Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire meglepő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire meglepő, ha egy sikertelen férfi tele van frusztráltsággal?

Figyelt kérdés

Minden hasonló kérdésre érkezett válasznál fel van tüntetve kizáró tényezőként a frusztráltság. Na most: hogy a büdös francba ne legyek frusztrált, amikor 25 éven keresztül egyetlen nőnek sem kellettem? Bennem is ugyanazok az ösztönök vannak, mint mindenki másban, az evolúciós berögződések ugyanúgy hajtanának, mint mindenki mást, annyi a különbség, hogy én nem élhetem ki ezeket a vágyakat. Igen, ez természetesen frusztrálja az embert.

Aztán itt mégis nagyon sokan ezt nem tudják felfogni vagy elfogadni. Mégis miért olyan meglepő ez, és végképp: miért taszító? Mintha én mondtam volna direkt minden nőnek, hogy "légyszi ne foglalkozz velem", szándékosan okozva magamnak a sikertelenséget.

2019. febr. 12. 22:24
1 2 3 4 5
 21/44 Karena26 ***** válasza:
81%

Kedves kérdező!

Elárulom neked a nagy titkot, mert már nagyon unom, hogy te és a hozzád hasonló gondolkodású férfiak (?) írják tele a topikot:

Addig, amíg SZÜKSÉGED van egy nőre, meg, hogy leereszd a fáradt gőzt, addig SOHA NEM LESZ SENKID.

Ám abban a pillanatban, mikor leesik neked, hogy minden nő EMBERI LÉNY, és nem egy a te szükségleteidre létező TÁRGY, automatikusan megnyílik számodra az igény, hogy MEGISMERD a nőket. S mikor kezded megismerni, és ezzel együtt TISZTELNI, BECSÜLNI a női nemet, lehetőségek fognak nyílni számodra, hogy MEGSZERETHESS nőket.

Ha ELFOGADOD az élettől azt a lehetőséget, amelyet eléd helyez, bármilyen légyen is az a hölgy, s HÁLÁS VAGY mindenért, amit tőle kapsz, és azért, hogy van kinek adnod:

Ebben a pillabatban megtörik rajtad az átok, az első SZERETETBŐL elcsattanó szájrapuszitól SZÖRNYETEGBŐL HERCEGGÉ változol.

A tudás a tiéd, a te dolgod, hogy mit teszel vele...

2019. febr. 13. 07:18
 22/44 anonim ***** válasza:
56%

Ezek a mai nők azt sem tudják mit akarnak! Saját példámat tudom felhozni, hogy nemrég beszédbe keveredtem egy okos, viccelődős szép nővel. Kezdtem már vonzódni hozzá, úgy tűnt ő sem közömbös. Elmondta hogy eddig csak szexre kellett, nem kapott tiszteletet, már letett arról hogy normális kapcsolata legyen. Ott voltam én, sok mindenről beszélgettünk, beengedtem az életembe. Először barátkozni szerettem volna, megismerni, segíteni neki hogy tudjon újra bízni. Erre mikor már kezdtem elhinni hogy ebből lehet valami, közölte hogy hagyjam, mert szerelmes a dugójába, akitől minimális tiszteletet se kap. Sok boldogságot kívántam.

És ami a legfontosabb, hogy nem vagyok ronda csávó, mégse kellek.

2019. febr. 13. 08:09
 23/44 anonim ***** válasza:
38%

Egyetértek azzal hogy javulj, folyamatosan. Minden nap egy kis lépés előre.

Én csak 2 új gondolatot hozok fel:

1. "Ne dohányozzon" szűrőn már kiesik a mai huszonéves korosztály több mint fele. Szégyen.

2. A mai nők olyanok mint azok a férfiak akiket szidnak: több kapcsolatot tartanak fenn párhuzamosan, csak játszanak, de nem akarnak semmit/csak szexet akarnak, csak a legmagasabb+izmosabb+gazdagabb férfiakkal akarnak összejönni.

2019. febr. 13. 08:17
 24/44 anonim ***** válasza:
78%

Nem meglepő csak taszítja az embereket. Mert a sírást senki nem szereti hallgatni. Ugyanis g...ci idegesítő.

30 F

2019. febr. 13. 12:10
 25/44 anonim ***** válasza:
70%
Te eszetlen ! Nem unod még a kérdéseidet ? Mi már nagyon!! Fogd fel ha nem tudod teljesíteni a belső / külső alapokat akkor ne akarj nőt ! A trendet kövess , öltözködésben ! A mai fiatal ferfiak általában magasak és maximum 70 kg ok . Ha te maci vagy akkor élből felejtsd el a nőknél a vekonyakat, sportosokat és az átlagot ! Csak a szinten duciknal lesz esélyed még te is az vagy !
2019. febr. 13. 12:14
 26/44 A kérdező kommentje:

@18

A karomat vagdostam egy időben, azóta de jure alkoholistává váltam, ezzel összefüggésben pedig a lehető legkevesebbet megyek az utcára, hogy addig se kelljen se irigykednem, se attól rettegnem, hogy kínos helyzetekbe kerüljek, vagy hogy beszélgetnem kelljen valakivel. Mindeközben az összes létező társkeresőn spammelek agyba-főbe... és semmi. Ennél többet mit tehetnék még ahhoz, hogy a fájdalmam enyhüljön? Minden, amit csinálok, teljesen hasztalan.

