Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tenne a társadalomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy támogatnák ezt a dolgot is a maga módján, mint a gyerekvállalást, családalapítást.
2019. febr. 26. 17:32
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/510 anonim ***** válasza:
54%

Senkit nem zavar, hogy ennyi a keserű férfi. Csak a keserű férfiakat.

Ha ki akarnak jönni a keserűségből, majd rá fognak jönni, hogy téves a világértelmezésük. Nem kenhetik másra, fel kell nőni, nem komplexusokba ragadni. Hogy nem jár a jó nő mindenkinek. Hogy a nő nem jutalomfalat, a szex pedig nem önző játékszer.

Én nem engedem, hogy megmérgezzék az életemet, használjanak.

Ilyen, amikor egy nyomi rádnyomul, és főnyereménynek hiszi magát, és jár a szeme, hogy mi kéne neki.

[link]

2019. márc. 5. 02:30
 432/510 anonim ***** válasza:
63%

"30 levélből egyre se válaszoltok"

Ha ugyanannak a lánynak küldted mind a 30-at, akkor valahol értheto, ha inkabb nem valaszolt. és, gondolom, toronymagasan vonzóbb, kapósabb nálad.

Ha 30 vagy 20 lánynak írtál ennyit, akkor az egyik lánynak semmi köze a másik lányhoz. Nincs ilyen "ti", amit képzelsz, kit vádolsz?

Béna az adatlapod, fotód, stílusod, nyomod magad, száraz és humortalan vagy, ez is lehet. Kétségbeesett nők állnak csak szóba kétségbeesett férfiakkal.

Előnytelen külsejű, ügyetlenül kommunikáló emberek mennek direkt traumaizálódni a húsvásárokra, aztán nyafognak, hogy sérültek. Senki nem garantálja a netes társkeresős sikert. Ezzel elpocsékolnak egy csomó időt, hizlalják a téveszméket tovább, pedig élhetnének közben örömteli, magabiztossá tevő életet, fejleszthetnék a személyiségüket.

2019. márc. 5. 08:20
 433/510 anonim ***** válasza:
27%

"még ha életében nem érdeklődött a személye (max. a pinája) iránt férfi"

Legalább érdeklődnek utánuk valami miatt.

2019. márc. 5. 11:57
 434/510 anonim ***** válasza:
21%
Olvastuk már a blogodat, nem kell még egyszer belinkelni. Amit én linkeltem, abba bele se néztél, igaz?
2019. márc. 5. 12:04
 435/510 anonim ***** válasza:
35%
Jah, jó hogy nem már azt találjátok ki, hogy az építőmunkások cuppogása udvarlásnak számít.
2019. márc. 5. 12:04
 436/510 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az jutott eszembe hogy azok a férfiak akik a "legalább valami miatt érdeklődik" véleményen vannak remélem nem ítélik el a golddigereket se hisz ők is csak valami iránt érdeklődnek. Az meg mindegy miért kezd ki valaki valakivel hisz a lényeg az érdeklődés nem?
2019. márc. 5. 12:33
 437/510 anonim ***** válasza:
38%
A pénz nem tartozik az emberhez, nem az ember része, a nemi szerve viszont igen. A nemi szerv még az ember identitását is nagyban meghatározza.
2019. márc. 5. 12:52
 438/510 anonim ***** válasza:
72%
Valahogy sejtettem.
2019. márc. 5. 13:16
 439/510 anonim ***** válasza:
34%
Ha érdeklődik a testemmel vagy a személyiségemmel kapcsolatban, az jó, mert ezek a lényem részei. A pénzem nem. Ez hogy nem egyértelmű?
2019. márc. 5. 13:58
 440/510 anonim ***** válasza:
89%

Mert akár csak pénz miatt akár csak a pna miatt "érdeklődik" kB le se szarja ki vagy.

Az ha dugni akar valaki pont ugyanolyan érdek mint ha pénzt akar. Semmi különbséget nem látok. Ugyanúgy az igényeit akarja kielégíteni valamivel ami nekem van neki meg nincs. Ha csak dugni akar akkor ennyiből a fizetésemet is akarhatná pont ugyanúgy a személyiségemtől független okból akár valamit ami attól hogy hozzám tartozik kvázi a tulajdonom nem én vagyok.

2019. márc. 5. 14:20
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!