Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
Senkit nem zavar, hogy ennyi a keserű férfi. Csak a keserű férfiakat.
Ha ki akarnak jönni a keserűségből, majd rá fognak jönni, hogy téves a világértelmezésük. Nem kenhetik másra, fel kell nőni, nem komplexusokba ragadni. Hogy nem jár a jó nő mindenkinek. Hogy a nő nem jutalomfalat, a szex pedig nem önző játékszer.
Én nem engedem, hogy megmérgezzék az életemet, használjanak.
Ilyen, amikor egy nyomi rádnyomul, és főnyereménynek hiszi magát, és jár a szeme, hogy mi kéne neki.
"30 levélből egyre se válaszoltok"
Ha ugyanannak a lánynak küldted mind a 30-at, akkor valahol értheto, ha inkabb nem valaszolt. és, gondolom, toronymagasan vonzóbb, kapósabb nálad.
Ha 30 vagy 20 lánynak írtál ennyit, akkor az egyik lánynak semmi köze a másik lányhoz. Nincs ilyen "ti", amit képzelsz, kit vádolsz?
Béna az adatlapod, fotód, stílusod, nyomod magad, száraz és humortalan vagy, ez is lehet. Kétségbeesett nők állnak csak szóba kétségbeesett férfiakkal.
Előnytelen külsejű, ügyetlenül kommunikáló emberek mennek direkt traumaizálódni a húsvásárokra, aztán nyafognak, hogy sérültek. Senki nem garantálja a netes társkeresős sikert. Ezzel elpocsékolnak egy csomó időt, hizlalják a téveszméket tovább, pedig élhetnének közben örömteli, magabiztossá tevő életet, fejleszthetnék a személyiségüket.
"még ha életében nem érdeklődött a személye (max. a pinája) iránt férfi"
Legalább érdeklődnek utánuk valami miatt.
Mert akár csak pénz miatt akár csak a pna miatt "érdeklődik" kB le se szarja ki vagy.
Az ha dugni akar valaki pont ugyanolyan érdek mint ha pénzt akar. Semmi különbséget nem látok. Ugyanúgy az igényeit akarja kielégíteni valamivel ami nekem van neki meg nincs. Ha csak dugni akar akkor ennyiből a fizetésemet is akarhatná pont ugyanúgy a személyiségemtől független okból akár valamit ami attól hogy hozzám tartozik kvázi a tulajdonom nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!