Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miert utálják, ítélik el azt a férfit, aki a "Nem érdekel, ha ez nem jön össze, jön majd másik! " mantrát vallja?
#19- Néha (sajnos egyre ritkábban) szoktam, középiskolában megismerkedtem új emberekkel, egyetemen megismerkedtem új emberekkel és a munkahelyen is megismerkedtem új emberekkel. Csak az a baj, hogy ezek között a velem nagyjából egykorú lányok ritkák, mint a fehér holló. Az egyedülálló, velem egykorú lányok, meg kb. az unikornis gyakoriságával fordulnak (fordultak) elő)...
#20- Pontosan! Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam? Mindegy, a lényeget remekül összefoglaltad...
#21- Így van! Korábban írtam már, hogy volt olyan időszak, amikor ezt a várjuk a "véletlent" (aka: sültgalambot) stratégiát is követtem... Eredmény? 32 éves szűz férfi vagyok... Az idő elrohant, pillanat alatt elszálltak a fiatal évek, most már végképp nem érek rá várni a véletlent...
Értelmetlen ugatás éz a nők részéről itt.
Ha nem próbálkozol, akkor átnéznek rajtad mint a kirakaton... ha próbálkozol akkor meg az a baj.
Hagyjuk már a baromságot.
Mégis a próbálkozásból lesz valami! Átlagos pasiként iszonyú keményen és kitartóan kell nyomni.
Sok kitartás és erő kell hozzá, hogy öaszejöjjön valami. Na meg a sok flegma lekoptatást elviselni és telibe szarni :D
Ebben kell erősnek lenni.
Minden tiszteletem ha van elég tökösség benned. Ez a mutatója a férfi jellemnek!
A csajoknak nem kell tudnia hány nővel próbálkoztál... egy dolog számít, ha az aktuális csajjal randizol, akkor érezze úgy, ő az egyetlen... de azért ne vidd túlzásba, néha le kell rángatni őket a földre, ne érezzék már, hogy ővéké a világ...
Egyébként még arra jó ha felkészülsz... hogy az ismerkedés erről szól.
Ugyan egy királykisasszony se mondja nekem, hogy nem így van!
Bizony az ismerkedés erről szól, férfiként nem csak hogy rengeteg visszautasítást be kell nyelni és feldolgozni (anélkül, hogy felvagdosd az ereidet, vagy antiszociális depresszív személlyé válj), hanem elfogadni, hogy az még nem jelent semmit ha eljön párszor randizni veled a csaj.
Minél idősebb leszel, annál inkább ez van. A nők óvatosak, túlvannak a nagy és heves tiniszerelmeken. Gyakran van az, hogy te teljesen beleesel, aztán pár randi után azt fogja mondani, hogy nem téged keresett, nincs meg a kémia.
Vagy bevallja hogy talált jobbat (bár inkább kamuzni szoktak)
Másik oldalról veled is ugyan ez meg fog esni gyakran... egyszerűen pár hét, akár hónap után rájössz, hogy nem passzoltok, vagy nem jön be egyszerűen a személyisége... a kapcsolatkezdemények nagyrésze így fog végződni.
Úgyhogy a legjobb ha felkészülsz erre. Sohasem biztos a dolog. Bármennyire is beleadsz mindent, érzést, szeretetet... (ahogy itt elvérják... viszont néha pont ebbe unnak bele. Túl nice guy-ként viselkedsz.)
Szóval hosszútávon kell meghódítani egy olyan nőt aki irántad is érez valamit. Kölcsönösen... főleg tiszteletet.
Na ez az amit iszonyú nehéz megtalálni! És bizony keresni kell, sok sok nőben.
Itt értitek félre a kérdést!
NEM minden nőhöz megy oda az illető, hanem aki érdekli. Nyilván élőben ez kisebb eshetőség, és most nem utcán csajozásról beszélek... hanem mondjuk heti egy-két alkalom bárhol.
Tinderes randikból is kénytelen vagy lenyomni hetente-pár hetente 1-2-őt olyan lányokkal akikkel van minimális közös hang és érdeklődés.
