Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen testi problémával küzdő nőnek van esélye párt találni? Hol keressen?
Figyelt kérdés
Végtaghiányos vagyok,eddig nem sok szerencsém volt a férfiaknál, igazán komoly kapcsolatom nem is volt. Társkeresőn pár hétig voltam fent,de értelmes emberekkel nem sikerült beszélnem,és sok volt a támadó/sértegető,úgyhogy lejöttem. Élőben meg akit érdeklem is,az is csak szexet akar többnyire. De nem zárkózom el a nők elől sem,bár még nem voltam nővel, lehet érdemesebb lenne köztük körül nézni? Valami tanács? Ha vannak még végtaghiányos emberek örülnék ha írnátok a szerelmi életetekről.2018. jan. 6. 13:45
1/23 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Esetleg próbálj meg olyan helyen ismerkedni, ahol hasonló "problémával" küzdő emberek vannak.
Egyébként munkahelyem volt egy gyakornok csajszi, az egyik alkarja hiányzott és hosszútávú kapcsolatban volt egy egészséges pasival.
Úgyhogy, ha neki ment, neked is menni fog.
2/23 A kérdező kommentje:
Nem könnyebb hasonlóakkal sem, próbáltam azt is.
2018. jan. 6. 13:51
4/23 A kérdező kommentje:
Mert attól, hogy mindkettőnknek hiányzik egy karja vagy lába még nem lesznek közösek a céljaink,a vágyaink,az érdeklődésünk, a világnézetünk,a vérmérsékletünk, nem biztos, hogy meglesz a vonzalom, sem az hogy kijövünk egymással,nem tűnnek el a súrlódások, nem oldódnak meg a konfliktusok, nem teszi könnyebben elviselhetővé egymás rigolyáit, nem garantálja a lelki,mentális,intellektuális összhangot, az érzelmi,gondolkodásbeli egyensúlyt közöttünk stb,stb,stb.
2018. jan. 6. 14:04
6/23 anonim válasza:
Szerintem van esélye.
Keresd ott ahol más is keresi.
7/23 A kérdező kommentje:
Például? Nőkkel általában hamarabb megtalálom a közös hangot, közeledjek nő felé?
2018. jan. 6. 14:16
8/23 anonim válasza:
Ha nem vagy biszexuális, nem érdemes nőknél próbálkoznod.
9/23 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten vonzanak és sokkal jobban kijövök velük mint a férfiakkal és azt hallottam hogy elfogadóbbak is.
2018. jan. 6. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!