódítani? Hogyisne! Örülhetsz, ha Ő hódít meg TÉGED. Mit képzelek én, hogy egyáltalán rá merek nézni... ezt látom bármilyen csinos lány fején egy tetszőleges buliban. Hagyja őt mindenki békén a francba, ő csak a kiválasztottakkal áll szóba. Erre mondom, hogy túl sok adu került a kezetekbe. Egy olyan elérhetetlen pózt vesztek fel, hogy az embernek már eleve nincs kedve bepróbálkozni, mert messziről látja, hogy úgyis el lesz küldve. Volt itt egy kérdés pár hete, a kérdező saját állítása szerint nagyon jó nő, és nem érti, hogy miért nem kezdeményeznek nála sehol a férfiak. Hát pont ezért. Mert túl nagy a nő relatív értéke a férfihoz képest, és senki nem akar kudarcokat begyűjteni.
Arra pedig továbbra is várom a választ, hogy hol kéne ilyen beállítottsággal ismerkednem. Egy kört találtam, ami tradicionálisabb nőket vonz, ez a vallás, csak ott meg elvi problémák vannak, mert én nem vagyok vallásos.
Engem meg az kezdett el érdekelni, hogy mégis milyen külsejű nőkről ("csinos lány a buliban") beszélsz te, ki üti meg a számodra kellőképpen vonzó szintet; linkelhetnél is akár, mert a minimum 8/10-es nőkre látom érvényesnek mindazt, amit írsz.
En is hivo ferfivel vagyok, pedig ateista vagyok. Szerencsere nem vallasos, azt en se birnam.
"nők feje kollektíve tele van ezzel a modern nőről szóló hülyeséggel." Szard le. Szerinted en nem szarom le, hogy sokan a baratnojuk mellett tindereznek? Csak ez mukodik. Tudd mit akarsz es ahhoz ragaszkodj. Neha jol esik kicsit bosszankodni, de a vilagot nem lehet megvaltoztatni, magadat kell. Ez nem az igazsagrol meg a jogrol szol, hanem a mukodo megoldasrol.
Nekem se ugy lett baratom, hogy a ferfiakat hibaztattam. Az csak egy kis feszultseglevezetes, de nem ez volt sose az alapallapotom. Es mindig kinosan ugyeltem arra, hogy ne meruljek el tulsagosan a nok szenvedestorteneteiben, mert a sajat szememmel lattam tonkremenni ebben embereket. Ezert szokott a panaszkodo ferfiaknak az egyik standard valaszom lenni, hogy foglalkozzanak a nok bajaival, mert az egyutterzes csokkenti a haragot. Ezt en kiprobaltam magamon es a mai napig folyamatosan alkalmazom! Nem lesz egeszseges az az ember, aki a napjait haraggal, felelemmel, hibaztatassal es irigykedessel tolti.
Hogy hol lehet csajozni? Engem egy koncerten szedtek fel.
Lollypop93, én is leírom, hogy egyértelműen veled társalgunk szívesebben, te azért jóval reálisabban látod a dolgokat, mint ez az ultrafeminista nőszemély.
Még azt is elfogadom, ha egy nő úgy dönt, hogy egyedül akar élni, csak ne hordanák fenn ennyire az orrukat, és ne hinnének ilyen hülyeségekben. Nem tudom, hogy az összes feminista ilyen elborult-e, vagy pedig csak egyesek.
Érdekes, hogy milyen végletes a világ. Én nem vagyok sem materialista, ateista, sem pedig vallásos a szó eredeti értelmében, hanem ezoterikus szemléletű vagyok. Bár arra nincs ötletem, hogy miféle karma ez nekünk, ilyen embereknek. Korábban voltak nagy vitáim az úgynevezett szkeptikusokkal az ezotéria ufó rovatában itt fent a gyakorin.
Nem tudom, hogy ezek a feministák még soha nem éreztek olyat, hogy meglátnak valakit valahol, egy idegen férfit, és marhára megtetszik nekik arcra, meg testre is, minden tekintetben? Ilyenkor már esetleg ők is kezdeményeznének, vagy ez hogy van náluk? Értem, hogy a nők máshogyan vannak "huzalozva", de ennyire? Ez érdekes.
"Engem meg az kezdett el érdekelni, hogy mégis milyen külsejű nőkről ("csinos lány a buliban") beszélsz te, ki üti meg a számodra kellőképpen vonzó szintet; linkelhetnél is akár, mert a minimum 8/10-es nőkre látom érvényesnek mindazt, amit írsz."
Hát én meg nem. Szerintem 6-tól fölfelé a legtöbbre érvényes. Kivéve, ha tényleg nagyon alacsony az önértékelése, és nagyon szeretne egy kis önbizalmat meríteni abból, hogy ő bejön valakinek. De amúgy ökölszabály, hogy szórakozóhelyen úgyse lehet csajozni. Az annak való, aki nagy sármőr, az átlagnak sose működik.
"Szard le. Szerinted en nem szarom le, hogy sokan a baratnojuk mellett tindereznek? Csak ez mukodik."
Működik? Ha a társadalom többségében hülyékből áll, akkor szerinted működik, hogy én a homokba dugom a fejem?
Példa: tegyük fel, hogy van egy ország, nevezzük mondjuk Magyarországnak, ahol egy felcsúti paraszt be tudja hülyíteni az ország képzetlenebb felét azzal, hogy jönnek a migránsok, és egy nemzetközi zsidó áll minden rossz mögött. Megválasztanak egy olyan kormányt, ami a nyugat helyett egyre inkább Oroszország felé kezdi el tolni az ország jellegét. Egyetemi szakokat zárat be, ellehetetleníti a tudományos életet, szarik az egészségügyre, és pár tucat ember kezébe helyez minden erőforrást. Mennyire működött az, hogy "szarjuk le"?
Az a baj, hogy akikkel egy környezetben élsz, azokkal sorsközösségben vagy, akár akarod, akár nem. Nem tudom csak úgy "leszarni", mert egyedül vagyok vele.
"Tudd mit akarsz es ahhoz ragaszkodj."
Aha, és mi van, ha sosem jön el? Neked nőként eljött, téged felszedtek, oké. Csak mennyivel nehezebb ez a férfiaknak. A ragaszkodás addig működik, amíg be nem golyózol tőle. Ragaszkodhatok 10 évig, amikor már a farkam se fog felállni a nőhiánytól. Nagyon király lesz.
Én valahogy kevéssé tudok együttérezni a nőkkel. Nem látom azokat a hatalmas problémákat, amikkel szembe kéne nézniük. Azt látom, hogy az átlag nőnek azzal van baja, hogy hol talál olyan pasit, aki megüti a mércéjét és cserébe azt adja neki, amit vár. Sokan szeretnének komoly kapcsolatot, de a hasonló gondolkodású pasikat kikosarazzák, aki meg marad, az meg csélcsap hülye, aki még 35 éves koráig puncizni akar.
"Hogy hol lehet csajozni? Engem egy koncerten szedtek fel."
Jó, és 10/hányas a pasid? Van az a fajta, aki bárhol tud csajozni. Érdekes, rám mindenki azt mondja, hogy jóképű vagyok, és az eszemmel sincs gond, mégse tapadnak rám a csajok.
"Nincs mas lehetoseg, mint peldat venni azokrol, akik sikerrel jartak ugyanabban a vilagban, amiben te elsz."
Hát persze. Virulna a jobbágytartás, röghöz kötés, elrendezett házasság, numerus clausus, cenzus ezen az alapon, ha mindenki így gondolrta volna régebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!