Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan reagálnátok erre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok erre, ha ilyen választ kapnátok?

Figyelt kérdés

Megírtam neki, hogy mit gondolok, hogy mi a véleményem és, hogy milyen érzéseim vannak, teljes őszinteséggel.

Megírtam, neki, hogy nagyon csinos és vonzó a számomra és kellemes érzéseim vannak iránta. Megírtam neki, hogy nagyon kívánatos nekem, és, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek, nagyon vonzó, le szeretnék feküdni vele és a magamévá szeretném tenni.

Erre azt írta vissza nekem, hogy:

"Én meg azt kívánom, hogy halj meg rákban."

Ez mellbe vágott. Kár őszintének lenni és elmondani? Vagy mi ez?

2018. máj. 7. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
58%
De akkor miért várod el, hogy az első, vagy második találkozásra lefeküdjön veled? Ez azt mutatja számára, hogy felszínes vagy és nem komolyan gondolod a kapcsolatot. Fel kell építeni érzelmileg szépen az egészet.
2018. máj. 7. 20:29
 62/90 A kérdező kommentje:

Értem az érzelmeket, nem vagyok érzelmi analfabéta, ismerem az érzelmeimet.

De azt viszont jól észrevetted, és megállapítottad, hogy nem vagyok túl érzelgős. Most viszont túlzásba vitten és túlzottan a testiség irányába vittem amikor ennek még nem jött el a megfelelő ideje, hogy ilyesmit mondhassak.

Gondolom a negyvenedik beszélgetés után már szabad ilyet mondani a kedvesnek?

2018. máj. 7. 20:37
 63/90 anonim ***** válasza:
Nem érzelmi analfabéta vagy, hanem inkább szociális. Te hol nevelkedtél, hogy nem tudod, kinek mikor mit kell/lehet mondani? No offense, de ez elég nagy hátrány.
2018. máj. 7. 20:44
 64/90 A kérdező kommentje:

"Te hol nevelkedtél, hogy nem tudod, kinek mikor mit kell/lehet mondani?"

Családban nevelkedtem. Erdélyben.

2018. máj. 7. 20:53
 65/90 anonim ***** válasza:
5%
Szomorú, hogy még mindig sokan mentik a menthetetlent. Az, hogy a csaj ezt reagálta, undoritó volt, és elfogadhatatlan,embertelen. Akármit irt neki a pasas kérdező, ez a reakció menthetetlen, és megmagyarázhatatlanul undoritó!
2018. máj. 7. 21:08
 66/90 anonim ***** válasza:
5%
De az, hogy sokakban gyakorlatilag semmilyen megütközést nem kelt a csaj reakciója, azt jelenti, hogy a társadalom is egyre embertelenebb, és kegyetlenebb. Pár évvel ezelőtt azért szerintem jóval többen megdöbbentek volna ezen a csajon...
2018. máj. 7. 21:12
 67/90 anonim ***** válasza:
78%

És nem figyelted a környezetedet, hogy ki kinek mit hogyan mond?

Ezt az 50%-os elmeháborodottat valaki moderálja már ki. Annyira égő...

2018. máj. 7. 21:47
 68/90 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem csak trollkodsz, jó lenne felkeresned egy pszichológust. Egyrészt abban tudna segíteni, hogy a mindennapi életben előforduló konkrét helyzetekben megtanulj társadalmilag elfogadottan viselkedni, másrészt valószínűleg meg tudná állapítani, hogy mi a bajod, és a diagnózisoddal hozzáférnél a direkt neked való fejlesztésekhez, amik akár egy mélyebb szinten is megoldhatnák a problémádat, nem csak a legégetőbb tüneteit. Nem szégyen segítséget kérni. (De embereket szexuálisan zaklatni az interneten bizony szégyen.)
2018. máj. 7. 21:55
 69/90 A kérdező kommentje:

"És nem figyelted a környezetedet, hogy ki kinek mit hogyan mond?"

És általában mindig tudom, hogy kinek mit és hogyan kell mondani. Általában. :)

2018. máj. 7. 21:55
 70/90 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az összes kommentet, lehet volt aki már ezt írta, szóval, a második leveledben leírtad, hogy szeretkeznél vele. Na ez az ami miatt ezt a választ kaptad. Ennyi lehet ragozni, de felesleges. Akármilyen jószándékkal voltál őszinte, ebből igenis az jön le, hogy csak lefektetni szeretnéd.
2018. máj. 7. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!