Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok erre, ha ilyen választ kapnátok?
Megírtam neki, hogy mit gondolok, hogy mi a véleményem és, hogy milyen érzéseim vannak, teljes őszinteséggel.
Megírtam, neki, hogy nagyon csinos és vonzó a számomra és kellemes érzéseim vannak iránta. Megírtam neki, hogy nagyon kívánatos nekem, és, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek, nagyon vonzó, le szeretnék feküdni vele és a magamévá szeretném tenni.
Erre azt írta vissza nekem, hogy:
"Én meg azt kívánom, hogy halj meg rákban."
Ez mellbe vágott. Kár őszintének lenni és elmondani? Vagy mi ez?
Amúgy csak kérdezem de az mióta rossz érzés egy nőnek ha felizgulnak rá? Arrogánsan visszaírta ezt a suttyó szöveget miközben el van ájulva magától és az egója szárnyal az egekben amiért valakinek felállt rá a péló.
Itt is jó sokan magukra veszik úgy látom, mintha egy nőnek nem a szépsége és az azzal kiváltott tetszés lenne az amit a nap 24 órájában hajszolnak. Ezért sminkelitek magatokat csak hogy egy példát is felhozzak.
"az mióta rossz érzés egy nőnek ha felizgulnak rá?"
Ha a párom izgul fel, nagyon jó érzés. Ha nem a párom, akkor zavaró.
"Ha a párom izgul fel, nagyon jó érzés. Ha nem a párom, akkor zavaró."
És akkor az az ember hogyan keressen párt magának akinek nincs párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!