Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miert utálják, ítélik el azt a férfit, aki a "Nem érdekel, ha ez nem jön össze, jön majd másik! " mantrát vallja?
Válaszolnál a kérdésemre?
"Ha ennyire LEHETETLEN a nem izzadtságszagú (ú.n. "véletlen") ismerkedés, akkor HOGYAN VAN ÍGY KAPCSOLATA KB AZ ÖSSZES ISMERŐSÖMNEK? :D Miért mondják a férfi haverjaim, hogy máshogy elképzelni se tudják?"
(a legutóbbi kommented alapján hozzátenném, már évek óta dolgozó emberekről van szó)
#50, Haver, te tényleg nem tudsz olvasni...
Általános iskolában úgy látszik előbb megértik a dolgokat.
61%-os kolléga és én sem írtam sehol azt, hogy bárkihez odamennénk. Én legalábbis utcán soha az életben nem csajoztam. Fesztiválon és koncerten igen, és volt is hogy innen lettek tök jó ismeretségeim, teljesen új társaság, sőt barátnő is egyszer.
Ez hol izzadtságszagú???
Pont azt bánom, hogy amikor láthatóan megvolt a kémia, mélyen egymás szemébe néztünk ismeretlenül akkor is balf...sz voltam odamenni és kezdéményézni FÉRFIKÉNT. Nem ilyen metroszexuális modern nyikhaj takonyként, ahogy "illene" viselkedni.
Újfejnt leírom és utoljára, hogy nem mindenkihez random odamenésről van szó, hanem hanem arról ha megvan a "kémia". Szemezés, kedves mosoly stb... ilyenkor cselekedni kell mert különben soha semmi nem lesz, csak kihagyott lehetőségek.
A 61%-os úgyszint sehol nem írt ilyenről, csak azt hogy baromi nehéz 30 felett új ismerősöket és lányokat megismerni. Ezt én is és még sokan itt alá tudjuk támasztani érvekkel. Te egyetlen érvet nem hoztál még a lepontozáson kívül csak azt "bezzeg az én ismerőseimnek megy". Pont leszarom az imserőseidet, mert a kérdés nem róluk szólt. A kolléga pedig Tinderen ismerkedik, ahogy a lány is írt ide. Zárkózott egyéneknek tökéletes, csak tényleg sok randi kell, hogy megismerd azt aki tényleg érdekel.
Ha a ti elcseszett metroszexuális mentalitásotokat követnék az emberek, akkor lóf...sz se lenne kb. Jóbarátom nem ismerte volna meg akkor este a lányt, aki útbaigazítást kért. Majd beszélgettek, számot cseréltek és randiztak.
Legyetek csak férfiak, és merjetek bátran kezdeményezni, ez emel ki benneteket a mai kis feminin bu...zigyerekekből.
Jó is ez a kérdés, mert erőt adott. Erőt adott ahhoz hogy merjek férfi lenni, és határozottan lazán vállalni azt ami vagyok.
Egy vadász, egy farkas aki bizony űzi a vadat, és nem egy muja zseléshajú számítógépes játékokon meg facebookon lógó kis f..sz.
Én bizony büszke férfiként fogok továbbra is harcolni, és győzni. Szart se fogom várni a sültgalambot, meg a véletleneket, és az ajtón betoppanó mennyei hercegnőt.
Ti meg azt csináltok amit akartok, csak egyet kérek, ne bizonytalanítsátok el szerencsétlen eleve szorongó, félénk, depresszióra hajlamos férfiakat... azzal hogy "csajozni bűn
52-es, látom, a társhiány az agyad többi területén is kifejti a hatását.
"61%-os kolléga és én sem írtam sehol azt, hogy bárkihez odamennénk." - Ha már a szövegértési gondokat hoztad fel, idéznék valamit, hátha ezúttal sikerül megértened.
"Próbáltam már boltos -pénztárost is felszedni nem is egyet ,de szerinted mennyire hajtott el,hány férfi próbálkozik be ezeknél napi szinten?"
