Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miert utálják, ítélik el azt a férfit, aki a "Nem érdekel, ha ez nem jön össze, jön majd másik! " mantrát vallja?
8-as:
Ez vicces. :) Mégis ki vagy te, valami felsőbbrendűbb nő a nők között, hogy az adott pasi csak rád koncentráljon? :D
Nem akarlak elszomorítani, de rengeteg férfi szemében te sem érsz többet egy átlagos nőtöl. :)
Szerintem arra gondolt az illető hölgy, hogy hónapokon keresztül udvaroljunk egy adott lánynak, fussunk utána, hozzuk le a csillagokat, s ne adjuk fel.
Majd talán a hősszerelmes jellemed meghozza a gyümölcsét és nem rak be barátzónába.
Ez nagyrészt akkor szokott előfordulni, amikor nem túlzottan érdekled a leányzót. Csak egy vagy a sok közül aki vonzalmat érez iránta.
A jéghideg valóság azonban az, hogy mindig van lefelé szarni valakit. Hiába vagy kitartó, ha belép az életébe A Férfi, aki aztán mindent felülír, te pedig fél év küzdelem után kukázva vagy a francba.
Az eset margójára idetenném... vannak ritka kivételek, amikor is tényleg éjt nappallá téve azon ügyködsz hogy meghódítsd a szereteyy nőt. Amikor tényleg nincs más a világon. Amikor nem tudsz aludni, forgolódsz éjjelente a verejtékben. Más nőre rá sem bírsz nézni, sőt émelyegsz a kirakott csöcsöktől és minifarmerektől. Mert ott a Nő.
Tudom ez milyen és sok férfi már képtelen erre. A józan ész azt diktálja ne tedd. Bizony a férfiak elnyomó többsége nem fog ennyit szívózni. Elhív randira, ha nem jössz el, akkor már a következő héten nézi a következő lányt. Ilyen ez.
Ki jár jobban? Kinek lesz több esélye megismerni azt aki méltó a kapcsolatra? Ki az akiért lehoznád a csillagokat, majd kilőnéd az űrbe újra?
Nehéz kérdés...
Én sem járnék olyannal akinek mindegy hogy én, vagy a barátnőm, vagy az anyám, csak nő legyen.
Nekem fontos hogy legyen tartása egy ffinek és ne egy csettintés legyen mint egy kutya
Nem... a nők megvetik mert nekik mindent szabad. Bezzeg ha férfi vagy... és visszautasított a királykisasszony, akkor 1000 km körzetben nem ismerkedhetsz 1 évig, különben disznó férfi leszel! Ha szóba mersz állni egy barátnőjével, egyből te leszel az aljas pasi aki fel akarja szedni a szamarat :D
A férfiak között fel sem merül ilyen f...szság. :D
Pl velem nem jött össze a lány, mert nekem nem jött be, és végül egy barátommal kezdtek beszélgetni, majd randizni. Én örültem nekik, a csaj is örült, a cimbim is :D
Ahhoz képest, hogy férfiak között ilyen nincs, elég nagy volt a kiakadás bizonyos férfi ismerőseim körében, mikor az exem egyik (távolabbi) haverjával kezdtem randizgatni.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!