Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
"Amit én linkeltem, abba bele se néztél" Tanár úr! Legalább nőnapon ne adjon egyest!
:DDDD
Nem nekem kell formálódnom, és nem is nekem van problémám. Illetve: én jól és fontosat írok, a sok szennyet nem olvasom, unásig ismerem az összes nőhibáztató érvelést. Mi pluszt tudna nekem adni egy keserű, ellenséges, irigy férfi?
Én csak az emberi, egymást tsiztelő, nem használó kapcsolódásban hiszek, mert a többi átverés, elidegenedés, ócskaság.
Nem voltatok kritikusak, engedtétek az agymosást, ez a baj.
446-os, abban a részletben igazad van, hogy nem ismeri a másik oldalt, és azt is aláírom, hogy a folyamatos kudarc megtöri a lelkesedést, de tényleges mivoltában a kérdés egyoldalú kihasználásra irányul, amit minden józan eszű ember elutasít.
Senki nem élvezné ha kihasználnák. Te sem.
Már én is akartam írni, hogy maradjon a kaptafájánál, és hagyja az ide való felesleges írogatást.
447-es, ezt te félreérted. Már korábban kifejtettem, hogy sajnos nem megvalósítható ez a dolog. Viszont leírom újra, hogy arra gondoltam, hogy a nők is kapnának ezért pénzt az államtól, vagy akár az őket igénybe vevő emberektől. Tehát nem lenne kihasználás. De nyilván nem pusztán nyers prostitúcióra gondoltam, mert abban semmi újdonság nincs a kérdés szempontjából, hanem tartósabb és érzelmet sem nélkülöző együtt töltött időre. Csak sajnos az érzelmeket ahogy írtam a múltkor, már nem lehet pénzért megvenni. A többi megvalósíthatatlan problémát is kifejtettem az alapján, amiket írt egy pár hozzászóló.
#446 Belőled a düh és a rajtakapottság beszél.
A szexualitásod nem emberi. Nem vagyunk tudósok, simán emberileg gáz, amit műveltek: nyomiság, recskázás, követelőzés, gyűlölködés.
Egy tőről fakad mind, igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!