Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan reagálnátok erre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok erre, ha ilyen választ kapnátok?

Figyelt kérdés

Megírtam neki, hogy mit gondolok, hogy mi a véleményem és, hogy milyen érzéseim vannak, teljes őszinteséggel.

Megírtam, neki, hogy nagyon csinos és vonzó a számomra és kellemes érzéseim vannak iránta. Megírtam neki, hogy nagyon kívánatos nekem, és, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek, nagyon vonzó, le szeretnék feküdni vele és a magamévá szeretném tenni.

Erre azt írta vissza nekem, hogy:

"Én meg azt kívánom, hogy halj meg rákban."

Ez mellbe vágott. Kár őszintének lenni és elmondani? Vagy mi ez?

2018. máj. 7. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
0%
Nyáú ezt jól elcseszted.Sose nyomulj úgy egy csajra se hogy elkezded dícsérni hogy milyen szép.Nyitott kapu nekünk nem kell.Az ilyen szánalmas lesz a szemünkben.Pláne a legrosszabb amit tehettél hogy mindjárt szerelmet vallassz.Drágám ezzel csak a férfiasságodat veszted el.Semmit nem kell tenned csak felmérni a terepet némi szemezéssel hogy van e esélyed?És ha igen csak beszélgetni.Add el magad jó szöveggel.Ha van tetszés meg egyezőség lesz téma.Falnak megyek amikor úgy akarnak felszedni hogy de szép vok.Letojom én is tudom.Nekem nem ettől lesz vonzó a pasi.Hanem attól amit látok a lelkében.Persze először az alakot nézem aztán górcső alá a lelkét.Ha közvetlen vagy és kedves és tudsz beszélni nyert ügyed van.De ne dumálj sokat a fociról meg a mocikról.haverokkal inkább ezt a témát.ne akarjatok pasit csinálni belőlünk.Minket nem érdekelnek ezek a dolgok.Politika,vallás,dizsi,filmek.Persze lehet beszélni hobbiról csak a tipikus pasisról ne órákig zengedezzél.Így soha ne indíts egy nőnél sem.Csak beszélgetni kell.Ez a legjobb.Nem nagy ördöngösség ugye?
2018. máj. 8. 05:19
 82/90 anonim ***** válasza:
84%
Orvosi segítséget ajánlanám, és főleg azért mert még mindig ezen pörögsz és nem érted a nyilvánvalót.
2018. máj. 8. 07:17
 83/90 A kérdező kommentje:
De értem a nyilvánvalót, és nem akarok a nemek harcába belemmenni. Mert az egy nyilvánvaló marhaság és nem visz előre. Az meg ha elmondom valakinek, hogy szépnek és vonzó nőnek találom, szerintem nem marhaság és előre visz.
2018. máj. 8. 09:07
 84/90 anonim ***** válasza:
27%
Marhára nem fog elörébb vinni.A szánalmasan lohol utánunk csapatba fogunk sorolni.Mondtam csak beszélgess.Csaj vagyok.Tán csak tudom mi kell nekünk nőknek
2018. máj. 8. 09:16
 85/90 A kérdező kommentje:
Csak tudod én sem szeretnék egy frigid vagy leszbikus nőbe belebotlani, ugye érted. Biztos, hogy nem ezzel kellet volna kezdeni. Elismerem, hogy elrontottam és megkaptam tőle amit úgy gondolt, hogy jár nekem.
2018. máj. 8. 11:19
 86/90 anonim ***** válasza:
24%
A leszbi dolgot leveszed 5 perc alatt.A frigid meg azért az nem is fog ismerkedni kb....anyááám.Van még mit tanulnod
2018. máj. 8. 11:28
 87/90 A kérdező kommentje:

Belkincsuki válaszoló: 21 százalékban hasznos válaszokat adsz?

Erről most mit gondoljak szerinted?

Talán neked is van még némi tanulnivalód?

2018. máj. 8. 11:38
 88/90 anonim ***** válasza:
72%

Soha semmilyen körülmények között nem mondok ilyen sértő választ pasinak. Az ő szövege őt minősíti, az én szövegem engem.

2018. máj. 8. 16:44
 89/90 anonim ***** válasza:
54%
Van tanulnivalója. Puncija van, ettől még engem például nem ismer, nem tudja, mi jön be.
2018. máj. 8. 16:53
 90/90 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem egy értelmes nő erre max annyit reagálna, " Örülök, hogy így érzed, és tetszik nekem, de ezzel a dumával sosem fogsz elérni a bugyim közelébe sem." Amúgy meg nem ertem azt, hogy eleve miért kell bántani azt aki csak szépeket gondol.

Szerintem sok nő van úgy, hogy ennél vadabbakat gondol némelyik szinész láttán es a sza.t is kienné alóla, itt meg besértődik ezen. Ezt akinek nem inge ne vegye magára.

2018. máj. 8. 18:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!