Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket zavarja, ha egy férfi nem "gondozza" a seggszőrét?
Borotválni nem akarom, mert attól jobban visszanő, és szúr is. Alapból szinte sehol nincs a testemen szőr, kivéve az ánuszom körül és a péniszem körül(az utóbbit borotválom). Hátul viszont annyira hihetetlen dús és hosszú, hogy a hajammal vetekszik. Ameddig nem nyúltam hozzá, volt vagy 6 centi. Eddig nem is érdekelne, viszont a szó legdurvább értelmében NEM BIROM kitörölni miatta a seggem rendesen, mindig maradnak benne csimbókok. A haverom mondta hogy ő már a melle legyantázásakor is kishíjján elsírta magát, úgyhogy nem tudom érdemes lenne-e.
A kérdés az, hogy ez nem zavarna egy nőt? Tudom hogy valószínűleg nem fog seggbedugni, de azért gondoltam megkérdezem mert engem ez zavar.
Hat, en pl meghalnek, ha az en ferjem se..e olyan lenne mint egy kis meleg srace a GoT-bol.
De lehet megint csak a diploma teszi, de o nagy wczes utan atlagba lefurdik, vagy idegen helyen intim mosakodo kendot hasznal, es nincs feknyom.
En a szoros ferfiakat szeretem, annak ellenere hogy nyaktol lefele rajtam egy szal se no...
Egyéni dolog. Engem spec nem zavar hogy egy fèrfi szőrös, van akit pedig igen.
A seggtörlés helyett, ha megoldható zuhanyozd le a popid, mosd ki. Èn is így csinàlom, sok éve nem hasznàlok rà wc papírt. Eddig mindig összejött hogy otthon intézzem a nagydolgot. Sokkal higiénikusabb. Amúgy a férjem is segggmosàs pàrti, ahogy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!