Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan reagálnátok erre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok erre, ha ilyen választ kapnátok?

Figyelt kérdés

Megírtam neki, hogy mit gondolok, hogy mi a véleményem és, hogy milyen érzéseim vannak, teljes őszinteséggel.

Megírtam, neki, hogy nagyon csinos és vonzó a számomra és kellemes érzéseim vannak iránta. Megírtam neki, hogy nagyon kívánatos nekem, és, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek, nagyon vonzó, le szeretnék feküdni vele és a magamévá szeretném tenni.

Erre azt írta vissza nekem, hogy:

"Én meg azt kívánom, hogy halj meg rákban."

Ez mellbe vágott. Kár őszintének lenni és elmondani? Vagy mi ez?

2018. máj. 7. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 A kérdező kommentje:

Igen, értékelte az őszinteséget. Az én esetemben a rák halála tüntetett ki.

Legyek hálás? Köszönet illeti a nőt érte?

2018. máj. 7. 16:19
 42/90 anonim ***** válasza:
81%

Egyre jobban gyanítom hogy a kérdező (sz)opat minket. Ennyire analfabéta nem lehet valaki az emberi kapcsolatokhoz.

De próbáljuk újra. Ha fürdővizet engedsz magadnak egy optimálisan meleg (se nem hideg se nem tűzforró) vízhőmérsékletet keresel. Te ezzel a szösszenettel a tűzforró hőmérsékletet kaptad el előtte a barátzónás cuccnál pedig a jéghideget. Ha nem érzed az árnyalatokat az életben nem lesz sikered.

És akkor majd foghatod a külsődre mint itt sokan akik ugyanezzel a kommunikációs problémával küzdenek.

2018. máj. 7. 16:22
 43/90 anonim ***** válasza:
83%

És rákos leszel, mert valaki rád mondta?

Nem jobb így, hogy nem jössz össze olyannal, akivel nem illetek össze?

2018. máj. 7. 16:25
 44/90 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még egyszer röviden, tömören: nem az a baj, hogy megmondtad neki, hogy fsz vagy. Ez jobb, mint ha azt hazudtad volna, hogy nem vagy fsz. Az a baj, hogy fsz vagy.
 45/90 A kérdező kommentje:

"Ha fürdővizet engedsz magadnak egy optimálisan meleg (se nem hideg se nem tűzforró) vízhőmérsékletet keresel. Te ezzel a szösszenettel a tűzforró hőmérsékletet kaptad el előtte a barátzónás cuccnál pedig a jéghideget. Ha nem érzed az árnyalatokat az életben nem lesz sikered."

Na, kezdem érezni! Ez már sokkal érthetőbb és építőbb válasz volt.

46/90 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az a probléma, hogy egy érzelmi analfabéta vagy. A jó hír, hogy ezen lehet fejlesztéssel javítani, de nem ezzel a kognitív, lépésről lépésre haladó módszerrel, amivel itt te próbálkozol (kérdezgetsz - válaszolnak stb.), mert ha továbbra is ennél akarsz maradni, akkor ugyanezzel a tempóval kb. 70 éves korodra válsz párkapcsolatra alkalmassá.
2018. máj. 7. 16:27
 47/90 A kérdező kommentje:
Akkor milyen módszert tartasz a jónak és a leghatékonyabbnak?
2018. máj. 7. 16:29
 48/90 anonim ***** válasza:
100%

Most mi a hisztid oka?

Őszinte voltál, és Ő IS!

Ja, hogyha ő szintén elküld a francba egy ilyen bunkó beszólásra, az gáz?

Hűűha, vannak bajok ott fenn, én is helyből elküldtelek volna a halálba, mert iszonyú praszt vagy. És az a szomorú, hogy neked ez fel sem tűnik.

2018. máj. 7. 16:50
 49/90 anonim ***** válasza:
100%

Vannak barátaid? Azok is emberi kapcsolatok azokból is tanulhatsz ha mást nem a bunkóság és az őszinteség közötti határvonalat. Az gyorsabb mód mint az összes létező szociális szabály egyenként megtanulása a kérdésekre érkezett válaszok alapján.

Más emberek ezeket a normákat óvodáskortól folyamatosan sajátítják el. Erős lemaradásban vagy.

2018. máj. 7. 16:55
 50/90 anonim ***** válasza:
9%
Teljesen mindegy hogy mik az okok, de ez nagyon durva visszaírás volt. Valami aljaproli szutyok, úgyhogy ne sajnáld.
2018. máj. 7. 16:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!