Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőket zavarja, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket zavarja, ha egy férfi nem "gondozza" a seggszőrét?

Figyelt kérdés

Borotválni nem akarom, mert attól jobban visszanő, és szúr is. Alapból szinte sehol nincs a testemen szőr, kivéve az ánuszom körül és a péniszem körül(az utóbbit borotválom). Hátul viszont annyira hihetetlen dús és hosszú, hogy a hajammal vetekszik. Ameddig nem nyúltam hozzá, volt vagy 6 centi. Eddig nem is érdekelne, viszont a szó legdurvább értelmében NEM BIROM kitörölni miatta a seggem rendesen, mindig maradnak benne csimbókok. A haverom mondta hogy ő már a melle legyantázásakor is kishíjján elsírta magát, úgyhogy nem tudom érdemes lenne-e.

A kérdés az, hogy ez nem zavarna egy nőt? Tudom hogy valószínűleg nem fog seggbedugni, de azért gondoltam megkérdezem mert engem ez zavar.

2019. febr. 10. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hat, en pl meghalnek, ha az en ferjem se..e olyan lenne mint egy kis meleg srace a GoT-bol.

De lehet megint csak a diploma teszi, de o nagy wczes utan atlagba lefurdik, vagy idegen helyen intim mosakodo kendot hasznal, es nincs feknyom.

En a szoros ferfiakat szeretem, annak ellenere hogy nyaktol lefele rajtam egy szal se no...

2019. febr. 11. 10:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyéni dolog. Engem spec nem zavar hogy egy fèrfi szőrös, van akit pedig igen.

A seggtörlés helyett, ha megoldható zuhanyozd le a popid, mosd ki. Èn is így csinàlom, sok éve nem hasznàlok rà wc papírt. Eddig mindig összejött hogy otthon intézzem a nagydolgot. Sokkal higiénikusabb. Amúgy a férjem is segggmosàs pàrti, ahogy én.

2019. febr. 11. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Maradnak benne csimbókok??? Ez nagyon undorító. Ha mást nem is, legalább kábelfektetés után mosd meg magad zuhany+szappan kombóval. Amúgy óriási tévhit, hogy erôsödik a szôrzet borotválástól. Csapasd le, majd megszokod.
2019. febr. 11. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem erősödik borotválástol.
2019. febr. 11. 13:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó: a kozmetikusok szerint sem :). Ez az egyik legnagyobb tévhit a szépségápolásban.
2019. febr. 11. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!