Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Hány férfit tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hány férfit tartotok "talonban" egyszerre?

Figyelt kérdés

Ha az "igazival" nem jön össze valamiért, van kit felhívnotok? Mindig van ugrásra készen pár hűséges hódoló, akinek csak csettintenetek kell? Hány fős a "várólista"?

Korotokat is írjatok pls!

2019. febr. 11. 07:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Sok esetben nem, sok esetben meg igen. :D

2019. febr. 11. 20:23
 22/23 anonim ***** válasza:

20-as: Valóban nincs fejben, hiszen az egész tudat alatt játszódik le a nőkben.

Hm... milyen isteni volt múlt hét szombaton a Gézával... De hát már kedd van és még az üzeneteimre sem válaszol. Kár volt ráírnom, pedig megfogadtam, hogy egy pasira sem fogok... De ő annyira másnak tűnt. Lehet, hogy mégsem akkora ri....c a Kitti, aki a múltkor látta őt smárolni és mégsem csak bekavarni akar, hanem igaz? De hát a Géza annyira cuki, ezt el nem tudom képzelni róla... Annyira rosszul érzem magam és most rám írt a Pisti. A Pisti mindig annyira aranyos srác volt, a múltkor a számítógépemet telepítette újra, előtte a költözésben segített és még csak hozzám sem ért. Végül is, uncsizom ma este, egy randi belefér. Úgysem lesz semmi, csak megiszunk valamit meg dumcsizok vele egy kicsit. Lehet, hogy be se jövök neki. A Kitti szerint meleg. Ami tök jó lenne, mert akkor lenne egy meleg spanom, akivel mindent meg tudnék dumálni őszintén. Például megkérdezhetném őket, hogy ha a Géza ilyen szemét velem, akkor a Csabit vagy a Ferit válasszam? Mindkettő annyira cuki, a Csabi izmos sportoló, de benne nem bízom, mert személyi edzőként dolgozik és annyi lány legyeskedik körülötte mindig. A Feri meg mérnök és már cége van. Annyira intelligens, okos, magabiztos és talpraesett. Ő olyan megbízható srácnak tűnik, de nem tudom... A Csabi jobban beindít. De egyáltalán miért is ábrándozok én a Csabiról, amikor még mindig a Gézát szeretem? De mi van, ha a Géza valójában tényleg másokkal kavar? Mi van, ha már a Kittivel is összefeküdt? A múltkor furcsa hangok szűrődtek ki az öltözőből. De lehet, hogy csak beképzelem magamnak. Mindenképp taliznom kell ma a Pistivel, hogy ezeket kitárgyaljuk. Annyi kérdés kavarog a fejemben. Van is két jegyem a Szürke ötven árnyalata 3. részére. Remélem nem veszi célzásnak a Pisti, hiszen nem akarok tőle semmit. De már régóta meg szeretném nézni és nincs kivel.

2019. febr. 16. 15:09
 23/23 A kérdező kommentje:

Ezt a tökéletes alkotást, te jó ég! Zseni vagy!

Vagy csak nő? :D

2019. febr. 16. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!