Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miert utálják, ítélik el azt a férfit, aki a "Nem érdekel, ha ez nem jön össze, jön majd másik! " mantrát vallja?
Miből gondolod, hogy utálják??
Nem minden nő egyforma! A nők sem kizárólag egy férfira koncentrálnak, ha csak nem a férje már-akivel boldog. A legtöbb nő több vasat tart a tűzben és azt választja, aki legjobban vonzza szexuálisan. Egyesek egyszerre tartanak kapcsolatot több férfival is-de ez nem azt jelenti, hogy minddel lefekszik. Ők is mennek tovább a nem és a szakítás után és ma már nem egy tanulmány bebizonyította, hogy sokszor a nők keményebb szívűek és érzéketlenebbek mint a férfiak. A legjobb ismerkedési trénerek is azt tanítják: ha vonzó akarsz lenni a nővel-aki nagyon kellene - ne mutasd ki, mert ahhoz jobban vonzódnak, aki ridegebb és ne kamaszosan Rómeósan romantikus ragaszkodó szerelmes. A versek és a rózsák inkább a kapcsolatba valók, és kapcsolat igazán az első szex-től van. Én még romantikával, versekkel és virággal sose hódítottam meg nőt, d e úgy igen, hogy megmondtam, hogy bejön nekem és ha akarja feljöhet hozzám. Pár hét gondolkodás után fel is jött.
Erre egyébként az a legjobb megoldás, hogy nem foglalkozol vele.
Nem kell tudnia egy nőnek sem, hogy hány randid volt az utóbbi időben, vagy épp hánytól akarsz valamit... és itt nem is a versenyeztetésre gondolok, mert az a nők játéka.
Nemrég alulmaradtam egy ilyenben (amúgy rendkívül okos értelmiségi fiatal nő volt... csak megversenyeztetett a buta de modellképű volt barátjával akit "nem tudott elfelejteni"...) Azért amíg velem randizott meg szexeltünk, addig hivatalosan szakított vele... de aztán visszahúzta a modellfiú,+ jobban szerette ha dominálhatja szellemileg a férfit. Mert az úgy korrekt. :D nehogy már a pasi okosabb legyen.
Kérdem én ilyenk után, ki a f...sz hisz az őszinte szerelemben? :D
Én biztos nem, és ez nevelt engem olyanná, hogy szemrebbenés nélkül letagadom hogy hány nővel tartom a kapcsolatot épp. Aljas önző szemétládává neveltetek egy amúgy rendes lelkiismeretes pasit. Ez van...
Én sem voltam ilyen, de az ember tanul. Az alapszemélyiségem amúgy egy normális kedves törődő.. de mivel olyan elképesztő sikereket értem el a nőknél a flegma, cinikus, néha-néha kedves és izgalmas énemmel... hogy erre kondícionált az élet. Főleg mióta nem foglalkozok a következményekkel.
Legutóbb tudod mivel szúrtam el? Azzal, hogy túlságosan is elgyengültem. Egyszerűen elkezdtem felülbírálni magamat és a lány érdekeit nézni. Na ez már nem kellett neki így dobott is mint egy sz.ros pelenkát.
Elképesztő hogy szinté vágyják, kívánják azt hogy pengeélen táncoljanak. Amikor határon mozog, hogy csak szexre kell vagy talán valami komolyra.
Itt egy másik helyzet, gyakorlatilag bármikor füttyentenem kéne csak és jönne a csaj. Egész jó nő, de nem találom elég izgalmasnak. Megőrül attól, hogy nem kell nekem én meg nem szolgálom ki. Ettől annyira felizgult, hogy képes volt kukázni egy tök rendes srácot, aki abszolút kedves jófej volt vele... mindig aranyos.
Ez a nice guyok halála...
Iszonyú szomorú az egész és torokszorító .. de sajnos ez a realitás.
#79, Márpedig ha valaki átlagos, akkor annak még jó stílus, sport és karrier + életcélok mellett is "elemszámot" kell produkálni.
Bizony ez matek. Minél többet próbálkozol annál több eséllyel dobsz 6-ost.
Jobb esetben független eseményekről van szó :D tehát 1-es célpont nem tud 2-es célpontról.
Kit érdekel a nők véleménye? Legyetek önzőek... ha sikert akartok a nőknél, akkor bizony nyomatni kell a dolgokat. Nem fontos mit akarnak a nők.
Egy a lényeg: Te mit akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!