Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tenne a társadalomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy támogatnák ezt a dolgot is a maga módján, mint a gyerekvállalást, családalapítást.
2019. febr. 26. 17:32
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/510 A kérdező kommentje:
409, még mindig toljuk...
2019. márc. 4. 22:19
 412/510 A kérdező kommentje:
Mondjuk vagy 200 hozzászólással biztosan kevesebb lenne, ha nem lenne itt fent egy bizonyos személy.
2019. márc. 4. 22:30
 413/510 anonim ***** válasza:
13%

Egy bizonyos személy kb. 5 felhasználónévvel. Legutóbbi tartalmas hozzászólása:

"ez kész

szakadunk itt többne

jól befenyegetted a világot"

Ez a királyi többes nyilván rá és a lehasadt személyiségrészeire vonatkozik. Biztos nagyon élvezi, hogy benyal saját magának egy másik felhasználónév alatt.

2019. márc. 4. 22:33
 414/510 anonim ***** válasza:
13%

"Ha azt mondom 10/10 leszavaztok a kecibe? :P"

Én nem, más meg enélkül is leszavaz, szerintem ezzel itt ne nagyon foglalkozz. Értelmes embernek kár néznie a százalékokat, azt úgyis összekeveri a sok idióta a like/dislike-gombbal. Mindenesetre ha a pasid jó pasi, akkor a történeted elég súlytalanná válik, mert az én álláspontomat igazolja.

"Rad szantam az idot, kifejeztem a nyitottsagomat a ferfiak banatara, megoldasi kulcsot adtam neked, majd a kepembe nyomod, hogy teged nem erdekel a nok gondja."

Ha arra gondolsz, hogy érezzek együtt nőkkel, ez valóban nem nagyon megy. Megakadályoz benne a sok keserűség, amit nőktől kollektíve begyűjtöttem. Egyébként se értem, miért kell nekem bizonyítanom az érdemességem, már bocs. Érek ugyanannyit én is, mint bármelyik nő. Ráadásul olyan idiótáknak is vannak tök jó, értelmes csajaik, hogy fájdalom nézni. Én azt látom, hogy a nagy dumára, áradó magabiztosságra gerjedtek. Magyarán, ha nem vagy ilyen karakter, akkor jó színésznek vagy pszichopatának kell lenni. Ez kell a csajozáshoz, nem mondjuk az intelligencia vagy az empátia, amit a nők általában hangoztatnak. Egy ilyen működést tartotok fenn, és akkor most az a tanács, hogy keressem meg, hogy miben tudok veletek együttérezni? Hm, biztos nagyon nagy lelki törést okoz nektek, hogy két sor után nem írtok vissza a tinderen, vagy hogy 30 levélből egyre válaszoltok társkeresőn. Meg az is borzasztó lelki megterhelés lehet, hogy egy átlagos este öten bepróbálkoznak nálatok, és egy koncerten 10/10-es pasik mennek oda hozzátok.

2019. márc. 4. 22:42
 415/510 anonim ***** válasza:
17%

Tudod, az a bajom, hogy a legnormálisabb nőknél se látok semmi alázatot, ha párkeresésről van szó. A kérdés mindig úgy merül fel, hogy a férfinak mit kell tennie ahhoz, hogy méltó legyen hozzám, azzal a hozzáállással valahogy nem szoktam találkozni, hogy a nőnek mit kéne tennie ahhoz, hogy értékes társ legyen. Miért kéne tennie, hisz csak ő hoz áldozatot, nyilván. Mert odaadja a testét, igaz? Meg "rabszolgamunkára" lesz kényszerítve, meg másodhegedűsi szerepre. Ez az uralkodó narratíva.

