Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen testi problémával küzdő nőnek van esélye párt találni? Hol keressen?
Van egy ilyen ismerősöm, viszont neki sosem volt a párkeresés nehézség.
Ő egy nagyon aranyos, kedves, pörgős és nyitott személyiség. 14 évesen volt az első barátja és 20 évesen már az első babáját várta.
Mindenki aggódott miatta, de annyira lehengerlő személyiség, hogy neki simán ment minden.
Próbálj meg arra koncentrálni amid van és ne arra amid nincs.
Nem gondolom, hogy a végtaghiányod miatt nem sikerül párt találnod, bár persze te tudod hogyan hat ez azemberekre.
Én két gyerekkel kerestem párt, három évig tartott.Egészséges emberek is akadályokba ütköznek, általában a párkeresés nem sima ügy.
A nőkkel való ismerkedést gondold át.Ugye ha szeretnél majd gyereket az egy férfi oldalán könnyebben megvalósítható.
A szextől sem zárkóznék el a helyedben hiszen hány meg hány házasság kezdődött egyéjszakás kalandként, na meg a szexhiány frusztrációt okoz ami kiütközik a személyiségen.
Szerintem ne add fel, légy nyitott.
Mert csak rossz tapasztalataim vannak a férfiakkal, nem hiszem hogy valaha is megtalálom a kivételt,de azért még keresgetek, ha van 1-2 jó évünk együtt már megérte. De egy gyerekkel nem akarok egyedül maradni.
34 leszek ebben a hónapban.
Pesszimizmus, önbizalom teljes hiánya, leginkább ez, ami gátat szab az ismerkedésnek.
Én megértem a helyzeted, nem lehet könnyű, mert ha már picit is különbözik az ember, másképp néznek rá, de akkor sem ez okozza a sikertelenséget, hanem a negatív hozzáállás.
Vannak ilyen ismerőseim, hozzáteszem, ők testileg épek, de ez a hozzáállás (vagy a behúzódás) teljesen ellehetetleníti, hogy kapcsolatuk legyen.
Ismerek olyat (férfi), akinek hiányzik az egyik karja (balesetben vesztette el 16 évesen), anyámat pl nem zavarta, mert pár évig együtt voltak (az elején a srác nagyon gátlásos volt) , most 37 éves, házas, gyereke van...
Én megpróbálnám újra a társkeresőt a helyedben.
Én is kaptam támadást, sértegetést. Régebben a testalkatom miatt. Kövér voltam, nem szépítem. Évekkel később a külsőmmel nem volt ellenvetés, kép alapján 10-ből 9-nek minden további nélkül oké lett volna a dolog... Amíg szóba nem került, hogy gyerekem van (ki volt írva, de sebaj...)
Hát voltam minden, de sok kedves pasi egy menetet azért nagylelkűen felajánlott volna.
Tudom, hogy ilyenkor önbizalomromboló hatása van ezeknek az oldalaknak, de ezzel csak azt akartam mondani, ha ez nem állna fent, a bunkók találnának mást, amibe beleköthetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!