Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a barátotoktól pénzt kapnátok ajándékba?
Vannak családok, ahol ez szokás. Mondjuk egy párkapcsolatban furcsa, hiszen a párodnak ismernie kellene téged, tudni, hogy mire vágysz. Bár azt írod, pénzt IS kaptál.
Számomra ismerős a helyzet, mert az én családomban szokás pénzt ajándékozni (bár én nem szoktam). Ilyenkor azt teszem, hogy lelkendezem, hogy de jó, úgyis épp meg akartam venni ezt, vagy azt, aztán szépen meg is veszem. Nyilván a pénzt, mint ajándékot nem a napi kiadásokra adják, hanem arra, hogy vegyél meg magadnak valamit, amire vágysz. Szóval én pont ezt tenném.
Nem hinném hogy ez annyira nagy bun.koság. én elfogadtam volna mert olyat is szoktak csinálni a párok hogy elmennek vásárolni és például a szülinapos kiválasztja magának az ajándékot.ez is hasonló gesztus. legalább kaptál valamit. vannak olyan bunkó emberek akik nem is vesznek semmit a szerelmük szülinapjára.
Te meg kaptál is. Gondolt rád. Megdolgozott azért a pénzért, közben pedig rád gondolt,hogy szülinapod alkalmával odaadja. A pénznek mindenki örül. Nem valami személyes, de én pl a kapcsolatomban ha valami bem tetszik,azt elmagyarázom a barátomnak. Lehet annyira elfoglaét volt, hohy már idejee se volt törni a fejét minek örülnél. Igy pedig azt vehetsz magadnal,amit csak akarsz.
Mennyit kaptál? Számold ki az órabéred!
Szexeltetek x órát, ezzel elosztod a pénzt, aztán lehet pislogni. :?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!