Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miert utálják, ítélik el azt a férfit, aki a "Nem érdekel, ha ez nem jön össze, jön majd másik! " mantrát vallja?
Végre egy igazán megosztó kérdés, de van alapja.
Egy példával érzékeltetném a nők hozzáállását ehhez a témához. Anno amikor a főiskolán bementem a tanterembe egy jó szaftos szakítás után kb 10 olyan nő volt körülöttem akivel el tudtam volna képzelni komoly kapcsolatot, mindegyik tetszett. Ha a női logikát követném, akkor hetekig töprengenem kéne azon, hogy melyikhez menjek oda, és ha ő valamilyen okból elutasít, akkor elbuktam a további 9 lehetőséget is? Lássuk be ez nem életszerű.
Nem drága hölgyeim, én mind a 10 lánytól randi lehetőséget kértem, szépen sorban és tízből öten úgy gondolták,hogy miért is ne, ketten meg elküldtek melegebb éghajlatra. Szóval mégiscsak voltak néhányan akik nem gondolták azt, ha nincs ló jó a szamár is, mert ennek nem erről kéne szólnia. Nem biztos hogy azzal fogsz összejönni akinél először próbálkozol, bár valószínűleg külsőleg az lány tetszik a legjobban. De pusztán a külső kevés, az is fontos aki mögötte van.
Végezetül annyit, hogy volt olyan barátnőm, akinek a barátnőjével összejöttem szakításunk után és idegesen közölte velem, hogy ezt amiatt csinálom hogy vele kiba...k. Majd úgy fél év elteltével átváltott arra a verzióra, hogy igazából én a barátnőjét akartam felszedni és felhasználtam őt, majd úgy 1 év után már azt mondta, hogy tényleg szeretett engem.
Mert taszító ez a hozzààllàs. " ha az előző nem jött össze, majd jön hozzàm, ha én sem akkor râszàll a következőre..." Mint amikor mindegy ki, csak legyen aki szètteszi a làbàt.
Az érthető ha valaki próbàlkozik, de nem mindegy hogy àll hozzà, és nem, nem szimpatikus, ha minden màsodik emberhez odamegy. Ettől nem kitartónak tűnsz, hanem kétségbeesettnek, feszültnek, szànalmasnak aki szinte vàlogatàs nélkül mindenkinél figyelemért kuncsorog. Amúgy meg, ha annyi nő visszautasít annak oka van. Làtjàk rajtad, hogy túlsàgosan erőlteted a dolgot.
Nekem is volt egy ilyen rövidebb időszakom, amikor nagyon akartam pàrt talàlni, de túl görcsössé vàlt az egész, nem jött össze semmi érdemleges. Mikor felismertem mi a probléma, elengedtem a dolgot, sokkal lazàbban kezdtem kezelni. 2 hónap múlva lett pàrom, akivel ma màr 8,5 éve együtt vagyunk és 7 éve hàzassàgban élünk.:)
Engedd el egy kicsit a dolgot. Ha az erőlködés sugàrzik belőled, normàlis nőnek nem fogsz kelleni.
Szakítás után máris lett volna 10 csaj, akit felszedsz..... igazi romantikus lélek lehetsz :D
Te mit szívtál? :'D
#1- Itt most a lehetségesrandipartner kiválasztásánál tartunk, ebből a szempontból a pasinak se lova, se szamara, hosszú évek óta...
#2- "Nem feladni!", meg "Nem érdekel, ha ez nem jön össze, jön majd másik! " -nem ezt szokta tanácsolni, mindig, mindenki, hogy ne adja fel az ember, legyen önbizalma és kitartása folytatni...?
#3- Másfél évtizede folyamatosan egyedül vagyok. Volt(!) olyan, hogy csak egy nő kellett volna (többször) egyik sem engem választott... Én is azt várnám el, de ha ilyent 123456 próbálkozás után se találok...
