Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan reagálnátok erre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok erre, ha ilyen választ kapnátok?

Figyelt kérdés

Megírtam neki, hogy mit gondolok, hogy mi a véleményem és, hogy milyen érzéseim vannak, teljes őszinteséggel.

Megírtam, neki, hogy nagyon csinos és vonzó a számomra és kellemes érzéseim vannak iránta. Megírtam neki, hogy nagyon kívánatos nekem, és, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek, nagyon vonzó, le szeretnék feküdni vele és a magamévá szeretném tenni.

Erre azt írta vissza nekem, hogy:

"Én meg azt kívánom, hogy halj meg rákban."

Ez mellbe vágott. Kár őszintének lenni és elmondani? Vagy mi ez?

2018. máj. 7. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
84%

Visszaírnék egyetlen szót: " Köszönöm..."

És utána teljesen kizárnám az életemből.

2018. máj. 7. 14:45
 12/90 anonim ***** válasza:
82%

Én nem kívánnám a halálát, főleg nem írnék ilyen rákos dolgot, mert az édesapám és a nagymamám is rákban haltak meg.

Viszont visszaírnék valami olyat, amitől elmegy a kedve örökre attól, hogy ilyeneket írogasson, és pár nap erejáig az életkedve is takaréklángon égjen.

2018. máj. 7. 14:49
 13/90 anonim ***** válasza:
71%

13 - nem kell általánosítani se, nyilván nem minden nő ilyen. Ez egy kivételesen alpári példány lehetett :D

Kapott egy ajánlatot és a lehető legbunkóbb módon reagált rá.

2018. máj. 7. 14:50
 14/90 anonim ***** válasza:
92%
Nyilvánvaló a dühös reakció, bár azért lehet hogy ez erős kifejezés volt számodra, és én azért a lány helyében nem így fogalmaztam volna. Amúgy a lánynak van igaza, nem akar szexkapcsolatot, mit nem lehet ezen érteni? Szeretnéd megismerni, de azért előtte feküdjön le veled? Még szép hogy nem teszi, abban az esetben, ha egy normális, önbecsüléssel rendelkező lánnyal van dolgod.
2018. máj. 7. 14:51
 15/90 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy mi válthat ki ilyet, hogyha az ember őszintén megírja a, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek vele, mert nagyon vonzó nőnek tartom.

Az őszinteségre a bunkó válasz lenne a jó?

2018. máj. 7. 14:51
 16/90 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a beszélgetés úgy nézett ki röviden, hogy "megismernélek. Miért? Mert nagyon meg akarlak dugni. Akkor dö.gölj meg."

És a kérdező nem és nem érti, hogy ha ezt virágnyelven fogalmazta meg, azzal mi a probléma.

A csaj írhatta volna ezt is:

Nem áll módomban részt venni ebben a testgyakorlásban, mivel a vonzalom nem kölcsönös. Úgy is mondhatnám, hogy egyenesen taszít a megjelenésed és a bárdolatlanságod. De ha efölötti bánatodban öngyilkos akarsz lenni, akkor szívesen átküldök egy méter kötelet.

Akkor ugye nem lenne gond azzal, amit írt?

2018. máj. 7. 14:52
 17/90 anonim ***** válasza:
88%
Szóval akkor végül is csak-csak ez volt a bemutatkozó üzeneted... Ilyen szintű őszinteségre senkinek nincs igénye. Ha rögtön odaveted magad akkor kiveszik az élvezett a "megszerzési játékból". Ha nem kell egy kicsit is küzdeni a másik ért (nem minden helyzetben van ez így, mert lehet rögtön tökéletes összhang) akkor elveszik az élvezete a dolgoknak. Ez olyan mintha önként odavetnéd magad az oroszlán karmai közé és szépen hagynád, hogy megegyen. És egyébként undorító ez az egész szöveg amit összeírtál. Konkrétan csak és kizárólag arra alapoztál mindent, hogy jól néz ki. Ez a legtöbb nőnél rohadtul nem nyerő. A bókok többségét is ott cseszik el emberek, hogy csak a külsőségekre dobnak egy-két bókot, mert az majd biztos bejön, de nem. Szóval itt te baxtál el mindent. Második üzenetnek egy ilyen, úgy hogy előtte csak bemutatkoztál? Balfax vagy és kész.
2018. máj. 7. 14:55
 18/90 anonim ***** válasza:
97%

Valóban erős volt a csaj reakciója de végtelenül szórakoztató hogy az itt megjelent férfiak közül szinte senki nem érzi mennyire lealacsonyító és bunkó dolog egy lánynak (ráadásul neten ismeretlenül) azt írni hogy mennyire meg akarod dugni.

Nem gond ez csak a szociális készségek teljes hiányát mutatja.

2018. máj. 7. 14:59
 19/90 anonim ***** válasza:
92%

Tényleg alpári módon reagàlt a csaj. Normális, kulturált ember nem mond ilyet.

De azért ilyen szöveget lenyomni ennyi ismertség után... hát nekem nem tetszene, hogy azért akarsz jobban megimerni, hogy megdugj.

2018. máj. 7. 15:00
 20/90 anonim ***** válasza:
94%

Engem nem érdekel, hogy mit néznek el, teljes szabadságom van abban, hogy hogyan reagálok a nekem "udvarló" "férfiakra". Millió esetet tudnék felhozni, amikor undorítóan, gusztustalanul viselkedtek, és élőben a pofont koldulták, neten pedig az alázást. És arra is nyugodtan reagálhat bárki bunkón, ha valaki azzal kezd, hogy egy guminőnek nézi a másikat. Nem vagyok arra való, hogy valaki a személyemet lesz.arva meg akarjon csak úgy d.ugni.

Kapcsolatban élek régóta, és egyesek még a barátom mellett is gátlástalanul próbálkoznak, úgy, hogy tudják, hogy kapcsolatban élek. Így pláne alap, hogy kicsit le kell hozni őket az életről, legalább egy pár napra.

2018. máj. 7. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!