Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él néhány férfi abban a tévhitben, a nőknek a jó alakért elég "nem zabálni"?
A jó alak alatt értendő:
Nem értem, miért nem képesek sokan elhinni, hogy az ilyen alak 99%-ban genetika, mozgás és étkezésfüggetlen.
Ha valaki ilyen alapból, és kicsit felszed, sporttal valóban vissza tudja szerezni, de aki sose volt ilyen, az nem tudja elérni.
Már gyerekkorban látni, nagyjából milyen alakja lesz egy lánynak később (nem véletlen 8-10 éves korban még a kezdő balerinák közül is kisorolják azt, akin már akkor látszik, hogy szélesebb lesz a csípőben, mellben ), ez nem válogatás kérdése, hogy ha majd odafigyelek, mit eszek, modell alkat leszek.
Nekem gyereklányként sem volt "gyereklány alakom", 12 évesen már 45kg voltam (sok felnőtt nő van ennyi), és sokkal fejletebb, kinéztem 14-16-nak alkatilag. Tehát ez már viszonylag korán eldől.
Most meg már hiába állnék neki diétázni, előbb temetnének el, minthogy elérhetném a fentebb linkelt vékonyságot.
(Nagyon keveset eszek, és nem is össze-vissza, nem ezen múlik)
Nem mondom hogy rossz, de nálam ez eléggé csontváz kategória..
Mindenesetre szerencsés, aki genetikailag ilyen, hízni azért egyszerűbb.
Magadból hozd ki a maximumot. Ez csak egy lány, akit linkeltél, mindenkinek más tetszik, más az ízlése.
Étkezz egészségesen, sportolj rendszeresen. Ennyi.
A jó alak alatt értendő... És belinkelsz egy topmodell szintű képet. Oké, akkor a férfi jó alak alatt meg ez értendő: [link]
"Nem értem, miért nem képesek sokan elhinni, hogy az ilyen alak 99%-ban genetika, mozgás és étkezésfüggetlen."
Az ilyen alak nem 99%-ban genetika. Egy csomó tizen-huszonéves lány rendelkezik ilyen alakkal, aztán a húszas évek felé jönnek a plusz kilók, ha nem figyelnek magukra.
Egy férfiaknál nyerő, átlagosan jó női alakhoz tényleg kevesebbet kell dolgozni, mint egy nőknél nyerő férfi alakhoz. Már eleve azért is, mert a férfias alakhoz hozzátartozik egy nagyobb izomtömeg, amihez súlyok kellenek ÉS kardió. Nőként bőven elég a kardió.
Kilókban lehet, nem olyan sokkal (egy tízessel maximum, de lehet, annyi sincs), alkatilag viszont rengeteggel.
Voltam én is 50kg, de akkor sem volt ilyen kicsi mellem, ennyire vékony combom, keskeny csípőm, ilyen tökéletesen lapos hasam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!