Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért él néhány férfi abban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él néhány férfi abban a tévhitben, a nőknek a jó alakért elég "nem zabálni"?

Figyelt kérdés

A jó alak alatt értendő:

[link]

Nem értem, miért nem képesek sokan elhinni, hogy az ilyen alak 99%-ban genetika, mozgás és étkezésfüggetlen.

Ha valaki ilyen alapból, és kicsit felszed, sporttal valóban vissza tudja szerezni, de aki sose volt ilyen, az nem tudja elérni.

Már gyerekkorban látni, nagyjából milyen alakja lesz egy lánynak később (nem véletlen 8-10 éves korban még a kezdő balerinák közül is kisorolják azt, akin már akkor látszik, hogy szélesebb lesz a csípőben, mellben ), ez nem válogatás kérdése, hogy ha majd odafigyelek, mit eszek, modell alkat leszek.

Nekem gyereklányként sem volt "gyereklány alakom", 12 évesen már 45kg voltam (sok felnőtt nő van ennyi), és sokkal fejletebb, kinéztem 14-16-nak alkatilag. Tehát ez már viszonylag korán eldől.

Most meg már hiába állnék neki diétázni, előbb temetnének el, minthogy elérhetném a fentebb linkelt vékonyságot.

(Nagyon keveset eszek, és nem is össze-vissza, nem ezen múlik)

2019. febr. 10. 20:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

7, egyetértek, de ezt a részt sztem elírtad. "Egy férfiaknál nyerő, átlagosan jó női alakhoz tényleg kevesebbet kell dolgozni, mint egy nőknél nyerő férfi alakhoz. Már eleve azért is, mert a férfias alakhoz hozzátartozik egy nagyobb izomtömeg, amihez súlyok kellenek ÉS kardió. Nőként bőven elég a kardió."

Fogyni könnyebb, mint izmot építeni. Rám nőként ha feljön 1kg izom akkor már nagyon odatettem magamat, sajnos ez van. Férfinek nehezebb lehet jól kinézni mert ahhoz kell az izomnövelés, nekünk meg elég vékonynak lenni. Jó vádli nem ártana rajtam, de súlyzós edzés nélkül is meg vagyok elégedve magammal.

2019. febr. 10. 21:17
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
#11: Ez így korrekt, köszi! Ilyen az, amikor valaki nem csak frusztrált és vagdalkozó, hanem saját maga is edz és képben is van a dologgal.
2019. febr. 10. 21:19
 13/34 anonim ***** válasza:

8-as vagyok: Kérdező, akkor meg nem értem mi a baj. Ha így nézzük, akkor a férfi oldalon sem elég enni az izmokért, de aki túl alacsony, azon nem tud segíteni. Szóval innen nézve egyáltalán nem vagy rossz helyzetben, sőt. De szerintem amúgy sem, ahogy írtad.

Egy komoly kapcsolat nem hinném hogy ezen fog múlni. Aki meg ilyen dolgon fog fennakadni, azzal előbb utóbb úgyis vége lenne...

2019. febr. 10. 21:22
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
Mindentől függetlenül az a pasi, aki ezen a nőn nem viselne el +10kg-t, az ne is kezdjen komoly kapcsolatba. Mi lesz ha terhes lesz, és neadjisten löttyedt hasa marad, striái lesznek, és az a kis melle is megereszkedik? Simán elhagyja egy frissebb húsért. Az ilyen pasikat meg ne sajnáld amúgy sem.
2019. febr. 10. 21:27
 15/34 Rockarc ***** válasza:
60%

En abbol gondolom, hogy viszonylag keves a tulsulyos hajotorott. Mondhatni 1-et sem latni koztuk. Valami osszefugges az eves es az elhizas kozott kell, hogy legyen, de megcafolhatsz.

