Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj egyes nőknél az, hogy "Anyucival élek"?

Figyelt kérdés

Van munkám és képzeljétek el otthon én is főzök,takarítok,mosok,beszállok a közös költségvetésbe.

Nálam nagyon nem ott kezdődik a férfiasság,hogy albérletbe költözök és egy idegennek fizetek albérletet vagy vegyek magamnak egy lakást és ott egyedül éljek.

A legfurcsább,amitől biztos sokan hátast dobnak ,de én szeretem a szüleimet és nagyon jófejek.Én pedig olyan emberekkel szeretek együtt lenni,akivel jól érzem magam.

Kocsim sincs,biciklivel járok dolgozni,na jó mondjuk ez is 600 ezer forint volt :)

2018. jan. 20. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

,,Az a sok nem olyan sok. Pont annyi férfi is él külön.

Jó pár lányt ismerek, aki de, prosti és abból finanszírozza az egyetemet, lakást, ruházkodást. Nyugodtan nézz körül bármelyik egyetemvárosban."

Én csak olyan fiatalokat ismerek akik külön élnek,és nem apuci,meg nem feltétlen saját kecó,de KÜLÖN laknak 20-n évesen is már.

,,Tehát, mivel nincs saját lakásom (bár hétköznap egyetem miatt albérletben vagyok, de ott szintén van lakótárs), ezért nem vagyok férfi, csak pasi? Hát, szex közben még egy lányt sem zavart a dolog."

Nem kell saját kecó,de nem egészséges lakótársakkal lakni,egyetemen még okés,23 éves korig,de utána saját lábra kell állni,külön lakni albérletben akár.

Aki 30 felett lakótársakkal lakik mindenképpen gáz vagy mamahotelben(na ez a szánalom csúcsa).

Nekem zavarták a lányokat,mert nem tudta magát elengedni,nyilván ha adsz neki egy akkora orgazmust,hogy síkit a hatodik szomszéd is hallja gondolhatod mennyire jó érzés neki,hogy másik szobában laknak mások.

Én tudom milyen amikor volt lakótársam nem tudott akkorát élvezni a lány,miután ez a lakótársam elköltözött,háát enyhén érezhető volt minden szempontból.

,,Szánalmas, mert így érzi jól magát? Felnőtt ember. Az ő döntése. Semmi szánalmas nincs benne."

Igen,mert közben meg a nők nem akarnak második randit,mert ciki,ott lakik x ember és egy lyukba beviszi a csajt,nem tud egy szál punciba mászkálni a lakásban,nem tudja magát elengedni,feszengve fog szexelni,hidd el tudom amikor egy nő elengedi magát szex közben,hááát olyankor csodálkozom,hogy nem kopogtatnak a szomszédból(nem beképzeltség).Plusz egy 38 éves komoly embertől azért elvárható,hogy külön lakjon albiban akár,de akkor is külön,ALAP egy 40-s férfitől főleg.

,,Ha egy csaj ezt közölné velem, kiröhögném és ott hagynám. Mert a logikát megfordítva, aki ez alapján választ párt, az nem nő, hanem csaj."

Kiröhögheted de akkor nem lesz se nő,sse szex hanem marad a marokmarcsa.

2018. jan. 22. 12:08
 62/64 anonim ***** válasza:
Nekem nincs olyan barátnőm, aki a szüleivel élne. Vagy saját lakása van, vagy kigürcöli az albérlet árát. Haverom viszont van nem egy, aki a szüleivel él, habár lenne lehetősége elköltözni. Senki sem alszik szívesen huszonévesen az anyósjelöltéknél. Lehet itt jönni a "csakalóvékell" dumával, de nem állja meg a helyét.
2018. jan. 23. 19:15
 63/64 anonim ***** válasza:

"Kiröhögheted de akkor nem lesz se nő,sse szex hanem marad a marokmarcsa."

Akkor elmegyek fizetős nénihez, problem solved. Ott legalább én diktálom a feltételeket, és ha ki tudom csengetni az árát, megkaphatok egy luxuskategóriás csajt is.

2018. jan. 23. 19:19
 64/64 anonim ***** válasza:

Mert egyes nők baromi anyagiasak. Na jó...sok nő baromi anyagias.

Elvárja hogy a pasas rakjon mindent a segge alá önerőből.

Hogy miből, az őt nem érdekli..."oldja meg"...

