Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket zavarja, ha egy férfi nem "gondozza" a seggszőrét?
Borotválni nem akarom, mert attól jobban visszanő, és szúr is. Alapból szinte sehol nincs a testemen szőr, kivéve az ánuszom körül és a péniszem körül(az utóbbit borotválom). Hátul viszont annyira hihetetlen dús és hosszú, hogy a hajammal vetekszik. Ameddig nem nyúltam hozzá, volt vagy 6 centi. Eddig nem is érdekelne, viszont a szó legdurvább értelmében NEM BIROM kitörölni miatta a seggem rendesen, mindig maradnak benne csimbókok. A haverom mondta hogy ő már a melle legyantázásakor is kishíjján elsírta magát, úgyhogy nem tudom érdemes lenne-e.
A kérdés az, hogy ez nem zavarna egy nőt? Tudom hogy valószínűleg nem fog seggbedugni, de azért gondoltam megkérdezem mert engem ez zavar.
A betyárkörte szüretelése nem fáj, csak a gyanta ? :D
32/f
A legfájdalommentesebb, ha begyújtod a fingod. :D
32/f
Gyantaztasd le. Es soha ne beszelj rola,h mi volt ott elotte.
N
Már csak azért is leszedetném, mert ha nem tudod rendesen kitörölni nagydolog után, az ott marad és büdös lesz.
Vagy mindig megmosod utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!