Bemásoljam még egyszer, hátha úgy sikerül értelmezned?
"A 61%-os úgyszint sehol nem írt ilyenről, csak azt hogy baromi nehéz 30 felett új ismerősöket és lányokat megismerni. Ezt én is és még sokan itt alá tudjuk támasztani érvekkel." - Persze, hogy nehéz. Pláne, ha az ember csak munkába, meg edzőterembe jár, meg néha sörözni a 3 barátjával, és egyébként meg látni sem akar 8 óra munka után SENKIT (saját bevallása szerint). No, így valóban nehéz bárkit is megismerni.
"Te egyetlen érvet nem hoztál még a lepontozáson kívül" - Egyrészt hoztunk fel érveket, csak nem érted meg őket, másrészt én lóf...t sem pontoztam le, még az életemben sem, ha valakivel egyetértek, zöldet nyomok neki, pirosat soha. Ne sírj már, istenem, aki egy hülye GYK-s lepontozáson sírva fakad, miért akar barátnőt? Nyilván, ha lenne is, másnap dobna téged...
"Ha a ti elcseszett metroszexuális mentalitásotokat követnék az emberek, akkor lóf...sz se lenne kb." - Tudtommal nem mi szenvedünk amiatt, hogy szar sem áll velünk szóba, ezért csak dolgozni és gyúrni járunk el :D :D
Ezen a véletlen váráson lovagoltok, mintha ezt bárki szó szerint írta volna :D Azt írtuk, hogy ne nyomulva próbáljatok bnőt szerezni, de mindegy, nem fogtátok fel... Ez eddig sem jött össze nektek, az életben nem lesz bnőtök sem, nem is baj, ha ilyen emberek nem szaporodnak.
Egyébként meg, ha valamit hazudsz, legalább legyél benne következetes:
1, "Fesztiválon és koncerten igen, és volt is hogy innen lettek tök jó ismeretségeim, teljesen új társaság, sőt barátnő is egyszer."
2, "baromi nehéz 30 felett új ismerősöket és lányokat megismerni. Ezt én is és még sokan itt alá tudjuk támasztani érvekkel."
Nos, barátom, akkor most fesztiválokon, koncerteken többször is előfordul veled, hogy új társaságot és csajt találsz, vagy pedig érvekkel alá akarod támasztani, hogy baromi nehéz új embereket megismerni? Csak mert egy szövegen belül leírtad mindkettőt, gratulálok.
Ez most csúnya beégés,öreg. Direkt visszaolvastam, a 61%-os soha egyetlen kommentben sem írta, hogy utcán vagy boltosnőkkel csajozna. Ő a Tindert írta...
Legalább ne gyanusítgass másokat, ha te vagy a hülye.
Nem tudom ki írta, de nem is érdekel. Mindenkinek a magánügye kivel akar ismerkedni. Ha boltoslány rámosolyog, akkor semmi akadálya. Ezért lenézni valakit? Na azért álljunk már meg!
...
Amit meg tőlem idéztél, teljesen beleillik abba amit mondtam. Ezzel a baráti társasággal, sportkörrel, és túrázós ismerőséimmel kb nyáron van pár napra idő leugrani egy kisebb fesztiválra. Egy barátom pl nyakával a babával jött. Tudod van ám szabadsága az embernek.
Évente megismerek így egy-két lányt és kész. Ahogy melóhelyen is.
Meg mit gondolsz egész nyáron fesztiválokra meg bulikra járok dolgozó emberként?
Állítom kis szaros egyetemista vagy aki életében nem túlórázott még amikor projectleadás van, este meg a saját ötleteket kéne tolni, mert nem akarod a főnök szekerét vinni egész nyugdíjig.
Nekem semmi panaszkodni valóm nincsen, mert azért mindig volt valaki akire koncentráltam, de amikor nem foglalkoztam a dologgal, akkor két évig semmi nem volt.
