Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan reagálnátok erre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok erre, ha ilyen választ kapnátok?

Figyelt kérdés

Megírtam neki, hogy mit gondolok, hogy mi a véleményem és, hogy milyen érzéseim vannak, teljes őszinteséggel.

Megírtam, neki, hogy nagyon csinos és vonzó a számomra és kellemes érzéseim vannak iránta. Megírtam neki, hogy nagyon kívánatos nekem, és, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek, nagyon vonzó, le szeretnék feküdni vele és a magamévá szeretném tenni.

Erre azt írta vissza nekem, hogy:

"Én meg azt kívánom, hogy halj meg rákban."

Ez mellbe vágott. Kár őszintének lenni és elmondani? Vagy mi ez?

2018. máj. 7. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:
3%

Amúgy csak kérdezem de az mióta rossz érzés egy nőnek ha felizgulnak rá? Arrogánsan visszaírta ezt a suttyó szöveget miközben el van ájulva magától és az egója szárnyal az egekben amiért valakinek felállt rá a péló.

Itt is jó sokan magukra veszik úgy látom, mintha egy nőnek nem a szépsége és az azzal kiváltott tetszés lenne az amit a nap 24 órájában hajszolnak. Ezért sminkelitek magatokat csak hogy egy példát is felhozzak.

2018. máj. 7. 17:04
 52/90 anonim ***** válasza:
62%
Kezdem ott, hogy megértem az indulatokat a lány részéről, mert nem szexpartnerkeresős oldalon elég nagy tahóság olyat írni, hogy azért akarlak megismerni, hogy megb..hhassalak (az tök mindegy, hogy szanaszét cizelláltad, a lényeg ez). De ez a válasz még inkább kritikán aluli. Én a helyedben azt írnám, hogy ha megsértetted, bocsi, de ilyen választ nem ír kulturált ember.
2018. máj. 7. 17:05
 53/90 anonim ***** válasza:
62%
Amit a 82%-os ír az egy jó válasz erre a reakcióra bár szerintem teljesen felesleges lereagálni hiszen egy idegen aki holnapra már arra se fog emlékezni hogy néztél ki vagy mi a neved. De ha válaszolsz és ennél többet írsz (már annál amit a 82%-os megfogalmazott) az tolakodó ha nem írsz (de ha írsz lehet akkor is) ő érzi magát nyeregben.
2018. máj. 7. 17:08
 54/90 anonim ***** válasza:
100%

"az mióta rossz érzés egy nőnek ha felizgulnak rá?"

Ha a párom izgul fel, nagyon jó érzés. Ha nem a párom, akkor zavaró.

2018. máj. 7. 18:45
 55/90 A kérdező kommentje:
Beismerem, hibáztam, mert túl sokba csomagolva adtam a túl keveset.
2018. máj. 7. 18:59
 56/90 A kérdező kommentje:

"Ha a párom izgul fel, nagyon jó érzés. Ha nem a párom, akkor zavaró."

És akkor az az ember hogyan keressen párt magának akinek nincs párja?

2018. máj. 7. 19:00
 57/90 A kérdező kommentje:
Gondolom egyértelmű, hogy nem írok neki ilyet, ha az elején leírja, hogy "köszönöm kedves vagy, de ne várj tőlem viszonzást mert van párom."
2018. máj. 7. 19:03
 58/90 A kérdező kommentje:
vagy "köszönöm, de ne várj tőlem semmit mert van párom."
2018. máj. 7. 19:06
 59/90 anonim ***** válasza:
34%
Látom az érzelmesség nem a te asztalod, kedves Kérdező. Hát sajnos, azért adni is kell valamit magadból, hogy megismerjen, nem lehet egyből a medencébe ugrani. Így megy ez mi nálunk.
2018. máj. 7. 20:18
 60/90 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy adni is kell. Egyet gondolunk.
2018. máj. 7. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!