Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miert utálják, ítélik el azt a férfit, aki a "Nem érdekel, ha ez nem jön össze, jön majd másik! " mantrát vallja?
Jó ez a thread.
Én 28 éves férfi vagyok, 3 éve ért véget egy hoaszú kapcsolatom. Az első 2 évben ipari mértékben nyomtam a Tindert, az eredmény kb 50 randiból 5-6, maximum pár hónapos kapcsolat.
Ha a "véletlenre" bíztam volna a dolgokat, és nem a statisztikai csajozást választom, még mindig 1 ujjamon meg tudnám számolni a nőimet életem során. Ezt máshogy nem lehet, és még így is egyedül vagyok most.
Én nem nézek Facebookot, mert engem is felQr, hogy a velem egykorú ismerőseim nagy része sorra házasodik meg, jönnek a gyerekek, én meg sehol nem tartok. Élek Budapest belső területén egy luxus lakásban egy macskával. Pedig nem vagyok alacsony, kövér, kopasz, ronda és buta sem.
Aki szerencsés, már általános/közép/főiskolai tanulmányai alatt megtalálta a párját, és azóta él egy boldog kapcsolatban. A maradék férfi, főleg az olyan foglalkozásúak, amiben nem sok nő fordul meg, megnézheti magát. Én programozó vagyok, a cégnél az összes nő, beleértve az átlagosakat és az alattiakat, nagyon régóta foglalt. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ebben a szakmában egy minimum átlagos nő szingli legyen. Munka után hulla fáradtan pedig nincs erőm ismerkedős helyekre járni, persze mielőtt valaki beszól, ahhoz még lenne, hogy a szerelmemmel, aki otthon várNA, összebújjak. De csak a macska van itt. Baráti körömben sincs egy darab egyedülálló lány sem. Nem tudom, mit tehetnék, de igazából már feladtam, beletörődtem.
Nem olvastam el a válaszokat.
En az a fajta ember vagyok aki mindig egy lányra koncentrál, szerelmes típus, ez sem megoldás, egy nőnek nem kell ilyen férfi. Egy nőnek olyan férfi kell aki halomra dugja a csajokat, nem erez irántuk semmit, de aztán meglatja őt és akkor leessik az álla, beléesik, rosszfiúból hirtelen jófiú lesz blabla...
Ezt a szerelmes típust könnyű legyőzni.
El kell felejteni ezeket a hosszú udvarlós dolgokat.
Ha tetszik valaki akkor hívd el. Ha nem jön el randizni, vagy nem működik a dolog, érezhetően nincs kémia akkor hagyni kell a fenébe. Sohasem működik ha évekig szenvedsz miatta, mert nem vagy elég jó neki.
Két hét vagy max 1-2 amit egy "projectre" szabad szánni. Én is számtalanszor beszoptam ezzel már. Úgy is, hogy eljött velem randizni a lány, de nem tudtam fordítani. 1.5 évig szenvedtem, míg végül egy szakmai eseményen találkoztam egy 25 éves, cserfes lánnyal akivel egyből egymásra találtunk.
Felesleges évekre beszopódni ilyen energiavámpír csajokba.
Ha valakivel az első 1-2 hónapban nem lesz semmi, azt el kell felejteni sürgősen! Nem ér ennyit az egész. 10/1x lehet fordítani... csak épp közben lehet elvágod magadat a nagy viszonzatlan szerelem miatt.
... úgyhogy én átáálltam a sötét oldalra, ha van is valaki akinek komolyan "udvarlok" akkor max 1-2-3 hónapon belül elhívom és konkretizálom a dolgot...és emellett se hagyok zárva egy ajtót sem :) Azért persze nem párhuzamos randizás... bár simán lehet ezt is. A lányok nagy eséllyel csinálják. Ha valaki heti 4-5 randiajánlatot kap, az úgy is párhuzamosan versenyeztet benneteket. Ilyen ez a mai világ.
...de miért nem megy?
Próbálj ismerkedni. Máshogy nem megy.
Nekem a munkahelyemen rengeteg csaj van, 22-30 között, folyamatosan jönnek. Szakdolgozó Diákok is... nagyon csinosak, okosak, karrieristák.
Mégis kb félévente találkozok egy olyannal, aki tényleg megfog és nincs barátja/férje, vagy van barátja de rossz kapcsolatban van. Utóbbi bár necces, de ezt is szokni kell. Vannak lányok, akik sohasem szinglik, mindig van valakijük. Kapcsolatból, kapcsolatba mennek. Ilyenkor lépni kell profátlanul és hajtani.
Nekem így lett barátnőm legutóbb :D Kit érdekel, hogy van barátja? Így legalább felelőtlenül lehet "flörtölni" és vadászni. Max nem jön be :D volt egy unalmas barátja aki leszarta, és elkényelmesedett. Hát léptem...
Az egész lényege, hogy hiába vársz féléveket, magától alig történik valami. Sajnos ismerős által/munkahelyen/baráti körből ha nagy szerencséd van, akkor is max fél-1 évente jön egy nő aki érdekes. Ha férfias munkahely, kevés barát van akkor 3-5-10 évente jön egy Nő!
Na erre nem szabad hagyatkozni, mert beszopódsz. Nem szabad várni, mert nagyon hamar 40 éves kiégett agglegénnyé válsz. Hajtani kell a vadat és tudatosan leszokni a "nice guy" életformáról. Megy az, csak rá kell érezni az ízére.
Ha Bp. kozpontjaban sajat luxuslakasod van, miert nem mesz mondjuk Thaifoldre vagy Indoneziaba csajozni? Lezartak a repteret? :)
Sztem egy hetvege alatt talalnal felesegnekvalot.
Nem ertem, hogy akinek csilivili elete van, uszik a penzben, miert nem el a lehetosegeivel....
#88 Ez nem ilyen egyszerű.
Hiába megy jól az embernek, a pénz csak egy dolog. Én is jól keresek mérnökként, jó helyen bérelek lakást, sokat is utazok szakmai kiküldtétésben... mégis kb úgy vagyok mint a kolléga. Hiába vannak pár hónapos kapcsolatok, valami mindig elromlik vagy nem passzolunk. Meghódítani a nőket, meg ipari mennyiségben ismerkedni/Tinderezni a legkevesebb, bár elég sok "meló". Viszont egy olyan társat találni aki izgalmas, értelmes és nem egy golddigger pi...csa, azt már sokkal nehezebb. Főleg ha az ember okos, értelmiségi nők között keresgél. Velük 10x nehezebb minden, főleg ha még karrieristák is.
Valószínűleg nálunk is elég magasan van a mércé, ha egy jófej, kedves társat akar az ember, nem csak dugipajtást vagy trophy feleséget.
...és lehet egy ázsiai csaj bármit megadna egy Europaiért, de annyira más kultúra, hogy nem tudnám elképzelni valahogy. Csak az EU-ban élő vagy USA-ba költözött "asian-american" lányok jöhetnének szóba. Mert ők hasonlóak már kultúrában. Egy natív thai vagy kínai csajt valahogy nem tudnék elképzelni. Azért én legalábbis társat, feleséget keresek... nem egy szolga háziasszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!