Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért él néhány férfi abban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él néhány férfi abban a tévhitben, a nőknek a jó alakért elég "nem zabálni"?

Figyelt kérdés

A jó alak alatt értendő:

[link]

Nem értem, miért nem képesek sokan elhinni, hogy az ilyen alak 99%-ban genetika, mozgás és étkezésfüggetlen.

Ha valaki ilyen alapból, és kicsit felszed, sporttal valóban vissza tudja szerezni, de aki sose volt ilyen, az nem tudja elérni.

Már gyerekkorban látni, nagyjából milyen alakja lesz egy lánynak később (nem véletlen 8-10 éves korban még a kezdő balerinák közül is kisorolják azt, akin már akkor látszik, hogy szélesebb lesz a csípőben, mellben ), ez nem válogatás kérdése, hogy ha majd odafigyelek, mit eszek, modell alkat leszek.

Nekem gyereklányként sem volt "gyereklány alakom", 12 évesen már 45kg voltam (sok felnőtt nő van ennyi), és sokkal fejletebb, kinéztem 14-16-nak alkatilag. Tehát ez már viszonylag korán eldől.

Most meg már hiába állnék neki diétázni, előbb temetnének el, minthogy elérhetném a fentebb linkelt vékonyságot.

(Nagyon keveset eszek, és nem is össze-vissza, nem ezen múlik)

2019. febr. 10. 20:48
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

29, a te véleményed nem érdekel, mivel megismerem a stílusod, minden kérdés alá odaböfögsz valami ocsmányat

164cm környékén voltam már 12-13 évesen is (most 170cm vagyok), tehát magasabb is voltam a többi korombelinél, nem csak súlyosabb

2019. febr. 11. 10:40
 32/34 anonim ***** válasza:
hát, inkább legyen valaki csontváz mind dagadt disznó, kedves 1-es.
2019. febr. 11. 12:22
 33/34 anonim ***** válasza:

170 centihez hány kg vagy?

Van rajtad izom, vagy csak zsír?

Van a hasadon úszógumi?

Narancsbőrös a combod és a feneked?

Miket szoktál enni?

Miket szoktál mozogni?

2019. febr. 11. 18:25
 34/34 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm 90 kilóról fogyott 50re 4 év alatt úgy, hogy egyszerűen naponta kb 1 szolíd ebédet eszik, semmi mást. Vagyis nem eszik sokat, sőt, számomra kórosan keveset. Nagyjából olyan, mint a képen levő. Hát ezért hiszik azt.
2019. febr. 22. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!