Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire meglepő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire meglepő, ha egy sikertelen férfi tele van frusztráltsággal?

Figyelt kérdés

Minden hasonló kérdésre érkezett válasznál fel van tüntetve kizáró tényezőként a frusztráltság. Na most: hogy a büdös francba ne legyek frusztrált, amikor 25 éven keresztül egyetlen nőnek sem kellettem? Bennem is ugyanazok az ösztönök vannak, mint mindenki másban, az evolúciós berögződések ugyanúgy hajtanának, mint mindenki mást, annyi a különbség, hogy én nem élhetem ki ezeket a vágyakat. Igen, ez természetesen frusztrálja az embert.

Aztán itt mégis nagyon sokan ezt nem tudják felfogni vagy elfogadni. Mégis miért olyan meglepő ez, és végképp: miért taszító? Mintha én mondtam volna direkt minden nőnek, hogy "légyszi ne foglalkozz velem", szándékosan okozva magamnak a sikertelenséget.

2019. febr. 12. 22:24
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
91%

"és végképp: miért taszító? "

Mert senki nem akar frusztrált emberekkel ismerkedni. Gondolom, te sem. ördögi kör lehet, de amíg nem lépsz ki belőle, addig változás sem lesz.

2019. febr. 12. 22:28
 2/44 anonim ***** válasza:
68%

Mert senki sem akar a pszichológusod lenni/energiát fektetni beléd, mielőtt te fektetnél belé vagy, mert átbaxták már ezzel vagy mert úgy van vele, hogy a meló érdemi részében a hapsi kezd. Akárhogy is, ez a legelején fog problémát okozni neked.

32/f

2019. febr. 12. 22:30
 3/44 anonim ***** válasza:
84%
És fejleszthetnéd magad, mint mindenki más. Legalább alapszintre, hogy ne kelljen magyarázni, miért taszító frusztrált emberrel együtt lenni.
2019. febr. 12. 22:30
 4/44 anonim ***** válasza:
29%

#3. A frusztrációt az is okozhatja, hogy már fejlesztett, de így se ment.

32/f

2019. febr. 12. 22:32
 5/44 anonim ***** válasza:
88%

A kiírás alapján nem lehetett hatalmas a fejlődés.

Most komolyan: már minimális érzelmi intelligenciával is nyilvánvaló, hogy a frusztrált ember taszító, nem?

2019. febr. 12. 22:34
 6/44 anonim ***** válasza:
79%

Azért meglepő, mert a többség remekül tudja ezt kezelni, és nem lesz gyakorló elmebeteg, egy kicsit se.

Nálad eleve baj van a toronyban, ha te bekattansz, és ez az oka annak is, amiért 25 évesen se volt senkid.

2019. febr. 12. 22:40
 7/44 anonim ***** válasza:
48%

Persze, nyilvánvaló, de van, aki megnyugszik, mikor elmúlik a frusztráltságot kiváló ok, van akinél pedig nem, helyette bosszúhadjáratba kezdenek, akinek még nem volt kapcsolata, nem tudni ő melyik fajta, így félnek tőle.

Eredmény szerintem akkor lesz csak, mikor nem figyelsz a csajozásra kérdező, de egyébként szem előtt vagy. Akkor majd könnyebben betalálnak és te is oldottabb leszel. Ha még ne adj Isten becsajozol, na akkor bezzeg sündörögnek akár hármasával-négyesével.

32/f

2019. febr. 12. 22:41
 8/44 anonim ***** válasza:
87%

Egy lépést viszont kihagytok. Legelőször miért nem kellettél kérdező?

32/f

2019. febr. 12. 22:43
 9/44 anonim ***** válasza:
83%
A szüleidtől mindent megkaptál, ha eleget hisztiztél érte? Üdv az életben!
2019. febr. 12. 22:49
 10/44 anonim ***** válasza:
43%
Dugj egy jót egy prostival, verd ki vagy ami még építőbb, fordítsd a fölös szexuális energiáidat edzésre, munkára, kreatív és alkotó tevékenységekre stb., olvass a témában gyakorlatias könyveket (tantra, Mantak Chia-művei) és máris nem leszel frusztrált.
2019. febr. 12. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!