Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi kb. hány évesen van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi kb. hány évesen van a szexpiaci értéke csúcsán? Tehát mikor a legértékesebbek a nőknél?

Figyelt kérdés

A nőkről köztudott, hogy 20-25 éves koruk között a legkelendőbbek, azokra is hajt a legtöbb férfi korosztálytól függetlenül. De a 20-25 éves férfi korosztály, hogy is mondjam, nem túl kelendő. Úgy is lehet mondani, hogy alulértékelt korosztály, a nők még egyáltalán nem tekintik férfiasnak.

De akkor mikor van egy férfi értékének a csúcsa?

2018. jan. 6. 20:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
30-45 között nekem legalábbis
2018. jan. 6. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Édes Istenem!
2018. jan. 6. 20:18
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
16-tól 90-ig, férfifüggő.
2018. jan. 6. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
65 éves kor körül. Addigra olyan jelentős lesz a korosztályában a nőtöbblet, hogy nem győz majd válogatni.
2018. jan. 6. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
Amikor van státuszuk és kellő erőforrással rendelkeznek. Ezt persze elég nehéz huszonévesen elérni,ezért kitolódik 30-on felülre és eltarthat simán az 50-55 éves korig is.
2018. jan. 6. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez férfi függő. Van amelyik 50 évesen kelendőbb mint 20-on évesen, és fordítva.

Általában elmondható és minden statisztika azt mondja, hogy egy EMBER (tehát férfi és nő) ereje teljében 25 és 35 év között van.Nyilván szexuálisan is.

2018. jan. 6. 20:30
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
A legtöbb férfinek olyan 30-40 év körül van a leginkább esélye, mivel a korban hozzájuk illő nőknek ekkor kezd el fogyni az idejük és kezdenek emiatt komolyan egy "stabil pasi" után nézni, miután kiélték magukat a rosszfiúkkal.
2018. jan. 6. 20:38
 8/13 anonim ***** válasza:
29%

Az egész egy baromság. :D

Én 20 évesen egy kis senki voltam, ragyás arccal, alaktalan, gebe, skinnyfat alkattal, éretlen személyiséggel.

Most, 26 évesen köszönőviszonyban sem vagyok az akkori önmagammal, jó értelemben, és ennek megfelelően nőtt az értékem a férfiak szemében is (bár már ez nem érdekes, mert kapcsolatban élek), és tudom, hogy most megy igazán felfelé nekem a lejtő.

Még ha egyedülálló is lennék, szóba sem jöhetne 35 feletti pasas, és 30 feletti is csak úgy, hogy mind a külseje, mind a személyisége annyira jó, hogy szinte padlóra vág már csak a látványa is.

2018. jan. 6. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
31%

Haha, nem.

28 évesen.

23 évesen összeszedhetnek két diplomát, 5 évig építgetik a karrierüket, mire már seniorok lesznek, és szép kis megtakarításuk lesz, az arcuk ekkora már férfias, de még nem kopaszodik a nagyrészük, nem eresztenek sörhasat sem.

28 évesen már valóban férfiak(lehetnek), de még az elején vannak a dolognak, még csak most gyűjtötték és tapasztalták ki a férfi lét előnyeit. Már nem tegezik le őket, már elismerik őket, már férfiként bánik velük a környezetük. Senki sem mondja egy 28 évesre, hogy te komolytalan kis 28 éves.

27 a fordulópont, egy huszonhét éves még inkább huszonévesnek számít, és így is kezelik. Egy 28 évestől már családalapítást várnak, nem arról érdeklődnek, hogy hol fesztiválozott.

Szerintem 28 évesen vannak(lehetnének) a férfiak a "csúcson", akkor minden a legoptimálisabb.

És egy ereje teljében lévő 28 éves férfi csodásan passzolna a 23 évesen csúcson lévő nőhöz.

2018. jan. 6. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
40 környékéről a legtöbb férfi és nő eléggé megrogyik szerintem, legalábbis amit a hétköznapokban látok. Nők 16-tól 40-ig, ha nem hagyják el teljesen a jó ízlés határait is akkor általában könnyedén felkeltik a férfiak szexuális érdeklődését. Férfiaknál 30 környékétől van az, hogy sok nőnél esélyesek, mivel a 20-as és a 30-as női korosztályt is könnyebben megkaphatják. Egy huszonéves férfinek nem nagyon van még esélye az idősebb korosztálynál, inkább csak a huszas lányokban gondolkodhatnak.
2018. jan. 6. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!