Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan reagálnátok erre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok erre, ha ilyen választ kapnátok?

Figyelt kérdés

Megírtam neki, hogy mit gondolok, hogy mi a véleményem és, hogy milyen érzéseim vannak, teljes őszinteséggel.

Megírtam, neki, hogy nagyon csinos és vonzó a számomra és kellemes érzéseim vannak iránta. Megírtam neki, hogy nagyon kívánatos nekem, és, hogy sokat gondolok rá és vágyom rá, hogy szeretkezzek, nagyon vonzó, le szeretnék feküdni vele és a magamévá szeretném tenni.

Erre azt írta vissza nekem, hogy:

"Én meg azt kívánom, hogy halj meg rákban."

Ez mellbe vágott. Kár őszintének lenni és elmondani? Vagy mi ez?

2018. máj. 7. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 A kérdező kommentje:

Az jobb lett volna ha azt mondom neki, hogy azért mert szeretném elvinni az állatkertbe vagy a vadas parkba kirándulni? Ez meg gondolom meg már túl körmönfont lett volna? Akkor ebben lehetett volna valami hibát találni?

Akkor meg mi a francnak kérik ki folyton maguknak a nők az őszinteséget?

2018. máj. 7. 15:37
 32/90 anonim ***** válasza:
89%
Na, akkor elmagyarázom, mi volt a baj, kedves nagyon homály kérdező. Az, hogy a testén kívül más nem érdekelt téged belőle, és ebből nem is csináltál titkot. A csaj mondanivalójának a formájával nem értek egyet, de a dühével / sértettségével nagyon is azonosulni tudok, mert teljesen jogos volt.
2018. máj. 7. 15:44
 33/90 anonim ***** válasza:
92%
Azért találod körmönfontnak, mert tényleg csak megdugni akarod. Tényleg csak mert szeretkezésnek hívod, más nem érdekel belőle, csak a p..ája. ő meg nyiován nem volt vevő a bszhatnékodra.
2018. máj. 7. 15:45
 34/90 A kérdező kommentje:
Voltam már olyan esetben, ha az ember nem mondja el a hölgynek, hogy vonzalmat is érez nem csak kellemes érzelmeket akkor borítékolható a friendzone vagyis a barát zónába skatujázódszbe. Nem szerettem volna megint ebbe a hibába esni. Helyette most lett ez.
2018. máj. 7. 15:56
 35/90 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretném, ha valaki őszintén meg akarna ismerni.
2018. máj. 7. 15:58
 36/90 anonim ***** válasza:
93%

Erre egy férfi normális reakciója az lenne, hogy legalább megpróbálja megérteni, hogy mit rontott el és megpróbálja korrigálni.

De aki szerint egy párkapcsolat kimerül abban, hogy rendszeresen dugnak, attól ezt túl sok lenne elvárni.

Kerdezőkémnek sose lesz nője, csak ha fizet érte, és soha nem fogja megérteni az okokat.

2018. máj. 7. 16:02
 37/90 anonim ***** válasza:
100%

Végülis megírtad neki h meg akarod csinálni... Mire számítottál?

Hogy vissza ír, hogy tiéd a teste? Vagy mi a szösz?

2018. máj. 7. 16:07
 38/90 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az érzelmi intelligenciád nagyjából egy amőbáéhoz fogható. De azért még egyszer megpróbálom, hátha sikerül beleverni a fejedbe, mi volt a baj. A leveled kb. annak felel meg, mintha küldtél volna neki egy képet, amin a farkad rózsaszínű selyem masnival díszítve, ezüst csillámporral megszórva szerepel, szivárványos háttér előtt. Így már érthetőbb?
2018. máj. 7. 16:10
 39/90 A kérdező kommentje:

"Erre egy férfi normális reakciója az lenne, hogy legalább megpróbálja megérteni, hogy mit rontott el és megpróbálja korrigálni."

Pont ezért tettem fel ezt a kérdést. Ez a célom ezzel.

2018. máj. 7. 16:11
 40/90 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor meg mi a francnak kérik ki folyton maguknak a nők az őszinteséget?"

Az, hogy elvárom az őszinteséget, nem azt jelenti, hogy akármilyen őszinte agyfingra ledobom a bugyimat. Azt jelenti, hogy őszintén mondd meg, mit akarsz, hogy tudjam, érdemes-e összejönni veled.

Ha valaki szexkapcsolatot akar, annak ez a duma bejönne, mert ő is azt akar. Nem az őszinteség miatt, hanem a közös cél miatt.

Ha valaki párkapcsolatot akar, nem azzal akarja kezdeni, hogy egy vadidegen de megbszná, de akkor is értékeli az őszinteséget, csak nem számodra pozitív módon.

2018. máj. 7. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!