Szerintetek normális az, hogy utálják egymást az emberek csak azért mert az egyik fideszes a másik meg ellenzéki? ( ismerősök, kollégák, barátok)
Mivel éppen az a baja sok kérdezőnek, hogy nem látja maga körül a fideszeseket, hát nyugodtan kijelenthetem, hogy azért, mert a fideszesek általában nem utáloznak, nem vesnek össze a környezetükkel csak azért mert azok ellenzékiek.
Fordítva viszont az itt olvasható ellenzéki megszólalásokból is jól látszik, hogy ők viszont alapból képtelenek elfogadni, hogy valaki másképpen is gondolkodhat, mint ők.
Ez van.
Ilyen szempontból az emberek 60%-a teljesen dilettáns. Saját ismerősi körömben is van ezzel gond, mivel lenne egy összejövetel, de ha jön a Fideszes, nem jön az LMP-s, ha meg jön az LMP-s, nem jön a Fideszes. Mindezt úgy, hogy gyerekkori barátok voltak a választások előtt.
De ami még elkeserítőbb az az, hogy akkor sem úszod meg, ha független vagy. Ha nem mentél szavazni, máris mocskos Fideszbérenc, vagy balliberális szemétláda vagy. Ha nem mondod el kire szavaztál, szintén. Holott te csak szeretnél nyugalomban élni, és nem politizálni.
Nem normális. Külföldön teljesen jól elbeszélgetnek a különféle pártállásúak, én is velük.
Ha itthon vagyok, nem osztok semmi politikát a facebookon, mert vannak olyan ismerőseim akik képesek lennének betámadni oldaltól függetlenül.
Engem nem szokott érdekelni, ki miért milyen, ők viszont ebből gondolnak valaki rossznak vagy jónak és ez nem intelligens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!