Így bizony lehet találkozni tényleg értelmes és érdekes lányokkal, de a 99%-ból így sem alakul semmi. Még ha akár szex is volt, simán mondhatja, hogy bocs nem akar kapcsolatot.
Ez erről szól...
Sajnos az "évi egy" lány édeskevés... nekem volt nem is egy barátnőm, de egy csalódás után én is toltam ezt, évekig egyedül voltam (cserébe megalapoztam az anyagi biztonságomat, ezért megérte) ... de kapcsolatkeresés szempontjából nem működik.
Arra volt jó, hogy kijöttem a gyakorlatból, már elfelejtettem hogyan kell közeledni egy lányhoz hogy beinduljon és belémessen. A sültgalambvárással csak azt éred el, hogy egyre inkább távolodsz a nőktől és majd ott cseszed el amikor élesben megy a játék életed nőjével.
Nem szabad... nyomni kell, gyakorolni, edzeni és próbálkozni, randizni amennyit tudtok. Szó sincs szexről meg szamárlétráról... egyszerűen ez egy olyan dolog ami máshogy nem megy, csak ha megnyered a lottót.
És ez még az átlag feletti pasikra is vonatkozik. Higgyétek el, ők is randiznak, próbálkoznak, keresgélnek... csak ők max több-kevesebb sikerrel.
Akkor téged is megkérdezlek, soha nem ismertél meg nőnemű egyént kapcsolati szándékon kívül? :D
Nem hinném, hogy olyan ritka, tekintve hogy az ÖSSZES ismerősi körömben levő pár így ismerkedett meg, nem keresték egymást, hanem véletlenül... edzésen, suliban, meló kapcsán, online játékban, közös barátok által, rendezvényen, stb.
Én elképzelni se tudom, mi jár azok fejében, akik meglátnak valakit, és első blikkre el tudják dönteni, hogy vele aztán kapcsolatot akarnak, számomra ez nevetséges, és azt sugallja, hogy az illetőnek elég egy cuki pofi és/vagy egy szexi alak a "kapcsolathoz", ezt meg nem tudom komolyan venni egyszerűen.
#22/Kérdező
Akkor ideje lenne szocializálódnod, kimozdulni, és valami társas hobbit keresni, ez így elég tré lehet, nem csak "csajozás" szempontjából, de ez, hogy nem ismersz meg új embereket, elég unalmas lehet.
Akiket megismertél eddig, azok eltűntek? Csomó ismerősöm érettségi v. diploma után jött össze volt sulitárssal, csoporttárssal, just sayin', lehet ezeket a kapcsolatokat is életben tartani. Meg amúgy is fun, még ha nem is jön össze semmi komoly.
Azt nem tudom, milyen egyetemre járhattál, meg milyen helyen dolgozhatsz, hogy a veled nagyságrendileg egykorú nők ritkák... én programtervező informatikus szakra jártam anno, most meg átmenetileg egy autószervizben segítek be a munkába, mindkét hely eléggé férfiasnak mondható, mégse voltam/vagyok olyan hű, de ritka jelenség nő létemre egyiknél se...
Fura nekem ez, és igazából egyik haverom jut eszembe az általad írtakról... Ő 27 éves és szűz, mert "nem ismer nőket", meg amúgy se elég jóképű, blablabla. Közben a valóság, hogy több lánynak is kifejezetten bejön, csak ő egész egyszerűen nem veszi észre... :D Néha már az egész társaság rajta röhög, mert egyszer pl nála volt házibuli, ott volt egy lány, aki egész este teljesen rá volt kattanva, már minden jelenlevő levágta a dolgot, a srác nem. Mikor a lány már végső elkeseredésében az ölébe ült, akkor a srác megmondta, hogy inkább keljen fel, ne nehezkedjenek így a fotelre, meg amúgy is mit szólna, ha mutatna néhány bűvésztrükköt? A csaj persze itt feladta és hazament, a srác meg azóta is panaszkodik, hogy ő megmondta, hogy nem jön be a lánynak, hát tessék, hogy lelépett.. :DDD
Szóval nekem gyanús lesz, ha valaki nagyon-nagyon nem találkozik ellenkező neműekkel, meg nagyon nem jön be nekik... Ez a srác az egyetlen ismerősöm, aki ezt érzékeli, amúgy meg még a buta, büdös, elhízott, ronda, igénytelen tajték ismerőseim is simán felszedtek valami egész vállalható nőt.