Tudod, nem lenne ennyi keserű férfi, ha nem éreznék haszontalannak magukat és reménytelennek a helyzetüket. Nem nehéz így járni, ha valaki nem tud időben felszállni a csajozási vonatra. Onnantól kezdve meg a nők érezni fogják, hogy valami nem stimmel vele, és már kész is van az, hogy kevesebbnek érzi magát, mivel a nők is így fognak hozzáállni. Nekem több olyan lánnyal is volt dolgom, aki éreztette velem, hogy nem vagyok az ideálja, még akkor is, mikor közel kerültünk egymáshoz. Bocs, de nem fog menni, hogy sajnáljalak titeket. Egész eddigi életem azzal telt, hogy próbáltam jó lenni, megfelelni a világnak, rendesen tanultam, jó eredmények vannak a hátam mögött, kedves voltam az emberekkel, de lószar elismerést se kaptam érte tőletek soha, mert nem vagyok elég magas meg vállas. Nem vagyok 10/10-es pasi, pedig akkor biztos nekem is menne a csajozás a koncerten. Bárhova megyek, bárkinél próbálkozom, mindig van egy magasabb f**zfej, akivel szívesebben beszél a csaj, mint velem. Az, hogy emberileg ki vagyok, nem érdekel lóf**zt se, honnan is lenne rám időtök, amikor annyi jelentkező van, hogy nem győztök rostálni.

2019. márc. 4. 22:58
 416/510 anonim ***** válasza:
36%

Tessék, találomra kiragadtam két kérdést az oldalról:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ennyit arról, hogy milyen nehéz nektek. Ezekkel a problémákkal kéne együttéreznem? Meséljek neked, hogy hány tinder-beszélgetésem akadt meg 3 üzenetváltáson belül, mert a királykisasszony cseszett válaszolni? De a kedvencem az a sztori volt, amikor a lánnyal megbeszéltünk egy találkozót, és nem ment el, de három órára rá már váltig állítgatta, hogy ott volt, csak nem láttam, és rossz volt a telefonja. Nekem hiába jössz a nagy problémáitokkal. Van nővérem, vannak lánybarátaim, tudom, milyen jellegűek az átlag fiatal nők gondjai. Finoman szólva el vagytok kényeztetve. És fikarcnyi együttérzés sincs bennetek irántunk. Miért kéne, hogy legyen? Mondjuk mert mi vagyunk nehezebb helyzetben, azért. Mert **vára szétfrusztráljátok a legnormálisabb fiúkat azzal a semmibe vevéssel, amit gimi meg egyetem alatt kapnak tőletek. Aztán sír a szátok, hisztiztek, hogy hol vannak a rendes pasik. Van pár, aki foglalt, a többiből meg szép lassan cinikus pszichopatát vagy magányos lúzert csináltatok.

2019. márc. 4. 23:11
 417/510 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen soha nem volt kedves, rendes, normális. Mindig egy frusztrált kis getzi volt, csak nagy getzi lett.
2019. márc. 4. 23:19
 418/510 anonim ***** válasza:
17%
Senki nem születik frusztráltnak. Tudom, hogy kényelmesebb abban hinni, hogy vannak rossz emberek meg jó emberek, de én jó vagyok, a rosszak pedig dögöljenek meg. És nem én vagyok a "getzi", hanem az, aki hitegeti a nőket, aztán otthagyja őket a francba, mert csak egy alkalomra kellettek neki. Én ilyet soha nem csináltam, sőt. Na, és hogy viszonyultak cserébe hozzám a nők? Sehogy, viszont az érzelmi bűnözőket valamiért kajálják. Akkor most ki is a "getzi"?
2019. márc. 4. 23:23
 419/510 anonim ***** válasza:
26%
Egyezzetek meg, találjatok egy középutat! A nők, ha nem tetszik nekik az adott férfi, akkor normálisan utasítsák vissza, akit pedig normálisan utasítottak vissza, az fogadja el, ne erőszakoskodjon, ne beszéljen trágárul! Nyugi, hölgyek nem kell félni, én nem fogok egyikőtöknél sem próbálkozni, kiszálltam a játékból, néha-néha egy prosti nekem bőven elég. De egy fél éve már oda sem járok. Elszórakozok inkább a fényképezéssel, filmnézéssel, meg amit épen kitalálok.
2019. márc. 4. 23:27
 420/510 anonim ***** válasza:
13%
Miért szálltál ki? Miért hiszed azt, hogy kevesebbet érsz, mint egy nő?
2019. márc. 4. 23:43
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!