Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
"Működik? Ha a társadalom többségében hülyékből áll, akkor szerinted működik, hogy én a homokba dugom a fejem?"
Ne dugd homokba, csak a tarsadalom megjavitasa helyett a sajat eletedre figyelj. A tarsadalommal semmit nem tudsz kezdeni, kicsi vagy hozza. Leulhetsz sirankozni, hogy nehez az akadalypalya, de akkor sosem lesz nod. Menni, cselekedni, alkalmazkodni kell, mert ez vezet eredmenyre. Te filozofalni akarsz a tarsadalom helyes mukodeserol, csakhogy az agyalas elobb kikezdi egy ferfi potenciajat, mint a dohanyzas.
"Jó, és 10/hányas a pasid?"
Ha azt mondom 10/10 leszavaztok a kecibe? :P
Ahh, kar beled a szo. Rad szantam az idot, kifejeztem a nyitottsagomat a ferfiak banatara, megoldasi kulcsot adtam neked, majd a kepembe nyomod, hogy teged nem erdekel a nok gondja. Hat akkor engem se erdekel a tied. Miert varsz egyutterzest, ha te se adsz?
"nagyon nehéz egy olyan világban magányos harcosnak lennem"
ez kész
szakadunk itt többne
jól befenyegetted a világot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!