Mondjuk ők se futószalagon csajoznak, hanem ők is valahol véletlenül ismerték meg a barátnőiket :D
Utolsó, ez a tipikus női álomvilág kb...
Kicsit felbosszant, mert elképesztően fájhat ez a hozzáállás annak aki soha nem élt át ilyesmit.
Annyi minimális empátia sincs benned, hogy beleérezd magad egy átlagos de talpraesett férfi helyébe. Aki nem itt nyafog, nem picsog... hanem keményen küzd. Folyamatosan próbálja fejleszteni a jellemét, edz, építi a karriert, az egyéni stílust és közben pedig ismerkedik... Bizony muszáj próbálkozni egy férfinak, mert különben esélye nincs. Teljesen átnéznek az emberen a nők, és ez ilyen. Ha nem vagy jóképű akkor qrvanagy küzdelem az egész.
Ezt persze a tökéletes női világodból soha nem fogod felfogni nulla empátiával. Nem is kell. Én sem tudom elképzelni, milyen lehet lábak nélkül vagy vakon élni. Viszont nem is hányom ide az okoskodást, hogy ugyan már miért nem jársz és miért nem látsz?
...
Hálisten nekem van társaságom.... munkahelyem tele van csupa fiatal lánnyal. Sőt két gyakornokkal egészen biztosan lehetne is valami.
Viszont a baráti tárasaságaimban szinte mindenki foglalt vagy nem jön be.
Rendszeresen megismerek új embereket, de ritkán akad az utamba olyan lány, akivel működne a dolog.
Lassan két éve egyedül vagyok, és most találtam egy lányt aki tényleg megmozgat.
Úgyhogy ez nagy nulla így, én aztán szociális egyén vagyok Bp nagyváros sok esemény..., és még csak átlagosnak se mondanám magamat. Mégis baromi nehéz olyat találni, akivel együtt szeretnék lenni ismerősi körből, munkahelyről.
Tehát mi a megoldás? Keményen kell nyomni, ismerkedni és kész. Mert nincs ideje az embernek, 30 felett egyre inkább közeledsz a vége felé, lassan már babázni kéne nem járni valakivel.
Idő kell arra is, hogy megismerj valakit, tehát qrvára nem szabad itt a véletlenekre játszani. Minél több nőt meg kell ismerni, mert a 99%-ból úgy sem lesz semmi.
Sajnos átlagos, vagy még átlagon felüli pasiként SEM egyszerű. Vannak kifejezetten jó srác ismerőseim, és 5 év alatt nem volt egyiknek sem komoly, életre szóló kapcsolata...
Ilyen világot élünk, azok baromi szerencsések akik 25 körül megtalálják a párjukat komolyan férfiként...és nem csak egy befőtt kapcsolatban akarnak peshedni, mint ahogy sokan csinálják a nők közül (Szeretni nem szereti, de "biztonságot ad"... addig vele van amíg nem talál jobbat... )hány ilyet ismerek
Szóval a 21-essel egyetértve, soha nem szabad várni a véletlenre. Legnagyobb hiba amit tehetsz férfiként.
Ha más nem, a randizás legalább tapasztalatot ad. Megismered milyenek a nők, mire hogyan reagálnak, mit szeretnek hallani, és mitől menekülnek. Erre tökéletes a Tinder pl. Legalább edzésben tart, hogy aztán élesben működjön a dolog.
Oké, én nem látom át nőként, blablabla.
De akkor mért velem ért egyet az ÖSSZES férfi ismerősöm, akivel valaha beszélem erről (az említett 1 db srác kivételével)?
Sokszor röhögnek az ilyen gyakoris " Ha nem vagy jóképű akkor qrvanagy küzdelem az egész." jellegű megnyilvánulásokon, és ők se tudják, hogy az ilyenek írói melyik világban élnek.
Ők se tudhatják, milyen férfinek lenni, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!