Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hány férfit tartotok "talonban" egyszerre?
Figyelt kérdés
Ha az "igazival" nem jön össze valamiért, van kit felhívnotok? Mindig van ugrásra készen pár hűséges hódoló, akinek csak csettintenetek kell? Hány fős a "várólista"?
Korotokat is írjatok pls!
2019. febr. 11. 07:58
1/23 anonim válasza:
Neked meg miért az ilyen lányok kellenek? Szaladozz csak utánuk, a RENDES lányokat észre sem veszitek :D
2/23 A kérdező kommentje:
Nézd, engem nem zavar ez a dolog, szerintem természetes. Mindenki társat keres, a lehető legjobbat. Tehát nem ítélem el ezt a módszert, csak érdekel, hogy működik. Légy nyugodt, van olyan nő, akihez boldogan bekerülnék várólistáról is, és van, aki akkor se kellene, ha én lennék az első számú jelölt. De szerintem ezzel mindenki így van.
2019. febr. 11. 08:08
3/23 anonim válasza:
Lehet furán müködök, de nálam nincs lista.
Nem volt és nem is lesz.
4/23 anonim válasza:
Akivel szex van, ott teljesen tiszta sor, hogy csak szex van. Egyébként általában max 1-2 ilyen pasas van, nincs is időm többre.
5/23 anonim válasza:
Volt régen ilyenem, de baromság volt. Egyszerre egy pasi az, akire egy nőnek a szívét- lelkét “ kell” pazarolnia.
35N
6/23 anonim válasza:
Egyet sem tartok talonba,akkor sem ha tudom,hogy az a férfi szeretné.Nem szórakozom mások érzéseivel.Egyáltalán nem természetes talonban tartani embereket.
7/23 anonim válasza:
Egyet sem tartok talonban.Egyszerre egy férfi érdekel.Ez nem úgy működik nálam ha ezzel nem jön össze van más.Vannak érzelmeim és ha valakit közel engedek magamhoz az tuti befutó,49 Nő.
8/23 anonim válasza:
Nagyon függ attól, hogy a férfiaknak mennyire van kedvük komolyabb kapcsolatokhoz, mert a társkeresők 80%-a szinte egyből szexajánlatot tesz olyan nőknek is, akik farmer-pulcsis, szerényebb dolgozók, nem pedig műkörmös rongyrázók.34N
9/23 anonim válasza:
Komolyabb, szerelmes típusú nőknek nincs motivációja arra, hogy olcsó gondolkodású, bunkó érzelmi színvonalú férfiaknak csettintsenek.
10/23 anonim válasza:
0.
Nem értem, ennek mi értelme lenne. Ha valakibe szerelmes vagyok, akkor vele akarok lenni, mit kezdenék x másik pasival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!