Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Hány férfit tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hány férfit tartotok "talonban" egyszerre?

Figyelt kérdés

Ha az "igazival" nem jön össze valamiért, van kit felhívnotok? Mindig van ugrásra készen pár hűséges hódoló, akinek csak csettintenetek kell? Hány fős a "várólista"?

Korotokat is írjatok pls!

2019. febr. 11. 07:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

0.000

Lehet furcsan hangzik, de a kiszemelttel vagy osszejovok vagy nem.

Ha nem, akkor elem a szegeny szingli macskasnok eletet.

A francnak van kedve, energiaja, ideje olyan ffiakra, akikrol tudom, hogy nem lenne jovonk.

Na meg, eleg ontudatos vagyok, a potlektartasnal tobbre tartom magam.

Plusz a "talonban tartottakkal" szemben sem tul gerinces ez a talonozos hozzaallas.

30n

2019. febr. 11. 09:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én senkit nem hülyítek feleslegesen, de van egy süket unokatesóm, rendesen ki is használja, hogy süket... van neki vagy 10 udvarlója, elhalmozzák ajándékokkal meg ott élősködik rajtuk. Kihasznál mindenkit, a családban is, mert mindenki sajnálja hogy jajj süket szegény. Pedig igazából csak egy önző rhibanc.
2019. febr. 11. 10:09
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
256-ot. Csak annyit tudok megcímezni 8 biten.
2019. febr. 11. 10:44
 14/23 anonim ***** válasza:

Egyet se..

20L

2019. febr. 11. 10:46
 15/23 anonim ***** válasza:
31%
Nálam 3-4 pasinál több sosincs talonban. Ez még tisztességes mérték.
2019. febr. 11. 11:23
 16/23 A kérdező kommentje:

Az első őszinte válasz. Köszönöm!

👏👏👏

2019. febr. 11. 14:09
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha szerinted az az egyetlen őszinte válaszoló, aki elmondása szerint 4-5 pasival is kavar egy időben, ergo magadban már a létező ősszes nőt elkönyvelted r1bancnak, minek tetted fel a kérdést? :D
2019. febr. 11. 16:54
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
#17 mert a kérdezőt nem lehet lepontozni. A már meglévő kérdésekre nem mer válaszolni, mert fosik mint a macska a tojástól. :)
2019. febr. 11. 18:32
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem azt mondta, hogy egyszerre kavar velük, hanem azt, hogy van "tartalék", vagy legalábbis egy sorrend a fejében, hogy kinél próbálkozna, ha az annál eggyel jobbal nem jönne össze a dolog. Szerintem ez teljesen természetes, mint írtam is, semmi elítélendőt nem látok benne. #15-östől szép, hogy elismerte, hogy ilyen van. Merthogy tényleg van.

2019. febr. 11. 20:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nehéz megérteni, hogy van ilyen meg olyan?

Nincs fejben olyan, hogy pistike csabika ferike, ha nem jönne össze gézuka... És majd csettintünk. Sok esetben kapcsolatot sem tartunk azokkal akiket te talonban tartottnak gondolsz.

2019. febr. 11. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!