Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tenne a társadalomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy támogatnák ezt a dolgot is a maga módján, mint a gyerekvállalást, családalapítást.
2019. febr. 26. 17:32
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/510 anonim ***** válasza:
35%
Valamennyire mindent érdekből csinálunk. Az nekem sehogyan sem jó, hogyha a másiknak a pénz az érdeke, mert akkor az én pénzemet költi, az viszont simán lehet jó nekem is, hogyha a szex az érdeke.
2019. márc. 5. 16:37
 442/510 anonim ***** válasza:
89%
59%: Párkapcsolatokról beszélgetünk, nem alkalmi szexről.
2019. márc. 5. 16:51
 443/510 anonim ***** válasza:
27%

"Amit én linkeltem, abba bele se néztél" Tanár úr! Legalább nőnapon ne adjon egyest!

:DDDD

Nem nekem kell formálódnom, és nem is nekem van problémám. Illetve: én jól és fontosat írok, a sok szennyet nem olvasom, unásig ismerem az összes nőhibáztató érvelést. Mi pluszt tudna nekem adni egy keserű, ellenséges, irigy férfi?

2019. márc. 8. 08:32
 444/510 anonim ***** válasza:
25%
#435 Az építőmunások cuppogása tahó molesztálásnak számít.
2019. márc. 8. 08:33
 445/510 anonim ***** válasza:
27%

Én csak az emberi, egymást tsiztelő, nem használó kapcsolódásban hiszek, mert a többi átverés, elidegenedés, ócskaság.

Nem voltatok kritikusak, engedtétek az agymosást, ez a baj.

[link]

2019. márc. 8. 08:37
 446/510 anonim ***** válasza:
11%
Kedves bloggerina, a te blogod az agymosás. Nem értesz a szexuálpszichológiához, nem is akarsz érteni hozzá, csak nyomod a saját meggyőződéseidet anélkül, hogy érintett lennél, vagy megvizsgáltad volna valaha ezt a kérdést tudományos szempontból. Igazán visszamehetnél már az oldaladra és békén hagyhatnál minket.
2019. márc. 8. 09:50
 447/510 anonim ***** válasza:
30%

446-os, abban a részletben igazad van, hogy nem ismeri a másik oldalt, és azt is aláírom, hogy a folyamatos kudarc megtöri a lelkesedést, de tényleges mivoltában a kérdés egyoldalú kihasználásra irányul, amit minden józan eszű ember elutasít.

Senki nem élvezné ha kihasználnák. Te sem.

2019. márc. 8. 13:16
 448/510 A kérdező kommentje:

Már én is akartam írni, hogy maradjon a kaptafájánál, és hagyja az ide való felesleges írogatást.

447-es, ezt te félreérted. Már korábban kifejtettem, hogy sajnos nem megvalósítható ez a dolog. Viszont leírom újra, hogy arra gondoltam, hogy a nők is kapnának ezért pénzt az államtól, vagy akár az őket igénybe vevő emberektől. Tehát nem lenne kihasználás. De nyilván nem pusztán nyers prostitúcióra gondoltam, mert abban semmi újdonság nincs a kérdés szempontjából, hanem tartósabb és érzelmet sem nélkülöző együtt töltött időre. Csak sajnos az érzelmeket ahogy írtam a múltkor, már nem lehet pénzért megvenni. A többi megvalósíthatatlan problémát is kifejtettem az alapján, amiket írt egy pár hozzászóló.

2019. márc. 8. 14:37
 449/510 anonim ***** válasza:
17%
#447: Én már rég nem a kérdésről beszélek, hanem a bloggernő hülyeségeiről. A kérdésről leírtam a véleményemet vagy 20 oldallal korábban.
2019. márc. 8. 16:25
 450/510 anonim ***** válasza:
22%

#446 Belőled a düh és a rajtakapottság beszél.

A szexualitásod nem emberi. Nem vagyunk tudósok, simán emberileg gáz, amit műveltek: nyomiság, recskázás, követelőzés, gyűlölködés.

Egy tőről fakad mind, igénytelenség.

2019. márc. 8. 21:49
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!