Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 évesen egyszerre vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen egyszerre vagyok tul öreg, de ugyanakkor tul fiatal?

Figyelt kérdés

A korosztályomban (25-30) azt latom, hogy mar mindenkinek komoly kapcsolata van, házas, gyereke van stb. A kovetkezo szingli generáció mar az elváltak, akik a 20 ev körülieket célozzák, az idősebbek meg az elvált harmincasokat vagy ok is a sokkal fiatalabbakat.

Az utobbi idoben tobbszor megkaptam, hogy elmult az az ido, amikor a korom miatt vonzó lehettem volna, es hat nem áldott meg az eg tul sok jóval külsőleg, megha próbálok is kompenzálni azzal, hogy adok magamra. De igy akkor kezdhetek megbarátkozni a vénlány címkével?

2019. febr. 7. 09:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Igen, kezdhetsz megbarátkozni vele.
2019. febr. 7. 09:53
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Fejben dől el...különben gondolj arra,hogy 40 évesen bagyon fogod bànni,hogy 26 èvesen elástad magad,alaptalan hülyeségek miatt...28/N
2019. febr. 7. 09:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem alaptalan. Nem egyszer fordult elo, hogy nem keresett azután egy férfi, hogy elárultam a koromat.
2019. febr. 7. 10:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem azért nem keresett többet mert elárultad a korodat.1000 %
2019. febr. 7. 10:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a korod miatt hagyott ott,csak te hiszed.Amúgyn az olyanokat ne is sajnàld.Szerinted azt hitte,hogy 18 vagy? Nemáár.A mai 20 évesek is lesznek 30 évesek.A fiatalság múlandó...De első voltam,ne rontsd el az èleted ekkora ökörsèg miatt.
2019. febr. 7. 10:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Meg nem is latott, se képen, sem élőben. Akkor meg megértem, de amikor közvetlenül a korom elárulása utan valik köddé valaki...
2019. febr. 7. 10:25
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem 25 évesen kezdődik az élet normális verziója, ha kapcsolatot nézzük. Sosem voltam kelendő lány, és 20 évesen ez hatványozottan igaz volt, mindenki csak dugni akart. Senki nem vett komolyan, mivel "fiatal lány, változik még sokat, azt se tudja mit akar, sok egyéb baromság" , blabla.

25 felett szinte varázsütésre megnőtt a teljesen normális udvarlóim száma, pedig nem nézek ki jobban, sőt... Valószínűleg a kisugárzásoddal van baj, ugyanis a férfiak inkább 30 felé komolyodnak, nem 20 évesen. Én minél idősebb vagyok, annál jobban érzem magam, annál több lehetőségem lesz, egyre több dolgot érek el, több választásom van, szerintem csodálatos életem van a 20 éves énemhez képest, és a párom is fantasztikus ember. És egy cseppet se bánom, hogy lassan 30 leszek, mert eddig szó szerint minden csak jobb lett.

27N

2019. febr. 7. 10:31
 8/14 anonim ***** válasza:
35 éves férfiként én pont a 25-36-os korosztályban keresek párt magamnak. Volt 3 hosszabb kapcsolatom az életben, nem szűz fiúként, nem mamahotelben élek. Nekem a 20-as korosztály nagyon fiatal. Ha már elvégezte a főiskolát/egyetemet (ez nem elvárás, csak pl. írom), dolgozik, van némi önállósága, elképzelése az életről, akkor nem zavar, ha 8-10 évvel fiatalabb. Szóval szerintem ezt rosszul gondolod, keress olyan párt, aki korban hozzád illő, vagy idősebb pár évvel.
2019. febr. 7. 11:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Jo, ertem, velem van a baj, köszönöm a válaszokat. Mentek a zöld kezek.
2019. febr. 7. 11:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Csak az interneten van így,élőben szerintem ez nem igaz. Bár tény,hogy nem könnyű párt találni,mert a normálisabb emberek folyton kapcsoaltbna élnek,már fiatalon is sokan megházasodnak,gyerek stb így valóban nem könnyű kifogni egy hozzád korban is passzoló ,nem elvált,gyerektelen férfit. Megértelek ,mert én 25 vagyok,bár engem nem izgat a dolog évek óta nincs kapcsolatom, ilyen 15-21 között nagyon pasiztam ,de ahogy írták akkor engem se vettek komolyan. És ahogy itt írta egy férfi én azért nem is ismerekedek,mert pl most fogom befejezni az egyetemet,most kezdtem el dolgozni,előtte nem volt képem úgy pasizni,hogy bocsi én még tanulok,szüleim tartanak el...vénlánytól szerintem messze vagy,ismerek sok olyat is aki 30 fölött házasodott és alapítottak családot. Én is így gonodlom amgmaról,hogy olyan 30 körül elképzelhető, jelenleg nagyon "gyereknek" érzem magam hozzá és nem vágyom rá.

Ha te nagyon vágysz akkor próbálj meg a küldősön alkaítani,mert írtad azt érzed rossznak,gondolom dolgozol? ha egyedül élsz simán futja szépészetibevatakozásokra,manapság ez nagyon gyakori és általános minden 3.nő plasztikáztatott itt-ott. Szóval hajrá és keress 26-35 éveseket.

2019. febr. 7. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!