Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire meglepő, ha egy sikertelen férfi tele van frusztráltsággal?
Minden hasonló kérdésre érkezett válasznál fel van tüntetve kizáró tényezőként a frusztráltság. Na most: hogy a büdös francba ne legyek frusztrált, amikor 25 éven keresztül egyetlen nőnek sem kellettem? Bennem is ugyanazok az ösztönök vannak, mint mindenki másban, az evolúciós berögződések ugyanúgy hajtanának, mint mindenki mást, annyi a különbség, hogy én nem élhetem ki ezeket a vágyakat. Igen, ez természetesen frusztrálja az embert.
Aztán itt mégis nagyon sokan ezt nem tudják felfogni vagy elfogadni. Mégis miért olyan meglepő ez, és végképp: miért taszító? Mintha én mondtam volna direkt minden nőnek, hogy "légyszi ne foglalkozz velem", szándékosan okozva magamnak a sikertelenséget.
@1
Nekem már mindegy, annyira leadtam az igényeimet, hogy már csak a 6 alaptétel van meg: ne dohányozzon, ne legyen gyereke, ne legyen extrém mértékben elhízva, legyen fehér magyar, ne legyen full igénytelen, és le tudjon írni helyesen egy teljes egész magyar mondatot. Utóbbit a legnehezebb megugrani, az a rémisztő. Külsőre-belsőre a minimumon kívül semmilyen elvárásom nincs, frusztrált embert is elfogadnék már, ha legalább meg tudja játszani, hogy nála minden rendben van. Ezt csak azért mondom, mert én kiváló színésznek tartom magamat - éppen ezért is kell kiírnom kétnaponta ide egy kérdést, hogy az életben a színjátékkal felgyülemlett keserűségemet kiengedhessem.
@8
Mivel túlsúlyos vagyok és nincsenek barátaim. Extrém kövér nem vagyok, de a mai divatpasitól (szálkás vagy girnyó) rettentő messze állok. Barátokra meg nincs szükségem, akik voltak is, azokat is inkább elmartam magam mellől, mert csak elvették minden energiámat. Magyarán előbbibe beletörődtem, utóbbinak meg örülök.
@9
Pontosan így volt. Mondjuk apám soha nem volt, anyám meg nem foglalkozott velem kicsiként, nagymamám adott meg mindent.
@10
Tehát tereljem el a figyelmemet. Te egy nyílt törést bekötnél gézzel, és el lenne intézve? Tény, hogy nem lenne olyan csúnya, de attól a probléma még ugyanúgy fennállna és ugyanúgy fájna a sérülés. Vagy tegyük fel, hogy a miskolci buszállomáson várakozol, ahonnan szeretnél mondjuk Ózdra eljutni. Oda éppen nem megy busz, viszont ebben a pillanatban indul egy Debrecenbe - felszállsz rá, hogy addig is csinálj valamit, és akkor addig se arra figyelsz, hogy neked most Ózdon kellene lenned?
Lefordítom: attól, hogy szerzek esetleg még egy brutálisan drága hobbit a jelenlegi mellé, vagy az időmet valami másra fordítom, attól még ugyanúgy meglesznek bennem az ösztönök, amik minden férfiban megvannak. Csak miközben rájuk gondolok és az jár a fejemben, hogy "de jó lenne...", inkább valami látszatelfoglaltsággal kötöm le magamat. A prosti mondjuk jó tipp, már legalább másfél, de inkább két éve gondolkozok rajta.
"Te egy nyílt törést bekötnél gézzel, és el lenne intézve?" Nem. Én morfinszármazékot vennék be, míg kipucolom/pucolják a sebet és begipszelnek. A fájdalomról terelném el a figyelmem, hogy az okával tudjak/tudjanak foglalkozni. Így stimmt?
32/f
@13
Na épp ez az, te se tudnád magadnak megcsinálni, rajtad is csak mások tudnának segíteni. Illetve nyilván elméleti esély van arra, hogy összeilleszd és begipszeld a csontodat, esetleg megműtsd magad, de megegyezhetünk abban, hogy ez nem reális. Na, ugyanígy rajtam is csak mások tudnának segíteni, de minél hangosabb segélykiáltásokat adok a földön fekve, annál inkább belém rúgnak, mintsem hogy felsegítsenek.
Az nem figyelemelterelés, hogy nem vagy frusztrált, hanem tiszta fejjel tudsz gondolkozni, de te tudod.
Vannak jó szakemberek is, ha mások segítsége kell, pl. pszichológus, szexológus vagy intimitás coach.
"Na, ugyanígy rajtam is csak mások tudnának segíteni, de minél hangosabb segélykiáltásokat adok a földön fekve, annál inkább belém rúgnak, mintsem hogy felsegítsenek."
A "fájdalmad csillapítsd", hogy a kérésed artikulált, ezáltal érthető legyen érted? Nem azt mondom, hogy ne vedd figyelembe a bajod, hanem a lehetőségeidhez képest helyezkedj úgy, hogy kényelmes legyen neked, ne fájjon annyira, majd úgy próbáld megoldani a problémát vagy keresgélni. Arra próbállak rávezetni, hogy hozd magad olyan helyzetbe, ha ez lehetséges, ahol valóban jobban vagy, nem csak megjátszod.
32/f
Fejtsd már ki legyszi hogy miért kéne valakinek elviselnie egy olyan tulajdonságot ami nem szimpatikus neki? Ezerszer el lett már mondva de a kapcsolat nem alanyi jog, így nem is kotelessege senkinek sem összejönnie valaki olyannal aki nem szimpatikus neki pusztán azért hogy annak az illetőnek legyen valakije.
A frusztráltság a te bajod, ne akard mások problémájává tenni. Neked talán kellene olyan nő aki hasonló képen gondolkodik a férfiakról meg a parkapcsolatokról mint ahogy te gondolkodsz a nőkről?
Igazából senkinek nem meglepő, csak az emberek egy része teljes mértékben tojik a számára kényelmetlen emberek lelkivilágára és intoleráns. A férfiak ilyen téren eléggé hátrányban vannak. Amíg a net pl. tele van bodypositive cuccokkal nőknek, addig a férfiaknak alig van ilyen kampány és ha társaságban szóba kerül, hogy egy férfit milyen elvárások és hatások érnek a hétköznapokban, a legtöbb nő bele sem akar gondolni és nem veszi komolyan. (A válaszok átlag szintjéből itt is látszik, hogy a témára rászántak fél másodpercet, amíg ideböktek valami sablonos szöveget és mentek is tovább.)
A frusztráltsággal csak akkor van baja a többségnek, ha azok ütköznek a társadalom által elvárt férfias tulajdonságokkal. Ha a férfi félénk, szorongó és hasonlók, akkor az nem férfias és nem szimpatikus, ellenben az alapján, hogy minden 5. nőt bántalmaznak itthon, az agresszív frusztrációval jóval kevesebb embernek van gondja.
Taszítónak is ezért találják a nem férfias frusztrációkat. Külön vicces, hogy a nők nagy része is teljesen frusztrált. Tele vannak megfelelési kényszerekkel, a saját frusztrációikkal kapcsolatban valahogy senki sem mondja, hogy nem lesz jó egy kapcsolatban.
Ez van. Kettős mérce a férfiakkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!