Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval 30 évesen esély sincs nőként párt találni? A harmincas férfiak a fiatalabb lányokra buknak?
Érdekes a kérdés, és elég provokatív is. De amúgy belegondolva én sem ismerek olyan 30-as férfit, aki a 30 éves nőket keresné... ez alól persze kivétel, ha már fiatalon összeházasodtak "első szerelemből", de olyanoknál a válás is gyakori. És egy válás után bizony nagy a valószínűsége, hogy a férfi fiatalabb nőre cseréli a 30-as nőjét.
Bár az is igaz, hogy egy 30 éves nő még tonnaszámra talál netes társkeresőn jelentkezőket, de azok többnyire csak az ingyen szexre hajtanak, és nem valami értékes pasik, sem külsőleg, sem egzisztenciálisan.
Szóval a kérdésedre a válasz: tömegpasit bőven lehet találni egy 30 feletti nőnek is, minőségi pasit már kevésbé, azok tényleg a fiatalabb nők iránt érdeklődnek.
Kedves kommentelők!
Olvasgassatok más kérdések között.
Nem én találtam ki.
Illetve nem vagyok 30.
De a 25 felettieket már lassan temetik az oldalon.
Szóval a háttérinfó nélkül ítélkezés inkább tűnik az IQ hiányának!
"Olvasgassatok más kérdések között."
"De a 25 felettieket már lassan temetik az oldalon."
Eléggé kevés észre utal, ha a gyk-t veszed alapul, kislány. :D
Ez jogos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!