Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok erre, ha ilyen választ kapnátok?
Figyelt kérdés
Megírtam neki, hogy mit gondolok, hogy mi a véleményem és, hogy milyen érzéseim vannak, teljes őszinteséggel.
Megírtam, neki, hogy nagyon csinos és vonzó a számomra és kellemes érzéseim vannak iránta. Megírtam neki, hogy nagyon kívánatos nekem, és, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek, nagyon vonzó, le szeretnék feküdni vele és a magamévá szeretném tenni.
Erre azt írta vissza nekem, hogy:
"Én meg azt kívánom, hogy halj meg rákban."
Ez mellbe vágott. Kár őszintének lenni és elmondani? Vagy mi ez?
De akkor miért várod el, hogy az első, vagy második találkozásra lefeküdjön veled? Ez azt mutatja számára, hogy felszínes vagy és nem komolyan gondolod a kapcsolatot. Fel kell építeni érzelmileg szépen az egészet.
2018. máj. 7. 20:29
62/90 A kérdező kommentje:
Értem az érzelmeket, nem vagyok érzelmi analfabéta, ismerem az érzelmeimet.
De azt viszont jól észrevetted, és megállapítottad, hogy nem vagyok túl érzelgős. Most viszont túlzásba vitten és túlzottan a testiség irányába vittem amikor ennek még nem jött el a megfelelő ideje, hogy ilyesmit mondhassak.
Gondolom a negyvenedik beszélgetés után már szabad ilyet mondani a kedvesnek?
2018. máj. 7. 20:37
63/90 anonim válasza:
Nem érzelmi analfabéta vagy, hanem inkább szociális. Te hol nevelkedtél, hogy nem tudod, kinek mikor mit kell/lehet mondani? No offense, de ez elég nagy hátrány.
2018. máj. 7. 20:44
64/90 A kérdező kommentje:
"Te hol nevelkedtél, hogy nem tudod, kinek mikor mit kell/lehet mondani?"
Családban nevelkedtem. Erdélyben.
2018. máj. 7. 20:53
65/90 anonim válasza:
Szomorú, hogy még mindig sokan mentik a menthetetlent. Az, hogy a csaj ezt reagálta, undoritó volt, és elfogadhatatlan,embertelen. Akármit irt neki a pasas kérdező, ez a reakció menthetetlen, és megmagyarázhatatlanul undoritó!
2018. máj. 7. 21:08
66/90 anonim válasza:
De az, hogy sokakban gyakorlatilag semmilyen megütközést nem kelt a csaj reakciója, azt jelenti, hogy a társadalom is egyre embertelenebb, és kegyetlenebb. Pár évvel ezelőtt azért szerintem jóval többen megdöbbentek volna ezen a csajon...
2018. máj. 7. 21:12
67/90 anonim válasza:
És nem figyelted a környezetedet, hogy ki kinek mit hogyan mond?
Ezt az 50%-os elmeháborodottat valaki moderálja már ki. Annyira égő...
2018. máj. 7. 21:47
68/90 anonim válasza:
Ha nem csak trollkodsz, jó lenne felkeresned egy pszichológust. Egyrészt abban tudna segíteni, hogy a mindennapi életben előforduló konkrét helyzetekben megtanulj társadalmilag elfogadottan viselkedni, másrészt valószínűleg meg tudná állapítani, hogy mi a bajod, és a diagnózisoddal hozzáférnél a direkt neked való fejlesztésekhez, amik akár egy mélyebb szinten is megoldhatnák a problémádat, nem csak a legégetőbb tüneteit. Nem szégyen segítséget kérni. (De embereket szexuálisan zaklatni az interneten bizony szégyen.)
2018. máj. 7. 21:55
69/90 A kérdező kommentje:
"És nem figyelted a környezetedet, hogy ki kinek mit hogyan mond?"
És általában mindig tudom, hogy kinek mit és hogyan kell mondani. Általában. :)
2018. máj. 7. 21:55
70/90 anonim válasza:
Nem olvastam el az összes kommentet, lehet volt aki már ezt írta, szóval, a második leveledben leírtad, hogy szeretkeznél vele. Na ez az ami miatt ezt a választ kaptad. Ennyi lehet ragozni, de felesleges. Akármilyen jószándékkal voltál őszinte, ebből igenis az jön le, hogy csak lefektetni szeretnéd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!