#4- Nézd! Akármilyen hihetetlen, akiknel bepróbálkoztam, minddel el tudtam volna képzelni kapcsolatot (Ló-Szamár, hagyjuk már ezt a dumát...) Ez is jelzi, hogy nekem nincsenek túl nagy igényeim, átlagos, vagy kicsivel az alatti csajokba is bele tudnék szeretni (csak nem hiszi valaki, hogy ezer-tízezerszám szaladgálnak itt a PalvinBarbik, akibe egyebkent konkretan nem is biztos, hogy bele tudnek szeretni. Na mielőtt jönne valaki azzal, hogy adjam lejjebb az igenyeim, (válogassak a saját kategóriamban), hát nem leadtam? De. Amennyire lehetett. Fentebb írtam!
#6- Pontosan!
Ezt értelemszerűen próbálom nem a nők orrára kötni (mint ahogy sok minden mást sem (pl. Hogy 32 évesen még csók se volt...)). Látod itt is mekkora a sértődés (egy anonim oldalon) hogy próbálkozni merek...
#7- Tökéletesen hasznos válasz, ment a zöld kéz!
#8- Tegyük fel, megismerlek, és tetszel nekem. De én neked nem (megszokott...) El is küldtek melegebb éghajlatra. Mit kellene csinálnom? Zaklassalak téged? Vagy vonuljak kolostorba? Nyilván az lenne a normális, hogy egy elutasítastól ne dőljek a kardomba, es próbalkozzak tovább, másnal. De ez szerinted (szerintetek) nem tisztességgel, azzal a más lánnyal szemben. Akkor megis marad a kardbadőlés? Egy ferfi nem így működik...
#10- És megis mi a különbség pontosan? A szaros kis életemet így se úgy se tartják sokra, ugyanolyan nyomurult vagyok a szemükben...
#11- ???
Magamról beszélek, hogy itt vagyok 32 évesen és senki szóba sem áll velem...
#12- Pontosan!
Példádnál maradva en a 10 ből 1 nek talán tetszenék (hahahahaha, inkább 1000-10000) namost ha én odamegek ahhoz aki nekem a legjobban tetszik és ő elküld (ugyebar 1 a 10 hez az esélyem, hogy eltaláljam, kinek tetszem) női logika szerint buktam a 9-et, de ami a legfájóbb, buktam azt az egyet is, akinek tetszettem volna).
#13- Akkor neked is. Az elmúlt masfél évtizedben volt már olyan, hogy "görcsöltem", volt olyan, hogy "lazán vettem", volt olyan, hogy csak egy nőt szerettem (ő viszont mást szeretett, vele is volt eggyütt) és volt olyan, hogy csak eltem az életem, egyáltalán nem érdekelt a téma (hadd hozza magától a sors...) Eredmény: semmi.
#14- Erős, de igaz. Ment a zöld...
#15- Mégis mennyi az elfogadott minimális cölibátus idő (férfiaknál) szakitás után...?
És megis mennyi az elfogadott minimalis idő ket sikertelen csajozási próbalkozas között...?
"Kapcsolatfüggőség"
Nyilvan sokatok rámsüti, hogy kapcsolatfüggő vagyok. 32 évesen azutan, hogy az elmúlt masfel evtizedemet kukázhatom, hadd legyek már... akarmi is jó? Nem tudom, akkora nagy csoda, hogy pánikolok, mert egyre jobban futok ki az időből, jó lenne meg valahogy a tizenkéső-huszaséveimet is bepótolni (tudom, mar nem lehet), körülöttem meg azt látom, hogy a kortársaim az esküvőkön már reg túl vannak, már babaznak. En meg itt vagyok egyedül, panikolok es "görcsösen" próbalkozok valami olyasmit elerni, ami majd minden normalis embernek az eleteben legalabb egyszer megadatik, nekem meg egyre-egyre -egyre kevesebb esélyem van rá... Mi lesz így velem? Egyedül, csalad nelkül öregedjek meg? (Kizart! Így-vagy úgy, de kizárt!) Már most érzem, hogy keseredek megfele, mi lesznne 40-50-60 éves koromra...?
Már gondoltam rá, hogy hagyni kene az egeszet a fenébe, helyette B-tervkent venni egy BMW-t, meg egy-ket evig elvezném a száguldást, aztan 250-nel megcélzom a legvastagabb útmenti fát...