42F

2019. febr. 10. 21:34
 16/34 anonim ***** válasza:

3-as, szerencsére offline a férfiak nagy része ilyen szempontból normális, de fórumokon tobzódnak azok a hülyék, akik kijelentik, hogy egy nőnek kb. elég az egy bikinimodell alakhoz, ha nem zabál össze minden szart. Volt egy mém jellegű kép erről, de most hirtelen nem találom, ilyesmi volt, hogy "hogy érd el a jó alakot"... képen rajta volt egy bikimodell csaj és alsógatyamodell csávó... alsógatyamodell csávó alatt 600 sor, hogy hányszor járjon kondiba, milyen gyakorlatokkal, nők alatt meg "ne zabálj össze minden szart". Igen, vannak férfiak, akik azt hiszik, hogy mivel egy konvencionálisan jó alakú nőn nem látszanak annyira intenzíven az izmok, ezért kevesebb munkába kerül. Pedig a nők hajlamosabbak a hízásra biológiailag is. Meg én pl. PCOS-es vagyok... már lefogytam 25 kilót most, hogy tudom, mi okozta a rapszodikus súlynövekedésemet meg hogy mit kell száműznöm az étrendemből... és így is van, hogy utcán hallok olyan kommenteket magamról, hogy biztos zabálok, miközben sportosnak nevezik azokat az ismerőseimet, akik betolnak heti 4 körtőskalácsot és 3 tábla csokit...

Meg itt is mondják kommentben, hogy "jaj, a nők többsége nem jár kondiba, mi férfiak többet"... irodában dolgozom, az itt dolgozó 30 nőből 1 olyan van, aki nem jár edzőterembe, de ő is azért, mert sokallja rá a pénzt, és inkább otthon edz Rubint Réka-DVD-re, és van ezek között olyan is, aki modellalkatnak számít, és olyan is, aki nem. Csak mi nők nem szoktuk minden alkalommal kijelenteni, ha elmentünk a kondiba.

2019. febr. 10. 21:56
 17/34 Andi80018 ***** válasza:
100%
Így van, a genetika sokat számít. Van, aki sokat eszik, mégsem hízik, valaki meg ránéz egy pohár vízre, és akkor is. Viszont lehet, hogy ez a lányka, akit linkeltél szül vagy két gyereket, nem 45 kiló lesz, hanem pl. 65, negyven évesen. Pláne, hogy a kort is nézni kell. Adott egy genetika, az ember ezen kívül pedig úgy használja ezt a vázat, hogy akarja. Ennyi. Egy biztos, egy jó étrend, sok pihenés, edzés minden genetikának jót tesz. :-)
2019. febr. 10. 21:59
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
#16: Szóval szerinted átlag 30-ból 29 nő átlagban jár edzeni?
2019. febr. 10. 21:59
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azt ugye értjük, hogy nem a szélesebb csípőcsontra vagy egy erősebb combra, fenékre mondják, hogy elvagy hízva, hanem az úszógumira, lötyögő tricepszre, lógó hasra és tokára, meg a zsír mögé eltűnő arcvonásokra. Mindenki lehet magához képest vékony, ha nem zabál, a többi a genetika.

Ez kb olyan, mintha kigyúrnám magam, mint a szemét, de mivel a kulccsontom csak 20 centi a 25 helyett, akárhogy dagadok mindenhol, azt mondanák rám, hogy nem vagyok izmos...ez marhaság. Ha másokkal hasonlítgatnak össze, arról nyugodtan ne vegyél tudomást, de azt vedd tudomásul, hogy saját magadhoz tudnak hasonlítani, így fel fog tűnni, ha karcsú voltál magadhoz képest, elkezdesz a háj mögött eltűnni.

32/f

2019. febr. 10. 22:07
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodjatok meg, hazánk a 4. leglehízottabb ország a világon.

Szóval nagyon kevesen foglalkoznak az egészségükkel, kevesen vannak olyanok, akik nem túlsúlyosak.

Kérdező, mint már írtam az 5. válaszomban, magadból hozd ki a maximumot.

Nem tudom, hogy hány centi vagy, hány kg, miket szoktál enni, miket sportolsz, de azért ne legyenek tévképzeteid. Nem anorexiás csontkollekcióra kell fogyni.

Legyen egy egészséges izomzatod és ne legyen rajtad 5 kg-nál több súlyfelesleg.

Az egészséged a legfontosabb.

2019. febr. 10. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!