"És mondjátok, ha lesz barátnő, akkor hova viszitek? A szülői házban szexeltek, a kisszobában?"

Ennyi erővel akkor a szülők sem szexelhetnek, ha más is van a közös háztartásban? Ez baromi gyerekes felfogás.

"A felnőtt önálló élet ott kezdődik, mikor már nem a szülői házban élsz, hanem a saját lábadon próbálsz megállni."

Szép, szép, már csak 1 kérdésem van: MIBŐL?

"És szerinted ez nem tini színvonal? Hú, álljunk neki gyorsan, mert aztán hazaérnek a szülők."

Miért, nálatok tilos a szex, vagy mi?

Hihetetlen család.

"Mert mondjuk a hitel olyan ördögtől való, ezt sugallod."

A hitelválságot látva...hm...lássuk csak...igen, ördögtől való.

"Olyan pasi aki 600ért van kerékpárt, ne mond, hogy szarul keres."

600 ezer semmi egy kerékpárért. Az igazán jó bicók 2 milla környékén kezdődnek. Adott esetben drágább is lehet, mint egy autó.

Ahogy mellesleg írták előttem, egy kerékpár hosszútávon sokkal olcsóbb, mint egy autó.

"Első a lakás, ezt anyádék nem tanították meg neked? Utána jöhet a többi!"

És megintcsak: MIBŐL?

600 ezerből te sehol nem kapsz lakást. Maximum valami bedőlt oldalú disznóólat egy cigánycityben.

"De ilyen elven, ha SOHA nem találja meg az élete párját, akkor lényegében 50 évesen is a szülői házban fog lakni? Mert ugyan már, minek is leválni, ha úgysincs barátnő/feleség a képben?"

Ha nincs miért, akkor minek vegyen saját lakást? Csak hogy döngethesse a mellét, hogy neki ilyen is van? És a régit meg nyúlja le nyugodtan az állam? Egyetértek a #33 válaszadóval, annak semmi értelme, hogy erőfitogtatásból szórja a pénzt valamire aminek sem haszna nincs, se értelme.

"Akkor elgondolkodik azon, hogy kinek kell ilyen lúzer, aki még mindig a szülői házban él és képtelen az önálló életre?

Tudod, azért elég gáz, ha valaki érett felnőtt módjára úgy gondolkodik, ahogy te."

Jaham, tehát az érett nő szerinted az, aki alapszinten elvárja, hogy a pasinak saját lakása legyen, esetleg még kocsija is. 10 év múlva már magánrepülő lesz az alap?

És akkor lehet csodálkozni, miért van egyre kevesebb párkapcsolat.

"De a magadfajta mentalitású egyének szoktak itt rinyálni, hogy miért nem áll velük szóba egyetlen egy nő sem. Hát pl. ezért."

Azért szoktak "rinyálni" hogy a nők miért képzelik azt, hogy a pasinak kutyakötelessége virítania a lakást, kocsit, meg mindent, amit szeme-szája megkíván. És ez teljesen jogos felvetés a részükről.

"De gratulálok, hogy egyből a rosszra, a negatívra kell gondolnod, hogy a nők mennyire anyagiasak.

Azért mert neked csak sz.r tapasztalatod volt, arról nemcsak a nők tehetnek, és nem ebből kéne kiindulnod."

Valamiért meg tudom érteni, énnekem se pozitív dolgok jutnak eszembe arról, ha egy nő a saját lakást keresné rajtam. Az persze eszébe se jut, hogy neki is van lakása, mert ez ugye a "férfi dóga". Az egyenjogúság ilyenkor nyaralni megy és üdül.

"35-ös: Tudod, az a gáz, hogy te csak a jövőbeli párkapcsolat céljából tartanál egy önálló lakást, szülőkről levált életet indokoltnak.

Na, ez az ultragáz."

Az az ultragáz, hogy nem dobálja ki a pénzt olyasmire ami olyan 0,1% eséllyel térül meg?

Te fordított helyzetben megtennéd? Kigórálnál egy nagy csomó pénzt egy tök haszontalan, fölösleges dologra presztízsből? Igazi pénzügyi zseni lehetsz. Pont az ilyenekből gazdagodnak meg az MLM-átverők.

"Hitelt soha. Akkor valamelyiktek szüleinél meghúzzátok magatokat, addig a 20 évig mondjuk, amíg egy panel árát félreteszitek?"