"#8- Tegyük fel, megismerlek, és tetszel nekem. De én neked nem (megszokott...) El is küldtek melegebb éghajlatra. Mit kellene csinálnom? Zaklassalak téged? Vagy vonuljak kolostorba? Nyilván az lenne a normális, hogy egy elutasítastól ne dőljek a kardomba, es próbalkozzak tovább, másnal. De ez szerinted (szerintetek) nem tisztességgel, azzal a más lánnyal szemben. Akkor megis marad a kardbadőlés? Egy ferfi nem így működik..."
Szerintem nem érted, amit írtam. NEM tartom normálisnak, hogy "ráírok/odamegyek 800 csajhoz, azt valamelyik csak összejön".
Nyilván ha valakit megismersz, kezdeményezel nála, és nem jön össze, akkor összeszeded magad, és majd alkalomadtán másnál kezdeményezel. Ezzel semmi baj.
Csak nekem ez, hogy valaki odamegy sok nőhöz direkt azzal a szándékkal, hogy majd jól összejön vele, hát nem is tudom... bizarr.
Pl velem eddig minden párom úgy jött össze, hogy épp marhára nem keresett kapcsolatot, csak valami véletlen folytán megismertük egymást. Először nem akartunk egymástól semmit, vagy maximum haverságot, aztán MIUTÁN megismertük jobban egymást, felmerült, hogy mi lenne, ha több lenne köztünk.
Nem tudnék komolyan venni egy olyan pasit, aki már eleve azért akar megismerni, mert felszedne, számomra ez értelmezhetetlen, miért akarna felszedni, ha nem is ismer???
"#15- Mégis mennyi az elfogadott minimális cölibátus idő (férfiaknál) szakitás után...?
És megis mennyi az elfogadott minimalis idő ket sikertelen csajozási próbalkozas között...?"
Egyrészt: nekem az olvasottakból az jött le, hogy kb egyből szakítás után. Oké, mindenki más, de szerintem legalább egy pár hét szünet egészséges lenne két kapcsolat között... Muszáj előbb kiheverni, különben instant tönkre is teszi a következő kapcsolatot.
Másrészt ismét, mi a fene az, hogy el tudna velük képzelni komoly kapcsolatot?? Csak mert jól néznek ki? Mi a túró köze van annak a "komoly kapcsolat"-hoz??? Ez kangörcs, nem szerelem.
Nem szoktál új embereket megismerni úgy általában, külön társkeresési szándék nélkül?
Kérdező, szerintem ezt az egészet baromira félreértették :D
Komolyan ennyire ostobák az emberek?
Itt csupán arról van szó, ha nem vagy túlzottan jó pasi, vagy nincs akkora önbizalmad mint egy ház, és esetleg szorongó jellem is vagy... akkor bizony máshogy nem megy.
Lássuk be esélytelen, hogy kinézed életed szerelmét és aztán bízol a csodában (vesztemre, mert én most ezt teszem, 3 hónapja, de teljesen kikészültem már idegileg a lánytól :D)
Tehát itt ugyan az a játék "hard mode"-ban megy. Mit is jelent ez?
Le kell szarni a dolgokat, és az elemszámra menni. Statisztikai alapon játszani.
Pl Tinderen.
1000 lányból lesz 10 match, abból eljön 2 randizni, abból az egyiknek talán bejössz, majd dob... jön a következő ezres csomag.
Ez így megy barátom, ez egy daráló semmi más.
A nők ugyan ezt csinálják csak inverz módon. Az átlag/kicsit jobb nő felmegy Tinderre és 10-es pakkokban írnak nekik a srácok, miközben élőben is biztosan vannak "legyeskedők".
Gyakori hogy megversenyeztetik a férfiakat eközben, majd randizáskor derül ki.
Így megy ez, ez a rideg valóság.
A lényeg, hogy senkinek az égvilágon semmi köze nincsen ahhoz, hogy hány lánynál próbálkoztál. Ha belefér akár párhuzamosan is nyomhatod, hidd el ők is ezt csinálják. Ha komolyodik akkor szépen törlik a többit.
Ugyan ez megy lényegében élőben is, csak maximum kisebb elemszámmal.
Színtiszta matematika az egész! A lényeg, hogy nem kell tudnia senkinek, előbb utóbb megtalálod azt aki tényleg érdekel, és itt erről van szó... nem a dugásról, meg szamárról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!