Addig kell hajtani amíg fiatal az ember.
Te még mindig nagyon könnyen dumálsz, aztán ha netán kidob a kedves hercegnőd 35 évesen, ott állsz kiégett vén f..szként majd, na akkor térjünk vissza a kérdésre.
Én aztán nem fogok várni senkire, hanem kihasználom a lehetőségeket. Akár kolléga, akár Tinder, akár a metrón a lány, aki rámmosolyog. Nekem volt egy komoly kapcsolatom pár éve, szóval én tudom speciel miről van szó. Hatalmas csalódás lett a vége, szóval azóta legalább tudom, hogy mi az amit nem keresek :D tapasztalatok által tanul az ember...
Ennek örömére el is hívok randizni egy lányt..MOST.
Kapjátok be mind :D
"Ez most csúnya beégés,öreg." + "Legalább ne gyanusítgass másokat, ha te vagy a hülye."
35-ös hozzászólásban írta valaki, nem tudom, hogy ki, csak te nem tudsz olvasni :D Csúnya beégés, hogy nem megy az olvasás :D
"Állítom kis szaros egyetemista vagy aki életében nem túlórázott még amikor projectleadás van, este meg a saját ötleteket kéne tolni, mert nem akarod a főnök szekerét vinni egész nyugdíjig."
Továbbra sem tudsz olvasni, azt írtam, huszonévesen volt az első komolyabb kapcsolatom, és hogy összesen négy volt. Ebből már következtetni lehetett volna - ha szorult volna beléd intelligencia is - hogy idősebb vagyok. Ha érdekel, 29 leszek hamarosan. Építésvezetőként dolgoztam korábban, már saját cégem van. Nem vagyok gazdag, de a megélhetésem jelenleg biztos. Ezen felül nyelvet tanulok, mert ezt az országot bizonytalannak érzem, és bármelyik pillanatban előfordulhat, hogy sajnos le kell innen lépnem.
"Te még mindig nagyon könnyen dumálsz, aztán ha netán kidob a kedves hercegnőd 35 évesen, ott állsz kiégett vén f..szként majd, na akkor térjünk vissza a kérdésre." - Amilyen stílusban beszélsz a nőkről, nem csoda, hogy téged emberszámba se vesznek :D Basszus, 35 évesen "kiégett vén f..sz"??? Te beteg vagy :D
"Nekem volt egy komoly kapcsolatom pár éve, szóval én tudom speciel miről van szó. Hatalmas csalódás lett a vége" - Gondolom kiismert a csaj, szakított, mert vele sem tudtál értelmesen beszélgetni, és őt hibáztatod :D
"Ennek örömére el is hívok randizni egy lányt..MOST." - Előtte mutasd meg neki ezt a beszélgetést, ne húzd feleslegesen az idejét :D
Figyelj, higgadjunk le, mert ennek semmi értelme.
Két 30 éves fickó az interneten sértegeti egymást. Baromira gyerekes. Nem akarok ilyen szintre lesüllyedni.
Nem is értem egyébként miről vitatkozunk?
Egyes férfiak így ismerkednek, mások meg úgy. Ezer féle élethelyzet, és személyiség van. Valaki megtalálja a párját általános iskolában, valaki meg agglegény marad 60 évesen is. Valaki talál párt a társaságban, egyesek meg a sarki fűszeresben találják meg az életük párját.
Nem értem miért kéne bárkit is megvetni, lenézni, vagy bántani ezért? Honnan tudod kit mennyi szorongás vagy csalódás ért a kapcsolatok terén? Ki vagy te, vagy én, hogy ítélkezzünk?
Teljesen más életút áll mögöttünk és előttünk. Hiába, te sem vagy gondolatolvasó, hogy kitaláld az adott személynek mi az ideális. Mindenki boldoguljon úgy ahogy tud. Sajnos olyan világban élünk, ahol tényleg képtelenek az emberel belegondolni ebbe. Mások vagyunk. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!