Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miert utálják, ítélik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miert utálják, ítélik el azt a férfit, aki a "Nem érdekel, ha ez nem jön össze, jön majd másik! " mantrát vallja?

Figyelt kérdés
Azt kellene megérteni, hogy bizonyos (nem jókepű, átlagos, vagy az alatti) pasiknak, ha barátnőt szeretne, akkor akár 123456 lányhoz is oda kell menniük, hogy vegre a 123457. nő végre "szóbaálljon" velük. Eközben, hogy ne rombolódjon a férfi önértékelése, önbizalma, folyton azt kell mantráznia, hogy "Nem érdekel, ha ez nem jön össze, jön majd másik!" Különben beleőrül/feladja, és a végén 30/35 évesen is szűz lesz (és ide fog írkálni). De ezt, illetve az ilyen felfogású (mondhatni kitartó) pasikat valamiért a nők utaljak elítélik. Miért?

2018. szept. 6. 11:05
 61/91 anonim ***** válasza:
91%
Nem is valaszolnek inkabb az engem ert "vádakra". Viszont az utolsó hozzászoló kommentje talán a legértelmésebb. Semmi ertelme feleslegesen kakaskodni egymassal, mikor latatlanban hogy nem is ismerjük egymast. Ennel többet nincs ertelme errol beszelni... oruljon mindenki a sikereinek, mas meg probaljon meg kihozni legtobbet az egesz dologbol, ahogy jonak latja. Ennyi..m
2018. szept. 11. 15:44
 62/91 anonim ***** válasza:
90%
*bocs a hibakert, telelefonrol irtam.
2018. szept. 11. 15:45
 63/91 anonim ***** válasza:
39%

8-as:

Ez vicces. :) Mégis ki vagy te, valami felsőbbrendűbb nő a nők között, hogy az adott pasi csak rád koncentráljon? :D

Nem akarlak elszomorítani, de rengeteg férfi szemében te sem érsz többet egy átlagos nőtöl. :)

2018. szept. 18. 18:22
 64/91 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem arra gondolt az illető hölgy, hogy hónapokon keresztül udvaroljunk egy adott lánynak, fussunk utána, hozzuk le a csillagokat, s ne adjuk fel.

Majd talán a hősszerelmes jellemed meghozza a gyümölcsét és nem rak be barátzónába.

Ez nagyrészt akkor szokott előfordulni, amikor nem túlzottan érdekled a leányzót. Csak egy vagy a sok közül aki vonzalmat érez iránta.

A jéghideg valóság azonban az, hogy mindig van lefelé szarni valakit. Hiába vagy kitartó, ha belép az életébe A Férfi, aki aztán mindent felülír, te pedig fél év küzdelem után kukázva vagy a francba.

Az eset margójára idetenném... vannak ritka kivételek, amikor is tényleg éjt nappallá téve azon ügyködsz hogy meghódítsd a szereteyy nőt. Amikor tényleg nincs más a világon. Amikor nem tudsz aludni, forgolódsz éjjelente a verejtékben. Más nőre rá sem bírsz nézni, sőt émelyegsz a kirakott csöcsöktől és minifarmerektől. Mert ott a Nő.

Tudom ez milyen és sok férfi már képtelen erre. A józan ész azt diktálja ne tedd. Bizony a férfiak elnyomó többsége nem fog ennyit szívózni. Elhív randira, ha nem jössz el, akkor már a következő héten nézi a következő lányt. Ilyen ez.

Ki jár jobban? Kinek lesz több esélye megismerni azt aki méltó a kapcsolatra? Ki az akiért lehoznád a csillagokat, majd kilőnéd az űrbe újra?

Nehéz kérdés...

2018. szept. 18. 22:11
 65/91 anonim ***** válasza:
32%
Nem utálom, csak simán kikosarazom, hiszen úgyis jön majd másik. :)
2018. szept. 28. 08:07
 66/91 anonim ***** válasza:
75%

Én sem járnék olyannal akinek mindegy hogy én, vagy a barátnőm, vagy az anyám, csak nő legyen.

Nekem fontos hogy legyen tartása egy ffinek és ne egy csettintés legyen mint egy kutya

2018. szept. 28. 08:59
 67/91 anonim ***** válasza:
21%
Még mindig nem értitek a kérdést. Hol a brillírozó női intelligencia? :(
2018. szept. 28. 09:03
 68/91 anonim ***** válasza:
34%
Lol miért vetnék meg?a nők tök ugyan ezt csinálják...csak ők egyszerre ismerkednek x férfival te meg egymás után próbálkozol...Szerintem az egymás utáni verzió sokkal gerincesebb.De hát na a nőket nem a gerincükért szeretjük :P
2018. szept. 28. 10:15
 69/91 anonim ***** válasza:
66%

Nem... a nők megvetik mert nekik mindent szabad. Bezzeg ha férfi vagy... és visszautasított a királykisasszony, akkor 1000 km körzetben nem ismerkedhetsz 1 évig, különben disznó férfi leszel! Ha szóba mersz állni egy barátnőjével, egyből te leszel az aljas pasi aki fel akarja szedni a szamarat :D

A férfiak között fel sem merül ilyen f...szság. :D

Pl velem nem jött össze a lány, mert nekem nem jött be, és végül egy barátommal kezdtek beszélgetni, majd randizni. Én örültem nekik, a csaj is örült, a cimbim is :D

2018. szept. 28. 15:18
 70/91 anonim ***** válasza:
48%

Ahhoz képest, hogy férfiak között ilyen nincs, elég nagy volt a kiakadás bizonyos férfi ismerőseim körében, mikor az exem egyik (távolabbi) haverjával kezdtem randizgatni.... :D

2018. szept. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!