Még az is jobb mint felvenni hitelt, aztán a banknak 3 lakás árát fizetni vissza.

"Mert mamahotel és k...va gáz,amikor sok 20-n éves lány is külön él már,23 évesen lakást ismétlem lakást bérelnek akiket ismerek lányok."

Ha ennyire gáz, akkor vegyél nekik lakást. Ki tudod fizetni? Na látod, ők se. Innentől fogva magasról teszünk arra, hogy gáz-e vagy sem. Nem fogunk csak azért legatyásodni, hogy a női szeszélyekhez alkalmazkodjunk.

"Nem nem a szülei fizetik,és nem nem prostik nem sz.pnak.

Csak céltudatos gyönyörű nők,intelligensek,tettre készek."

Tehát nem szülők fizetik és nem szexmunkából van rá pénzük.

Akkor jöhet a 40 milliós kérdés?

Honnan?

"Ezzel szemben a mai férfitársaim konkrétan elképesztő,el van a kis langyos pocsolyájában."

Gazdasági okokból, barátom. Gazdasági okokból. Vagyis nem fussa.

"És majd hova viszitek a nőt?

A kisszobába majd,és hogyan fogja majd magát elengedni amikor sikítva elélvezz?"

Ha nem gátlásos, akkor leszarja, hogy mit hallanak a többiek és mit nem.

Ha meg gátlásos, úgyse fog sikítva élvezni.

"Mert nem tudja elengedni magát a nő áde egy,kettő fel kellene nőni,egy férfi bizonyos kor felett önállósodjon már,csak sajnos életképtelenek a mai pasik ezért csak pasik maradnak nem férfiak."

Írd már le kérlek az álommunkahelyet, ahol 2-3 év alatt összegyűjthető egy korrekt lakás ára (ez olyan 8 millió).

Ennyit egy senior programozó nem keres meg,csak úgy mondom.

Ja, hogy hitelt vesz fel? Lásd fentebb, mi lesz a vége.

"Én szégyellem magam komolyan,szégyen a férfi társadalomra,lassan egyes nők sokkal jobb egzisztenciát építenek."

Magyar fizetésből 2-3 év alatt nekik se lesz saját lakásuk. Hitelmentes, úgy értem. Tehát a logikád szerint a felső tízezret leszámítva mindenki életképtelen. Gratula.

"És meddig akarnátok otthon lakni 38 évesen is?"

Ameddig össze nem jön elegendő pénz egy lakásra. Hogy nincs munka, szarok a keresetek, azt meg ne rajtunk verd már le, hanem a kormányon. Senki nem jókedvéből kuporgatja a pénzét. A mínuszt pedig adtam.

"Én csak olyan fiatalokat ismerek akik külön élnek,és nem apuci,meg nem feltétlen saját kecó,de KÜLÖN laknak 20-n évesen is már."

Albérletben, ami csak viszi a pénzt. Értem. És sajátot mikor is fog venni?

"Aki 30 felett lakótársakkal lakik mindenképpen gáz vagy mamahotelben(na ez a szánalom csúcsa)."

Nosza, akkor változtasd meg a gazdasági helyzetet. Kezdheted azzal, hogy nettó 700 ezer legyen a minimálbér.

Szólj, ha kész vagy, mondom a következőt.

"nyilván ha adsz neki egy akkora orgazmust,hogy síkit a hatodik szomszéd is hallja gondolhatod mennyire jó érzés neki,hogy másik szobában laknak mások."

Mert panelban, lakóparkban ugye hangszigeteltek a falak! Ott véletlenül se hallani át semmit :DDD

A másik meg az hogy ha te se ugatsz bele, amikor a szomszéd csutkán nyomja a hardtechnót meg a tektonikot, akkor neki sincs joga átkopogni, ha szexeltek. Ha végképp nem bír magával, át kell menni, lezavarni pár maflást, és akkor majd kussol.

"Kiröhögheted de akkor nem lesz se nő,sse szex hanem marad a marokmarcsa."

Hivatásosakról még sosem hallottál? Ők legalább nem kötnek bele, van-e lakásom.

" Lehet itt jönni a "csakalóvékell" dumával, de nem állja meg a helyét."

Attól hogy nem bírja a gyomrod, még ez az igazság.

2018. aug. 31. 04:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!