Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok erre, ha ilyen választ kapnátok?
Megírtam neki, hogy mit gondolok, hogy mi a véleményem és, hogy milyen érzéseim vannak, teljes őszinteséggel.
Megírtam, neki, hogy nagyon csinos és vonzó a számomra és kellemes érzéseim vannak iránta. Megírtam neki, hogy nagyon kívánatos nekem, és, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek, nagyon vonzó, le szeretnék feküdni vele és a magamévá szeretném tenni.
Erre azt írta vissza nekem, hogy:
"Én meg azt kívánom, hogy halj meg rákban."
Ez mellbe vágott. Kár őszintének lenni és elmondani? Vagy mi ez?
Miért játszod a hülyét? Nem az őszinteséggel volt baj, hanem amit ez jelent.
Már leírtam, leírom még, mit szólnál, ha azt mondanám, "szia, szeretnélek megkeresni és kibelezni".
Akkor az őszinteséggel van bajod, vagy azzal, amit tenni akarok??
Amúgy velem is volt hasonló eset és én még be is jöttem a csajnak. De mikor kijött a túlzott őszinteség az már nem tetszett neki.
Szóval igen, nem őszintének kell lenni hanem azt mondani amit hallani akar.
Elsőre így tényleg erős volt ezt leírni neki de ha valakit nem ismer egyáltalán az ember csak facen látja egy képen és tetszik neki mi másért akarná megismerni mint hogy meg akarja dugni?
A lányt most nem minősítem, mert abból te nem tudsz profitálni, neked szeretnék segíteni.
Te abba a hibába estél, hogy az őszinteséget összekevered a kötelező udvarlási rítusok megspórolásával. Egy házba is úgy lépsz be, hogy előtte kopogsz, megvárod, hogy ajtót nyitnak, illik lábat törölni akkor is, ha kint nincs térdig érő sár. Ezt nem csak idegennek, hanem meghívott vendégnek is meg kell csinálnia. Remélem ezzel a párhuzammal érthetőbb, hogy mit rontottál el. Egy csomó rítus van az emberi kapcsolatainkban, amik elsőre fölöslegesnek tűnnek, de ha megkapargatod akkor meglátod a mélyben, hogy mégis csak van értelme.
A nőknek udvarolni kell. Pont. Ha nem teszed elzavarnak. Saját magadat kötöd gúzsba, ha te csak őszinte vagy. A "de én csak" hozzáállás soha semmi jóra nem fog vezetni. Töröld a szótáradból.
"Amúgy a lánynak van igaza, nem akar szexkapcsolatot, mit nem lehet ezen érteni? Szeretnéd megismerni, de azért előtte feküdjön le veled?"
Nem szexpartner vagy szexkapcsolat keresés miatt írtam neki. Hanem meg szeretném ismerni. Ő megírta, hogy miért is én pedig válaszoltam, nyíltan őszintén.(Kár volt.) Én minden a maga rendje és sorrendje szerint gondoltam, nem azt akartam és mondtam neki, hogy egyből bújjon ágyba velem.
Lehetett volna egy picit több fokozat,bár a csaj is bunkó volt.
Azért nem kell lerohanni ezzel.Elég lett volna bevallani,hogy tetszik neked és majd a többi jött volna magától.
Ez igen, hejre kis leányka. :DDD Én itt ábrándulnék ki belőle, de nagyon. Biztos jól néz ki, dehogy egy alpári szegényem, az is tuti. :)
De, basszus, te is jó vagy Kérdező. Azért, ne haragudj, de durván belecsaptál a lecsóba. Kb. Teccő wazze, dugunk? Ez jött le. Nem csodálom, h felkapta a vizet a csaje. :D
Jajj, azért az őszinteségnek is megvan az ideje meg a helye. Ezt elbaxtad.
Hát a csaj sem volt épp kedves. De te gyakorlatilag elsőre leírtad neki azt hogy megdugnád. Ezt így ilyen formában nem illik közölni. Lehet hogy a szeretkezés sokkal szebb kifejezés de a lényeg ugyanaz.
Ha ezt kihagytad volna lehet sikered lett volna nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!