Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire meglepő, ha egy sikertelen férfi tele van frusztráltsággal?
Minden hasonló kérdésre érkezett válasznál fel van tüntetve kizáró tényezőként a frusztráltság. Na most: hogy a büdös francba ne legyek frusztrált, amikor 25 éven keresztül egyetlen nőnek sem kellettem? Bennem is ugyanazok az ösztönök vannak, mint mindenki másban, az evolúciós berögződések ugyanúgy hajtanának, mint mindenki mást, annyi a különbség, hogy én nem élhetem ki ezeket a vágyakat. Igen, ez természetesen frusztrálja az embert.
Aztán itt mégis nagyon sokan ezt nem tudják felfogni vagy elfogadni. Mégis miért olyan meglepő ez, és végképp: miért taszító? Mintha én mondtam volna direkt minden nőnek, hogy "légyszi ne foglalkozz velem", szándékosan okozva magamnak a sikertelenséget.
Kérdező, én teljes mértékben megértem a frusztrációdat.
A helyzet azonban az, hogy aki nincs ilyen szituációban, tehát nem aggszűz, incel stb. az nem fogja megérteni. Akik nincsenek/nem voltak ilyen helyzetben, azok képtelenek ezt átérezni, milyen tragédia egy férfi lelkére a sikertelenség.
Az internetes anonim tombolás azonban nem segít a frusztráción. Attól ugyanúgy frusztrált maradsz, sőt, igazából még olaj is a tűzre.
Ha nagyon nem bírod már, inkább menj el prostihoz. Az egy kicsit enyhíti a tüneteket.
Illetve ha beszélgetni akarsz, írj privát üzenetet nyugodtan!
A prosti NEM enyhíti a problémát hanem elmélyíti!
A kérdezőfélék nagy részének az a baja, hogy tárgyiasítja a nőket! Egy orostizás erre csak ráerősít, pozitív visszacsatolást ad!
Miért tárgyiasítanánk a nőket? Erről szó sincs! Ezt nem értem, miből gondolják egyesek. Itt félreértés van szerintem. Nálam például érzelmesebb fajta aligha van, ehhez nem kell nő, hogy megállapítsa az ember magáról.
Ehhez képest, döbbenettel olvasom itt egyes nők hozzászólását, ha szóba kerül ez a téma, hogy ők nem szeretik a feléjük irányuló kedvességet, érzelmi megnyilvánulásokat, mert "nyálasnak" tartják. Még ha férfiak írnák ezt, az állam esik le! Akkor most mi is folyik itt?
Mi még semmik vagyunk ahhoz képest, mert például az ilyen emberek az USA-ban már jó eséllyel lövöldözni szoktak, ha nem nagyon gátlásosak.
Ha valakit zavarnak az ilyen magunkfajta emberek kérdései, akkor egyszerűen nem kell rákattintani, szóval mi is értetlenkedhetnénk itt, hogy miért ilyen hülyék vagy mazochisták, hogy mégis bejönnek ide, és írkálják az okoskodó meg rosszindulatú hozzászólásokat!
A kérdező feltett egy kérdést, az embereknek meg van egy véleménye.
Én kiegyensúlyozott kapcsolatot akarok, ebbe beletartozik az is, hogy a másik fél ne tapadjon rám, mint egy pióca, én is hagyok levegőt a másiknak. Én max. akkor tűnhetek piócának, ha a másik fél se szó, se beszéd, ok nélkül, magyarázat nélkül ignorál, akkor rákérdezek, hogy mi a fene van, lehet, hogy mondtam olyat, ami a másik felet zavart, de én nem rosszindulatból tettem, inkább beszéljük meg, ha ilyen van, értek a szóból, nem szeretem a problémákat szőnyeg alá söpörni, mert az mindig váratlanul robban, és általában nagyot, és csúnya károkat okoz, én ezt megtanultam a családomon keresztül (szülők, nagyszülők, további rokonok), mire felnőttem.
#36, 09:00
Nincs itt félreértés. Számodra az érzelmes kb. annyit jelent, hogy minden határon túl sajnálod önmagad, illetve hatalmukba kerítenek érzelmi viharok, amiket nem tudsz kezelni.
Ha a szó pozitív értelmében lennél érzelmes, akkor egyrészt a saját érzelmi világodat is jobban tudnád kezelni,
másrészt oda tudnál figyelni másokra, és észlelni, mikor kinek milyen kedvesség kívánatos, vagy nem kívánatos. (ahelyett, hogy értetlenkedsz, miért nem működik kő primitív szabályok alkalmazása arra a kb. négymilliós csoportra, amit a magyar nők alkotnak)
"Mi még semmik vagyunk ahhoz képest, mert például az ilyen emberek az USA-ban már jó eséllyel lövöldözni szoktak, ha nem nagyon gátlásosak."
Komolyan ezt könyveled el eredményként, hogy legalább nem lövöldöztök? Ennyire nem lehet alacsonyan a léc, bszki...
#21: Unod, hogy a kérdezőhöz hasonló "férfiak" írják tele a csoportot? Attól, hogy valakinek nehezebb az élete és lenézed, még férfi marad. A hozzád hasonló frusztrált lealacsonyító hozzászólásokat nem unod?
A kérdező sehol sem írta, hogy azért kell neki nő, hogy leeressze a fáradt közt. Attól, hogy nem bírtad értelmezni azt a részt, hogy neki is vannak ösztönei és igényei, még kapcsolatot akar. Az emberek 99%-a nem aszexuális. Feltűnt?
Az a szintű coelhoi szöveg, hogy tiszteld a nőket és akkor lesz barátnőd, meg elég vicces. Ha ezt komolyan gondoltad, akkor hány másodpercet szántál a téma átgondolására? Kettőt? Ha ennyire egyszerű lenne a társkeresés, akkor pár nap alatt mindenki megoldaná a dolgot. Fura, nekem egy csomó férfi ismerősöm van, akik még a rosszindulatú lányokat is tök aranyosnak tartják, mégsem kellenek senkinek. A faék egyszerűségű és logikátlan világképedbe ők hogy illenek bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!