Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudok majd valaha is újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok majd valaha is újra ismerkedni/bízni?

Figyelt kérdés

21 éves "férfi" vagyok!

Szóval 14 éves voltam amikor nagyon megtetszett egy lány aki 6.-os volt(én 8.), nagyon jó érzés volt még a közelében lenni is. Neten nagyon sokat beszélgettünk egymással, kb 2-3 héttel később megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem átmenni hozzájuk szórakozni. 14 éves kanos gyerek ként mit tehettem volna átmentem. Következő héten (ez hétvégén történt) a fél iskola előtt megalázott egy hangfelvétellel és félpucér képpel. Olyan mértékben, hogy a suliba se jártam be utána miatta.

Azóta sem vagyok képes ismerkedni se lányokkal se fiúkkal. Rohadtul magányos vagyok, de attól félek, hogy újra megaláznak még ha nem is teszek semmi rosszat. még most is előfordul, hogy álmomban újra élem azt a napot és hallom a nevetést, a ciki megjegyzéseket.

Párszor előfordult már, hogy megtetszett egy lány pl a buszmegállóban vagy bárhol és nem kezdeményeztem inkább gyötörtem magam rajta. Így nem adtam esélyt annak, hogy megalázzon mások esetleg ismerősök előtt, de annak se, hogy boldog legyek. De volt egy osztálytársam is, nagyon tetszett, éreztem is már iránta valamit sokszor kért tőlem rágót, zsepit és mikor összeért a kezünk láttam, hogy benne is megmozdult valami nem csak bennem és mégse tettem semmit, féltem (ez 1 éve volt ).

Mit tudnék tenni, hogy legyőzzem ezt és ne féljek ismerkedni? Szó szerint félek a lányoktól és nem fizikailag értem :D Egyszerűen attól félek, hogy megaláz, olyat mond amitől csak még jobban fogom magam utálni, meg talán attól a kellemetlen ciki érzéstől ami utána bennem maradna, a tükörbe se tudnék nézni utána úgy érzem.

Segítsetek kérlek, bármi hasznos tanácsot örömmel fogadok. Lassan bele őrülök a magányba :(

2019. febr. 11. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
egy fontos dolgot megtanultál talán, nőkben így lehet bízni
2019. febr. 11. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

21 évesen nehogy temesd má4 magadat!! és a kudarcokat hagyd a fenébe.

Én 24 éves lány voltam, mikor lealázott egy pasi, szinte semmit nem tudtam a férfi- női kapcsolatokról, de éreztem , nincs igaza.

Nem tört le a kudarc, és nem is ismert, mert egész életemben olyan voltam, hogyha azt mondták, ez nem megy neked, felszívtam magam és csakazertis megcsináltam.

Tehát: növessz tököt és menj csajozni! egy hülyét kifogtál, de még van több száz- ezer! ismerkedj!!!

2019. febr. 11. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Minden félelmet úgy lehet legyőzni, ha szembenézel vele. Nincs más megoldás. Csinálnod kell, tisztában lenni azzal, hogy újra megtörténhet, de azzal is, hogy minden egyes ilyen kudarccal közelebb kerülsz a sikerhez. Hajrá!
2019. febr. 11. 22:43
 4/6 Karena26 ***** válasza:
69%

Kedves kérdező!

Bocsáss meg magadnak, hogy ilyen helyzetbe kerültél, nem tehetsz róla!!!

Nem neked kéne szégyellned azt az esetet, hanem annak a lánynak magát!!!

Ha utálod magad, és ostorozod, attól nem lesz jobb a helyzet.

Javaslom, hogy fordulj szakemberhez, akinek elmondhatod a történeted, és segít majd helyreállni, visszanyerni az önbecsülésed, és az emberekbe vetett bizalmad.

Szeretetre méltó ember vagy, az a lány meg egy szörnyeteg. Az ilyeneknek mindig megfizet az élet.

2019. febr. 11. 22:47
 5/6 A kérdező kommentje:

#2: Más területeken én is így vagyok, sajnos ezen az egy területen nem vagyok rá képes. Általánosban mikor azt mondta a fizika tanárom, hogy semmi nem lesz belőlem az életben, meg fogok bukni nagyon mellre szívtam. Közép suliban matekból és fizikából is ötös voltam végig. Csak ez mégis más odamenni egy idegenhez akiről azt se tudom hogy fog reagálni.

#3. Tisztában vagyok vele, csak ahhoz az első lépést meg kéne tenni valahogy.

#4 Sajnos önmagam hibáztatom ez miatt. Remélhetőleg vissza adja az élet az ilyen embereknek amit ők adnak. Tudom, hogy nem lesz jobb ettől, csak nem tudom megtenni az első lépést. :(

2019. febr. 12. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor tedd meg az első lépést, ne halogasd! Utólag majd rájössz, hogy 1. nem is volt olyan nehéz, 2. már sokkal régebben meg kellett volna tenned.
2019. febr. 12. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!