@19

Mit kell ezen kifejteni? Az lenne a segítség, ha valaki elfogadná a közeledésemet. Ennyi, semmivel se több vagy kevesebb. És igen, kellene egy olyan nő, aki úgy gondolkodik egy párkapcsolatról, ahogy én, tehát aki azt gondolja, hogy... tényleg, mit is gondolok én?

@20

Te vagy az eddigi egyetlen, akit felpontoztam, senki másnál nem nyomtam se pluszt, se mínuszt. A te hozzászólásodban benne van a teljes igazság, nincs is mit hozzáfűzni. #22 hasonló.

@21

EMBERI LÉNY vagyok én is. Engem is MEG LEHETNE SZERETNI. Foglalkozik ezekkel bárki? Téma lezárva.

@23

Jó, akkor játsszunk el a gondolattal: mit változtassak? Jöhetnek a tippek, ötletek, tanácsok. A "sportolj" és a "mozdulj ki" kártyákat kijátszani nem ér; üres, gondolkodás nélkül ideböfögött sablonválaszok, alap és háttér nélkül. Valami kreatív, valóban segítő szándékú ötlet érdekel.

Ja, a dohányzásról jut eszembe, hogy külön megdöbbentő, hogy a feminista, extrém módon el-PC-sedett GYK-s közösség a "legyen fehér magyar" kitételre nem ugrott rá. Mik vannak! Komolyan meglep.

@25

Te barom! Nem, nem unom! Mint írtam is (még ha a szövegértésed vélhetően az írásképed szintjén van), ez az egy hely van, ahol ki tudom írni magamból a feszültséget. És akkor még persze én vagyok a nyomorult, amikor te meg nyíltan vagy 100%-ig felszínes gondolkodású. Komolyan, a következetesség már kiveszett belőletek?

"A mai fiatal ferfiak általában magasak és maximum 70 kg ok ."

Ezen meg külön jót derültem. Ha 71 kilós valaki, az már dagadt? A magasságomban igazad van, megígérem, holnapra növök két centit... mert hát ez így működik. Külön bejön az is, hogy van ezer meg egy tulajdonságom (jó is, rossz is), de nem, csak az az egy ragad meg mindenkiben, hogy dagadt vagyok. Miért a testalkatom azonosít engem?

Agresszív makákó.

2019. febr. 13. 16:26
 27/44 anonim ***** válasza:
78%

"A karomat vagdostam egy időben, azóta de jure alkoholistává váltam, ezzel összefüggésben pedig a lehető legkevesebbet megyek az utcára, hogy addig se kelljen se irigykednem, se attól rettegnem, hogy kínos helyzetekbe kerüljek, vagy hogy beszélgetnem kelljen valakivel."

Szándékosan emeltem ki ezt a részt. NEKED kellene barátnőnek egy ilyen nő?

2019. febr. 13. 16:31
 28/44 anonim ***** válasza:
64%
Tudod, a hozzád hasonlókból szoktak lenni a betegesen féltékenykedő partnerek, akik attól is rettegnek, hogy mi van, ha a párjuk összeszűri a levet az egyik kollégával, aztán ha az ember menekülni akar, mert levegőt sem hagysz a másiknak, akkor jön az öngyilkossággal zsarolás. Messziről kerülöm az ilyen embereket. Fordulj sürgősen pszichológushoz vagy pszichiáterhez, de amíg nem vagy ép fejben, addig nem vagy alkalmas párkapcsolatra. Csak tönkretennéd egy másik ember életét.
2019. febr. 13. 16:34
 29/44 A kérdező kommentje:

@27

Kellene. Meglenne a közös téma és megértenénk egymást.

Sőt, módosítanám. Pont ilyen kellene, de legalábbis olyan, aki nem szeret emberek közt lenni.

2019. febr. 13. 16:35
 30/44 anonim ***** válasza:
55%

23-as vagyok. Lehet kicsit félreértheő voltam. Az hogy a "ne dohányozzon" szűrőn kiesik jelöltek fele nem a te szégyened, hanem a társadalom szégyene.

Javaslat folyamatos javulásra:

1. Nézz utána mi a divat, öltözz divatosan, egyik héten vegyél egy divatos farmert, másikon egy inget stb.

2. Étkezz egészségesen!

3. Járj társaságba. Lehetőleg mindig újba. Vond le minden alkalom után a következtetést, hogyan tudsz javítani az emberekkel való kommunikációdon.

(4. Nem értem mi a baj a sporttal. Nem kell mindjárt hegyet mászni, az is fejlődés lehet ha egy ásványvizes palackot (1.5 kg) megemelsz ötször. De ezt csak zárójelben merem írni, mert valami problémád van ezzel)

2019. febr. 13. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!